.
Затворена тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 200 от общо 200
    Много се кефя на момичета над 180, но са рядкост за съжаление за гърдите- ако има коса до коленете не ми пука колко са големи

За ръста нямам големи претенции, но да не е по висока от мен или ако е - да не е с много (аз съм 178 см). Относно гърдите - нито "огромни", нито пък плоска, като "дъска" - нормални! Това е по отношение на тези неща, но все пак не гледам първо тях! Много е важна и визията все пак...

Фен Аватара на youloveme
    Град
    На алеята за бягане в морската :)
    Ами аз съм 1.85 значи около 175 със средни гърди е идеална
    Vin diesel RULZZZZ

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

Re: Тема най-вече за момчетата

Цитирай Първоначално написано от AnChItOoOo
    Кажете сега момчета какво предпочитате...Ниски или високи момичета...С малки гърди или с големи.... Айде чакам да видя отговорите ви
    ниски с малки гърди.
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Град
    под криВата ти ^^
    Цитирай Първоначално написано от northernice
    Много се кефя на момичета над 180, но са рядкост за съжаление за гърдите- ако има коса до коленете не ми пука колко са големи
    мн са секси и на мене ли4но много ми харесват ^^
    ся да направим рекламка : ако има някоя която е свободна и си турси ку4енце ^^ спортист4е от 2 години (баскетболл) да пи6е на ли4ен

xxx тапотии 4ове4е

предпочитам височки с големи цици да ги лашкам

Град
    Варна Сити

...

Амиии по принцип не ги избирам по височината, но моето момиче е малко по ниска от мен и това ми харесва много,аа гърдите й са си супер и на големина и на всичко :P
    Love is name, sex is game s0 that's why every boy forget the name and just play the game !?!!!

Супер фен
    Мии ниски щото и аз не съм от най-високите а гърдите... ми нито много малки нито много големи xD да ти пратя снимка на циците на приятелката ми да добиеш най-ясна предсава
    Все пак не е първото което гледам в едно момиче, нито е единственото =]

Повече от фен
    високи до 1.849999999 метра , малак задник, големи стегнати гърди.
    ...

Град
    ВаРнАаАа

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от denim4o
    Амиии по принцип не ги избирам по височината, но моето момиче е малко по ниска от мен и това ми харесва много,аа гърдите й са си супер и на големина и на всичко :P

Вие па се едно сте в някой фризьорски и по каталог си ги избирате... Момичето кефи ли те, няма да ти пука как изглежда.

За всеки влак си има пътници. Аз съм висока 158см и така си се харесвам. Определено не страдам от липса на момчешко внимание даже приятелите ми се чудят как непрекъснато се навъртат момчета около мен и ми предлагат. Отностно гърдите при гръдна обиколка 92 няма кой да се оплаче. Според мен е важно момичето да не е по-високо от момчето, понеже едно ниско момиче лесно може да сложи токчета ако се наложи, но едно високо момиче не може да си одреже краката.
    Гаджето ми е високо 166см и ако аз бях 170 примерно щеше да е малко кофти. Нисичките имат по-голяма възможност да избират измежду момчетата.

Re: Тема най-вече за момчетата

Цитирай Първоначално написано от AnChItOoOo
    Кажете сега момчета какво предпочитате...Ниски или високи момичета...С малки гърди или с големи.... Айде чакам да видя отговорите ви
    1 правило: висока жена е за парад, ниска за креват
    2 правило: жена без цица е като цигулка без жица, а аз съм музикант

така че воден от тези 2 правила моят модел е нисичка жена с големи цици

ПП: авторката е сладка ама не й казвайте

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Високи / Ниски = Средни..
    Големи г1рди / Малки г1рди = Средни...
    ако бях момче и аз бих харесвала такива момичета :P

нормално високи и с нормални гарди но ако може чернокоси :P

Ужас !
    аз съм ниска,дебела,грозна,зъбата, космата,незнам какво е гребен....а като ми кажат четка се сещам за онази от таолетната и това лична хигиена още не сме го учили в училище ама не мисля че ще ми е силнаат страна

Цитирай Първоначално написано от smallbab
    Ужас !
    аз съм ниска,дебела,грозна,зъбата, космата,незнам какво е гребен....а като ми кажат четка се сещам за онази от таолетната и това лична хигиена още не сме го учили в училище ама не мисля че ще ми е силнаат страна
    така като те гледам ще се прежаля

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Ами аз предпочитам да са от женски пол - все пак жената е излишен придатък на п.....а, така че какъв смисъл има да се главоболя за някакви дребни кусури. Дали е с големи или с малки цици, резултата накрая винаги е един и същ - 200 грама опикано мясо! ХАХАХАХА!
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Ами аз предпочитам да са от женски пол - все пак жената е излишен придатък на п.....а, така че какъв смисъл има да се главоболя за някакви дребни кусури. Дали е с големи или с малки цици, резултата накрая винаги е един и същ - 200 грама опикано мясо! ХАХАХАХА!
    хапсолютно,едни и същи са всички жени.Ако има толкоз кусури-покриваш я с нещо,да не гледаш грозотиите и помпиш все едно е гума на Балканче.

Цитирай Първоначално написано от NoobasaurusRex
    Цитирай Първоначално написано от vesi1985
    Цитирай Първоначално написано от smallbab
    Ужас !
    така като те гледам ще се прежаля
    Back off!
    She is mine.

засрамих се

Град
    Дет са вика - Ебанье с подфърганье!!!

хихи стига бе

Град
    Ама как стига! Само главичката поне...

тик-так, тик-так..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си