- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ходите ли при баба?
moje temata da vi se stori tapa,ama obi4ate li da hodite u baba si,za6toto az obojavam tq e mn dobri4ka s men!!!????
7 точка от правилата
moderated by Coki
дамм и аз обичам да ходя у баба![]()
![]()
Не,голямо мрънкало е.И повече обича малката ми братовчедка,която е на 6,а на мен за всяка втора дума ми се кара и ми мрънка.И вече няма да стъпя там.
ми и мойта яко мрънка .... да му се отще на 4овек да и ходи на гости ..........![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Аз също много обичам да си ходя при баба и дядо! Много са мили с мен и не ми "мрънкат".![]()
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
mi da obicham 6tot jivei v mn qk kvartal (: vijdam si4ki bratov4ed si drugite si bratov4edki gotvi xiper mega qko i ima qka kashta pak i me puska do po kasno ot koolkot nashte i po4ti ne q vijdam 4e da mi mrannka (:
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
i az obicham mnogo da hodq pri baba mi (koqto ne e ot moq grad), no pri tazi koqto e ot moq grad nene q obicham....
Аз живея с бабаИскам не искам всеки ден съм с нея в една къща, но нямам оплаквания
![]()
i v dvete obi4am ama ednata prosto ponqkoga moje me izkara ot relsi hrrrrrrr nqma obesnqvam 6to
Много си обичам бабчето, често я посещавам![]()
Разбира се,че обичам да посещавам баба си,винаги е мн забавно и е хубаво някой да те поглези! :P
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
tq idva pri mene ama az pri neq neПървоначално написано от radoslava
![]()
Lof YAaA..!
Тамън днес се връщам от селоОбичам си бабата,и ходя при нея-ест.
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Exee i az obicham ama veche hodq mn rqdko![]()
Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!!![]()
Pp
ednata mi baba e po4inala 83-ta godina,a az sam rodena 90-ta,drugata e v Siria i nqmam vazmojnost da si hodq 4esto tam
![]()
Там ми е доста скучничко вече,но понякога ходя![]()
[img][/img]
Emmmmm kat ma nakarat na6te da ida s tyah ama tva e edin pyt na 1-2 meseca ,hodya![]()
Обичам - да, но ги виждам рядко моите баби, защото живеят на село...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
НЕ
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Ами баба ми която живее в наща къща ме изнервя всеки ден...Иначе другата ми баба дет е от Плевен мн мн си я обичам!!!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
Ходя, при едната баба през 2-3 месеца, а при другата (понеже е далече) по една седмица през годината...