.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Сигурни мерки? Тя е много притеснена... :-/

С приятелката ми искаме да правим секс (за пръв път ни е и на 2мата). Обаче тя МНОГО се притеснява. Не от болка или кръв, ами от скъсване на презерватива.. Изчетох сумати теми, не само тук.. Консултирах се с по-опитни приятели и стигнах до тези превантивни мерки: Презервативи Sportex (били по-добри от Durex), задължително гелдам да няма въздух в презерватива, когато го слагам.
    Моля ви, кажете нещо друго, защото просто не можах да изнамеря друга, съществена информация

При мен точно Sportex-a се скъса и стана гафа...
    Schranz music is my world !

Аз чух нещо от сорта на 2 презерватива 1 върху друг... O.o Не съм expert ама така вероятността да се скъсат не е ли по-голяма?
    М/у другото-преди време, 1 от главните теми в раздела Секс беше само с марки презервативи и видовете от всяка марка. Някой знае ли дали още стои някъде случайно :-/

Град
    At home...
    Емии не знам коя марка е по-добра, ама вземи Extra Safe или нещо от тоя род, внимаваш с въздуха, както и с това как го отваряш...А ако още ви е шубе, да взима противозачатъчни

Някой случайно сеща ли се за статията, която споменах? Имаше изредени може би 4-5 Марки Презервативи и всеки вид от дадената Марка, с описание отстрани. Беше дългичка Търся я от доста време, но уви, безуспешно

Супер фен
    Град
    Венера
    Щом си търси причина... Просто не й е време...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Дурекс спортекс обикновенни всички се късат всичко е до късмет и все пак не се забременява така лесно както си мислите ...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    И аз си направим сефтето със Sportex
    Това с два презерватива един върху друг е пълна глупост.. няма смисъл от такова нещо..
    Другото, което можеш да направиш е да не свършваш в нея
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Една приятелка е ползвала Durex и ми е казвала, че е нямала проблеми може да ги пробвате, не е мн хубаво два един върху друг и ако все пак още ви е страх може да сменяте презарвативите по често.
    лУдА зА ВрЬзВаНе

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Това с 2 презерватива един върху друг е супер тъпо, по-добре без нито един. А иначе каква информация да ти дадем ...Дюрекс, Спортекс все известни марки. Най-добре ще е също да не свършваш в нея за всеки случай
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Зимаш един капут от "екста безопасните" и и казваш, че ще го извадиш (дали ще го вадиш си е твоя работа)! Ако после има проблем може да си купи и Ескапеле, но щом сте с капут не вярвам!

ясно, еми мерси мн, хора! само още нещо-може ли да ми кажете някакво точно име на "екстра безопасните" презервативи?

По-дебели са. Не мисля, че има кой знае каква разлика в безопасността.
    Иначе Sportex според мен не е много добра идея, аз самата не бих рискувала с тях, 9 на 10 мнения, които съм чувала за тях са били отрицателни, докато Durex никога не ми се е късал.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на Chacho
    Ей и да не вземеш наистина да сложиш 2 един върху друг.Така от триенето се късат или изхлузват.С два презерватива е почти толкова голяма опасноста от забременяване,колкото и без..И не се притеснявай толкоз много,хиляди души го правят - няма да сте първите.Ако не го сложиш некадърно всичко ще си е ок

Град
    Sofia-Ov4a kupel
    az li4no polzvam durex i nikakvi problemi nqmam

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Ако автора още го интересуват линкове с презервативи, ето ги:

DUREX и LifeStyles

SPORTEX

VITALIS

"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Аз съм пробвала и Durex и Sportex и не съм имала проблеми с нито едни от тях, но тжа, че Sportex се късали и аз съм го чувала, затова съл леко предубедена към тях. Ето ти картинка на т. нар. "екстра безопасни" на Durex:

Според мен тези са най-подходящите за вашия случай. И кажи на приятелката ти да го дава по-спокойно

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Щом си търси причина... Просто не й е време...

to4nooooo!!!!!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Ние с моя приятел от 2 години ползваме Durex и до сега само 3 пъти са се късали и то 2 от тях бяха защото просто модела беше от малките.

i spored mene durexa e nai dobroto re6enie..ima opasnost da se skusa ili ako e prekaleno maluk razmer, ili ako ima vuzdyh...a ne si i pomislqi za tfa da sloji6 2 prezervativa edin vurhy dryg...a i dori da se skusa, ima escapelle..
    Life isn't about w8in the storm2pass..It's about learning2dance in the rain..

Guest

...

ам пич ше то прата на Лс.

Супер фен
    Дурекс и Спортекс са хубави, само дето Спортекс-а ,според мен, е някакси по-свободен и не го "стяга".. С такова впечатление съм останала...

П.П. И аз се притеснявах много пред първия ми път и то най-вече заради презерватива - да не се скъса. Но за по-сигурно не свършвай в нея, въпреки кондома.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    По-дебели са. Не мисля, че има кой знае каква разлика в безопасността.
    Иначе Sportex според мен не е много добра идея, аз самата не бих рискувала с тях, 9 на 10 мнения, които съм чувала за тях са били отрицателни, докато Durex никога не ми се е късал.
    да ти кажа все тая. 1 скъсан презерватив, вярно спортекс, ма и тях сме ползвали сигурно 5 пъти повече. Дурекс са ми сухи и не са кой знае какво за цената.

Основното е да го правиш с презерватив, да проверяваш периодично(то едва ли акта ще е по-дълъг от 2-3-5 минути, ама айде) дали е скъсан и когато се усетиш, че свършваш, да го извадиш!

Поне в началото, дакото се поуспокои го прави това!

1)Правите го с Дюрекс или Спортекс (за мен тва остават двете най-добри марки...макар че винаги си има изключения)
    2)Правилно поставяш презерватива!
    3)Проверявате от време на време в кво състояние е презерватива
    4)Не го правите,докато момичето е в овулация
    5)Вадиш го преди да свършиш
    : ))) Е те за мен тва е драконовски мерки и не смятам,че можеш по някъв друг начин да предодвратиш гаф....Тва тука е напълно достатъчно : ) Успех : ) ) )))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си