- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема най-вече за момчетата
Първоначално написано от wildside
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
При мен външността не е определяща за това дали ще тръгна с едно момиче. Ако е само за секса може би, но ако искам сериозна връзка първо гледам що за човек е. Предишната ми приятелка беше висока, пълничка и с огромни гърди. Настоящата е към 165 и не повече от 52кг, но не външността й ме привлече.
хихихи ще те зимам за жена тогаваПървоначално написано от AnChItOoOo
ами по темата сега
160-170 сас средни гърди и стегнато дупенце :P~ :P
I LOVE U
абе не ви е лесно
ОБИЧАМ ТЕ
Ниски със стегнати средни гърди , но най - важното е да ме обича и аз да я обичам
When my guitar gently crying .
Yes dear , you are wonderful tonight ....
nali si bila po visoka 160 santa visoko li e? ;dПървоначално написано от Magi4eska_Kiss
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
a po temata tq netraa da e po visoka ot mene smis az sym 176 sm tq nqkade kam 170 perfgardite da ne sa nekfi gramadni uvisnali kat krava ama da ne e i nekfa ploska... a i da ne e nekfa anoreksi4ka kat povecheto... e nito i debela
abee normalna
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Толкова висока съм за никъде май![]()
най вече да са добре сложени за ръста си който пук няма занчение за мен гърдите не са от значение важно е лицето![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Точно така! Който е с претенции.... на палатка!!!Първоначално написано от niggadick
![]()
важното е да ме кефи а дали е с малки или големи.... това не ми е от такова значение стига да не са некви огромни или да са по малки от мойте![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
naistina nai-vajno e izlu4vaneto.poneje az sam dosta visok nad 190 i mi prilqga po-visoko momi4e,no sega6nata mi priqtelka e nisi4ka.a za gurdite predpo4itam da sa golemi,jena s malki gurdi e kato duska za men.
Аз съм 165Първоначално написано от DaRk_AnG3L
![]()
Предпочитам момичета колкото мен, на 13, може и на 12, със средни гърди, стегнато яко дупе, висока 160-170 максимум.![]()
Ръст-поне 180 см,щото аз съм 210,за гърдите-все тая,но държа да е грациозна и със спортно излъчване.Шарапова или Иванович са перфектни за мен. :P
оох не се притеснявай пък ти .. много ясно че по нисичките са мн по сладки .. не д ами дойде некъв мъркуч 1.80 няква годзила !Първоначално написано от AnChItOoOo
М най-мразя ниски и дебели ,кефя се на високи дъски![]()
Горд Варненец!
Е кви са тея минути за саморекламаПървоначално написано от LiSicHkAa
Аз пък съм 172
![]()
И кви са тея простотии,че момичета 170-180 били годзили.Просто някой имат дълги крака![]()
Е аз съм 168 иии?
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
...Иии .. си идеална точно толкова ма кефи от около 163-170 гърдите не са от толкова голямо значение.. да има поне малкоПървоначално написано от monincetyyy
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
ОО ми мерсиПървоначално написано от eXpl0d3
![]()
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
аз пък харесвам по високи4ки имам предвит 170/175 6тото не искам да я гледам от високо и да са 4удя ко да я правя![]()
но като си е ниска си има предимство ^ ^ няма да трябва да кляка за свирки ^^ аз сум 186/7
![]()