.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Епилация с депелтоар ?

Здравейте. Моля, дайте повече информация за тоя вид епилация, защото вече не знам какво да правя. По принцип се бръсна със самобръсначка, но ми писна през 2 дена (за краката и интимните части става на въпрос), сега, когато настъпва летния сезон не мисля да се бръсна през 2 дена, искам нещо по-трайно и ефикастно, без епилатор и кола маска..

депилатоара е също като самобръначка .. пак поникват за 2-3 понякога 4 дена

Re: Епилация с депелтоар ?

Цитирай Първоначално написано от OneInThisWorld
    Здравейте. Моля, дайте повече информация за тоя вид епилация, защото вече не знам какво да правя. По принцип се бръсна със самобръсначка, но ми писна през 2 дена (за краката и интимните части става на въпрос), сега, когато настъпва летния сезон не мисля да се бръсна през 2 дена, искам нещо по-трайно и ефикастно, без епилатор и кола маска..
    Депилатора е като самобръсначка само дето може да държи 3,4 дена С кола маска е най-добре

Re: Епилация с депелтоар ?

Цитирай Първоначално написано от 6DBK
    Цитирай Първоначално написано от OneInThisWorld
    Депилатора е като самобръсначка само дето може да държи 3,4 дена С кола маска е най-добре
    Да, искаш, не искаш- кола маска е дъ бест!
    Защо се ровиш в пепелта?
    Там няма да откриеш огън....
    Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
    щом някой,някога ти каже сбогом!

Ако искаш нещо по ефикасно то това са епилатор и кола маска ,но щом не искаш...Депилиращият крем не е по ефикасен от самобръсначката.Той е на химическа основа и след него кожата остава гладка,но не държи много.Аз лично съм с епилатор и съм много доволна.Ако се притесняваш заради болката - свиква се. Ако питаш мен давай с епилатора...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Кремчетата са на същия принцип като самобръсначката - космите са прекъснати, а не отскубнати. Просто няма опасност да се порежеш, това е разликата. Най-добрият вариянт е кола маската. Продават се тънки лентички, за обработване на малки участъци и не боли толкова. Аз от около година дествам с епилатор и съм свикнала на болката.

Град
    ... Some happy place ...
    Kola MasKa e edinstvenata
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

za kolaa maska nz ne sum polzvala asamobrusna4kata za men si e jivo mu4enie v smisul ne trqbva aaa na men lelq mi e na 26 i nqkude ot 11 klas ima6e ipilator oba4e sega zaradi nego kojat i e na to4ki za6otto ot epilatora kosum4etata istunqvat i ponqkoga ne mogat da probiqt kojata zatova gi e mahala s pinseta i ako polzva6 epilator zna4i 2-3 uti epilator edin put krem4e taka e nai dobre za men tva e nai dobriq variant a s epilator po4ti ne boli za kola maska nemoga da ti kaja

Голям фен
    Град
    по морето
    Цитирай Първоначално написано от MiSs_DioR_CheRiE
    Kola MasKa e edinstvenata
    да живее кола маската
    и самобръсначки и кремчета ... нищо не помага да ги ева
    всичко абсолютно съм пробвала и само колата е най-дълготрайна
    поне при мен ефекта е за 3-4 седмици където и да се оскубя :P

Stefityyy kaji mi kakva kola maska izpolzva6 i na kakva cena 4e i az iskam da si kupq.I se prez 2 dena se br1sna s1s samobr1sna4aka i e p1len ko6mar a s depilatoar si maxam samo mustaka
    Животът това не са дните които са изминали,
    а дните които сме запомнили.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    еми за краката и подмишниците си ползвам епилатор и съм доста доволна

Guest

!

само коламаска!!!!!

Депилатоара върши същата работа като самобръсначката.Корена не се отскубва,а косъма се прекъсва.За краката използвай епилатор.Не боли.Но за интимните части..аз го карам с бръснача шот немога да търпа болката на кола маска.

Интересно как "епилация с депелатоар" ... Казва се обезкосмяване ! Такамз , представлява крем , който се нанася с помощта на шпатулка . Действа като изгаря косъмчетата за определено време и след това крема се отстранява пак с шпатулката . Ефекта е краткотраен , на следващия ден вече косъмчетата започват да рстат , но си зависи и от бързината на растежа !Но ти препоръчвам да използваш нещо с по-дълготраен ефект като кола маска или епилатор !

emi zavisi ot depilatoara-maje6 go obiknoveno varhu kojata s edno kato 6patula,iz4akva6 nijnoto vreme,koeto pi6e na opakovkata i otmiva6 s voda,ni6to slojno nqma

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си