- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- nqkoi polzva li kremoobrazni senki
pisna mi ot senkite na prax i iskam da si kupq te4ni (kremoobrazni)
prepor14aite mi nqkoi dobri no ne mn sk1pi
Животът това не са дните които са изминали,
а дните които сме запомнили.
разгледай каталога на Ейвън... мисля, че ще си харесаш,а и там не са много скъпи ;]
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
ok msПървоначално написано от BrokenHeart
не са скъпи обаче една приятелка си взе и ми каза че въобще не могат да се разнасят хубавоПървоначално написано от BrokenHeart
![]()
Ами аз преди ползвах кремообразни ама не знам аз ли не уцелих на яки сенки или просто кремообразните като цяло са гадни, защото като си сложех и излизам и след има няма час като се погледна в огледалото и те са се събрали в гънките на клепача, така че въобще не съм доволна и си предпочитам сенки на прах. Ако толкова искаш пробвай и сама си прецени.![]()
emi ve4e nz mn xora mi kazaxa 4e kremoobraznite senki ne sa xubavi ama p1k mn qko stoi em 6te si kupq ap1k 6te vidim
еми нормално да е да се насъберат около гънките,тъй като постоянно премигаме...ама не пречи да си ги носиш в чантата и да си ги оправиш...Аз също имам такива сенки ама не се оплаквам..доволна съм си ;]
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Ползвала съм на Ейвън,едни течни дето са от серията ''Anew'',те са на майка ми,аз само ги пробвах,ами доволна съм от тях,не стояха никак зле,но да ти кажа разлика между течни и сухи сенки няма-и двата вида според мен са еднакво добри,зависи как си се гримиралаи дали цветът,който си избрала ти отива
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
probvala sum kremoobrazni i ... ne sum dovolna! no 6tom iska6 probvai za da vidi6 sama. hi4 ne stoqt, sabirat se v gunkata i trudno se mahat![]()
ами аз като съм ползвала кремообразни не ми се събират..но пък и знам че като ги сложиш трябва да изчакаш първо да изсъхнат..може би за това![]()
thugs get lonely too...
Просто кремообразните сенки като цяло са гадни!Първоначално написано от Spider4eto
kremoobraznite sa bokluk
Имам кремообразни сенки на "Oriflame",кафяви на цвят и едни розови също.Аз съм мнооооого доволна от тях.Никога не са ми са събирали по клепачите,а съм стояла с тях доста дълго.Изглеждат си идеално.
събират се ако са твърде мазни или не сложиш пудра под тях.Първоначално написано от Spider4eto
ot Avon - Anew mn sa dobri az polzvam takiva![]()
Това е абсолютно вярно. Продуктите на oriflame и Avon не са нищо особено, а са скъпички за качеството си.Първоначално написано от kateto_sladkata
Отностно кремообразните сенки, тъй като те са доста фина козметика е хубаво те да са качествени (за да може да се разнасят добре и да не засъхват и да стават някви гадни).
Добри и на добра цена са сенките на Seventeen и Isadora. Пробвайте и ще видите, че са на доста по-високо ниво от тези, от които сте толкова доволни.
Не е проблемът в сенките, а явно в самото поставяне. Течните сенки са малко по-трудни за слагане и са главно за бързо гримиране, когато не сте у вас. А ако си ползвала някакви долнопробни сенки може и там да се крие проблема.Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
Специално продуктите, с които нашето студио работи няма никакъв проблем и хората остават наистина доволни. Дори от по-евтините, които казах малко по-горе.
ами поне мен не ми правят такива проблеми.....в смисъл нормално е като си сложиш кремообразни и веднага почнеш да си мигаш да се разтекат,да се съберат и т.н...Първоначално написано от varnen4e
но аз кат си ги сложа си оставям очите затворени колкотоо да изсъхнат и после се радвам на ефекта им
но си вземи на някаква хубава козметика....
и на Ейвън са добри,даже не само Аню,ами има едни в малки шишенца....като трапеци малко ама закръглени![]()
thugs get lonely too...