- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какви мъже харесвате епилирани или космати?
Епилирани
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Аз като момче ще се изкажаМисля че на мъжете ще е много по-приятно без косми защото като имаме косми много се изпотяваме навсякъде ... аз скоро си ги махнах ама аз имах доста големички за годините ми ...
![]()
Космите са, за да предпазват, затоплят, овлажняват, пречистват ... Не са ни дадени просто така, да ни тормозят ...Първоначално написано от magity
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Епилирани.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
на 16 съмПървоначално написано от magity
в сравнение с другите ми набори даже и по-големи от мене имах сравнително повече косми
и са ми е по-добре без тия на краката
![]()
Хаха, еми тва зависи от гените на човека - ти имаш повече, пък други на твоята възраст може въобще да нямат. А под мишниците нищо ли не праиш?![]()
![]()
еми лицето и мишниците не ги споменах щото мисля че няма кво да питаме за тях ... смисъл тях си ги бръсна редовноПървоначално написано от magity
![]()
^ бр,бр... начи викаш си се поддържаш
( кво питам братче![]()
![]()
)
аз пък не одобрявам тфа епилиране при мом4етата...съгласна съм за подми6ниците ии долу.. :P ама крака и други 4асти...не мисля 4е е нужно се пак са мъже..не жени![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Tuka nqma fonetichna ma karai.Nachii takova..Epilirani? .. Muj?... Tezi dve dumi ne vurvqt edna za druga .. Se eno Stoqn ot music audio da kaete che e pich..Mi to ot takiva skoro she stanem ednopolova naciqJenata sum za epilaciq , na tqh ne im hodi no mujete ... Puka mi che sum kato Chubaka , nali lichi che sum muj a ne nqkva po-debelichka macka
![]()
Скайп: doombringer2006
^ ахахаха кво е тва бе...добре, съгласна съм с твойто мнение
Зависи къде..![]()
What you give is what you get!
Да бе, я сега кажете,къде ги предпочитате епилирани?![]()
we give it all.
bez kosmi po tqloto! nali si imat po liceto........stoga im
Първоначално написано от TellMeYourName
Ще ти кажа къде е по-добре да не пипате..
![]()
Ръцете, краката..ето-колко е просто!![]()
What you give is what you get!