.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Град
    Село Бръкни Дълбоково
    Монахиня си ми аз на 14 бях преспала с поне двайсе различни приятеля.
    Толкоз много момчета, а толкоз малко живот!
    I won't deny it I'm a straight ridah
    You don't wanna fuck with me

mi ti si super dolna kurva togava....kvo xvali6 se 4e nqkoi e 6ibal nepulnoletnoto ti detsko telce...basi tva e kuxa raota...
    AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX

Според мен не е много нормално на 13-14 вече да спиш с момчета.ПОвечето момичета не са напълно развити на тези години и не са готови за сексуални отношения,а някои малки пиклиовци на по 13-14 говорят така защото единствената им цел е да вкарат повече момичета в леглата си

Град
    Horrorwood
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Оф.. я се успокой и остави тези , които правят секс на тези години да си гледат работата. След време те ще си блъскат главата и ще се чудят защо са го направили, а не ти. Питай ги каква наслада изпитват от това че са го направили. Ако ти кажат че изпитват нещо - значи те лъжат! След време ще са ги минали толкова много момчета.. ама то акъл в главата няма...

Е, някои хора могат да се изказват по-добре от мен. И аз съм на това мнение. На 13, 14 си все още дете, на колкото и голям да се правиш. Под тази възраст да не говорим. Просто всички бързат и повечето го правят, защото приятелките им го били правили. Хора всякакви.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Ебати смотаната тема , а момчетата на 14 ги е срам да заговорят едно момиче обаче пред приятелките и саученичките сички са ебати пичовете , нищо че още не им плуе сома ама турсят поле за изява

Няма смисъл да правят секс на по 10-11 години правят го да газареят а не разбират че смисъл няма все пак живота е пред тях!!!

Мега фен Аватара на machoka
    Няма какво да се коментира на тази тема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си