- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Епилация с депелтоар ?
Здравейте. Моля, дайте повече информация за тоя вид епилация, защото вече не знам какво да правя. По принцип се бръсна със самобръсначка, но ми писна през 2 дена (за краката и интимните части става на въпрос), сега, когато настъпва летния сезон не мисля да се бръсна през 2 дена, искам нещо по-трайно и ефикастно, без епилатор и кола маска..
депилатоара е също като самобръначка .. пак поникват за 2-3 понякога 4 дена![]()
Депилатора е като самобръсначка само дето може да държи 3,4 денаПървоначално написано от OneInThisWorld
С кола маска е най-добре
![]()
Да, искаш, не искаш- кола маска е дъ бест!Първоначално написано от 6DBK
![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
Ако искаш нещо по ефикасно то това са епилатор и кола маска ,но щом не искаш...Депилиращият крем не е по ефикасен от самобръсначката.Той е на химическа основа и след него кожата остава гладка,но не държи много.Аз лично съм с епилатор и съм много доволна.Ако се притесняваш заради болката - свиква се. Ако питаш мен давай с епилатора...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Кремчетата са на същия принцип като самобръсначката - космите са прекъснати, а не отскубнати. Просто няма опасност да се порежеш, това е разликата. Най-добрият вариянт е кола маската. Продават се тънки лентички, за обработване на малки участъци и не боли толкова. Аз от около година дествам с епилатор и съм свикнала на болката.
Kola MasKa e edinstvenata![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
za kolaa maska nz ne sum polzvala asamobrusna4kata za men si e jivo mu4enie v smisul ne trqbva aaa na men lelq mi e na 26 i nqkude ot 11 klas ima6e ipilator oba4e sega zaradi nego kojat i e na to4ki za6otto ot epilatora kosum4etata istunqvat i ponqkoga ne mogat da probiqt kojata zatova gi e mahala s pinseta i ako polzva6 epilator zna4i 2-3 uti epilator edin put krem4e taka e nai dobreza men tva e nai dobriq variant a s epilator po4ti ne boli za kola maska nemoga da ti kaja
да живее кола маскатаПървоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
![]()
и самобръсначки и кремчета ... нищо не помага да ги ева![]()
всичко абсолютно съм пробвала и само колата е най-дълготрайна
поне при мен ефекта е за 3-4 седмици където и да се оскубя :P
Stefityyy kaji mi kakva kola maska izpolzva6 i na kakva cena 4e i az iskam da si kupq.I se prez 2 dena se br1sna s1s samobr1sna4aka i e p1len ko6mar a s depilatoar si maxam samo mustaka
Животът това не са дните които са изминали,
а дните които сме запомнили.
еми за краката и подмишниците си ползвам епилатор и съм доста доволна
само коламаска!!!!!
Депилатоара върши същата работа като самобръсначката.Корена не се отскубва,а косъма се прекъсва.За краката използвай епилатор.Не боли.Но за интимните части..аз го карам с бръснача шот немога да търпа болката на кола маска.
Интересно как "епилация с депелатоар" ... Казва се обезкосмяване !Такамз , представлява крем , който се нанася с помощта на шпатулка . Действа като изгаря косъмчетата за определено време и след това крема се отстранява пак с шпатулката . Ефекта е краткотраен , на следващия ден вече косъмчетата започват да рстат , но си зависи и от бързината на растежа !Но ти препоръчвам да използваш нещо с по-дълготраен ефект като кола маска или епилатор !
emi zavisi ot depilatoara-maje6 go obiknoveno varhu kojata s edno kato 6patula,iz4akva6 nijnoto vreme,koeto pi6e na opakovkata i otmiva6 s voda,ni6to slojno nqma