- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема най-вече за момчетата
Много се кефя на момичета над 180, но са рядкост за съжалениеза гърдите- ако има коса до коленете не ми пука колко са големи
![]()
За ръста нямам големи претенции, но да не е по висока от мен или ако е - да не е с много (аз съм 178 см). Относно гърдите - нито "огромни", нито пък плоска, като "дъска" - нормални! Това е по отношение на тези неща, но все пак не гледам първо тях! Много е важна и визията все пак...![]()
Ами аз съм 1.85 значи около 175 със средни гърди е идеална![]()
Vin diesel RULZZZZ
ниски с малки гърди.Първоначално написано от AnChItOoOo
![]()
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
мн са секси и на мене ли4но много ми харесват ^^Първоначално написано от northernice
ся да направим рекламка : ако има някоя която е свободна и си турси ку4енце ^^ спортист4е от 2 години (баскетболл) да пи6е на ли4ен
xxx тапотии 4ове4е![]()
![]()
![]()
предпочитам височки с големи цицида ги лашкам
Амиии по принцип не ги избирам по височината, но моето момиче е малко по ниска от мен и това ми харесва много,аа гърдите й са си супер и на големина и на всичко:P
Love is name, sex is game s0 that's why every boy forget the name and just play the game !?!!!
Мии ниски щото и аз не съм от най-високитеа гърдите... ми нито много малки нито много големи xD да ти пратя снимка на циците на приятелката ми да добиеш най-ясна предсава
![]()
Все пак не е първото което гледам в едно момиче, нито е единственото =]
високи до 1.849999999 метра , малак задник, големи стегнати гърди.![]()
...
Първоначално написано от denim4o
![]()
Вие па се едно сте в някой фризьорски и по каталог си ги избирате... Момичето кефи ли те, няма да ти пука как изглежда.![]()
За всеки влак си има пътници. Аз съм висока 158см и така си се харесвам. Определено не страдам от липса на момчешко внимание даже приятелите ми се чудят как непрекъснато се навъртат момчета около мен и ми предлагат. Отностно гърдите при гръдна обиколка 92 няма кой да се оплаче. Според мен е важно момичето да не е по-високо от момчето, понеже едно ниско момиче лесно може да сложи токчета ако се наложи, но едно високо момиче не може да си одреже краката.
Гаджето ми е високо 166см и ако аз бях 170 примерно щеше да е малко кофти. Нисичките имат по-голяма възможност да избират измежду момчетата.![]()
1 правило: висока жена е за парад, ниска за креватПървоначално написано от AnChItOoOo
![]()
2 правило: жена без цица е като цигулка без жица, а аз съм музикант![]()
така че воден от тези 2 правила моят модел е нисичка жена с големи цици
![]()
![]()
ПП: авторката е сладка ама не й казвайте
ако бях момче и аз бих харесвала такива момичета :PПървоначално написано от gPa3HuTeJl
нормално високи и с нормални гарди но ако може чернокоси :P
Ужас !
аз съм ниска,дебела,грозна,зъбата, космата,незнам какво е гребен....а като ми кажат четка се сещам за онази от таолетната и това лична хигиена още не сме го учили в училище ама не мисля че ще ми е силнаат страна![]()
така като те гледам ще се прежаляПървоначално написано от smallbab
![]()
Ами аз предпочитам да са от женски пол - все пак жената е излишен придатък на п.....а, така че какъв смисъл има да се главоболя за някакви дребни кусури. Дали е с големи или с малки цици, резултата накрая винаги е един и същ - 200 грама опикано мясо! ХАХАХАХА!
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
хапсолютно,едни и същи са всички жени.Ако има толкоз кусури-покриваш я с нещо,да не гледаш грозотиите и помпиш все едно е гума на Балканче.Първоначално написано от Mr_Crowley
![]()
Дет са вика - Ебанье с подфърганье!!!
Ама как стига! Само главичката поне...
тик-так, тик-так..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮