.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Нещо ефикасно против пъпки..

Kажете ми нещо по евтино за пъпки,някакъв крем или нещо друго,но да е нещо което сте изпробвали върху себе си и знаете че има ефект със сигурност...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Зинерит. Тук някъде има тема, разгледай я.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Зинерит. Тук някъде има тема, разгледай я.
    Ммм,ама колко струва?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Okolo 17 lv ... nqkade tam be6e mislq

Guest
    зелената серия на "Elea", гела за почистване и крема май бяха по около 5 лв

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от enola
    Salicilov spirt
    Dаа това го знам,мн изсушава кожата и няма голям ефект,мажа се с тфа

Цитирай Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
    Okolo 17 lv ... nqkade tam be6e mislq
    при мене в близката аптека е 11 лв

Ами аз преди като имах повече пъпки постоянно се купувах разни продкути, докато не отрких "моя", а именно салицилов спирт и крем Бочко. Но на теб щом спирта не ти помага особенно, пробвай с някакви други неща. То всяка кожа е различна и й помагат различни неща.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    Пробвай серията на Clean & Clear, аз съм мн доволна, за пъпките особено Clean & Clear Advantage , пробвала съм и салициловия спирт, но мн изсушава кожата.

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Кремче Витасин от аптеките, струва 3 и нещо и е чудесно, миризмата обаче не е особено приятна.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    аз ще ти предложа две неща ти си ги виж в магазина и сама си прецени..зна4и има нов по4истващ гел на евелин и гарниер 3в1
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

amiii i az imam toq problem i v u4ili6te postoqnno mi se podigravat za p1pkite po liceto sega si vzeh na ELEA - siniq gel - biva go ako iska6 probvai ve4er predi sqgane da si maje6 liceto s rozova voda i sulfatiazol - pri men se poiz4istiha
    I JUST PLAY WITH STYLE
    http://prize.bg/parkourgirlss

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    стискай ги
    Grumpy old madman

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    стискай ги
    да не са цици, че да ги стиска.

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от parkourgirlss
    amiii i az imam toq problem i v u4ili6te postoqnno mi se podigravat za p1pkite po liceto sega si vzeh na ELEA - siniq gel - biva go ako iska6 probvai ve4er predi sqgane da si maje6 liceto s rozova voda i sulfatiazol - pri men se poiz4istiha
    А тая розова вода колко струва и кфо представлява и как се използва

ако в момента имаш пъпки , вземи като съветчета мненията по-горе...а за да предотрвратиш появата на пъпки използвай гарниер 3 в 1 , хем ще ти махне черните точки (ако имаш) , хем ще ти почиства кожата (в крайна сметка черните точки и пъпките се появяват при мазна ,непочистена кожа с запушени пори) а и ще го ползваш като маска мн е ефикасно аз съм страшно доволна

silna rakia, spirt, krem zdrave ... protivoza4atu4ni!!!

Ама нали се сещаш , че на всеки кожата е различна и един продукт действа различно на всеки човек , бе мила ! Ти за козметик чувала ли си ? Ако да -можеш да го посетиш . Там ще ти се помогне ! Пуууууууу , аман от недосетливи хора , бе !

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Ама нали се сещаш , че на всеки кожата е различна и един продукт действа различно на всеки човек , бе мила ! Ти за козметик чувала ли си ? Ако да -можеш да го посетиш . Там ще ти се помогне ! Пуууууууу , аман от недосетливи хора , бе !
    Мдааа тръгнах.. Както и да е,мерси за мненията ви,ще си купя нещичко и ще пробвам да видя има ли ефект!

Град
    Sofia, Bulgaria
    Купих си крем Здраве,да се мацотя с него...И евентуално тия дни ще си взема зенерит,в аптеката ми казаха че много помагало,имало и антибиотик в него и си е цяло лекарство

Определено козметика много ще помогне, но въпреки всичко...
    Аз например ползвам лосион за почистване на черни точки на Ейвън, гел за премахване на черни точки с ексфолиращи частици, пак на Ейвън и Бочко, ако ми е зачервена. Иначе трябва да се ходи на козметик да ти почиства лицето и да внимаваш да не си пипаш лицето с мръсни ръце.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Вместо да ни разпитваш, кой какво ползва и от какво е доволен, иди на дерматолог. Не хапе!

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Купих си крем Здраве,да се мацотя с него...И евентуално тия дни ще си взема зенерит,в аптеката ми казаха че много помагало,имало и антибиотик в него и си е цяло лекарство
    Така яко ще ти лъщи лицето от тоя Зинерит.... Толкова много "цели лекарства" има, а ти точно на това си се спряла.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Вместо да ни разпитваш, кой какво ползва и от какво е доволен, иди на дерматолог. Не хапе!

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Така яко ще ти лъщи лицето от тоя Зинерит.... Толкова много "цели лекарства" има, а ти точно на това си се спряла.
    Защо,да не би да не помага.. Ддз.. Иначе за дерматолог отдавна се каня да ходя и може да отида ..Но преди тфа туко виж съм попаднала на подходящ продукт и може да не се наложи..Тааа какво за зенерита ?

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Аз имам едни от Ейвън и ми помагат.Преди около може би 2 седмици имах едни лосиончета "Акне Тоник" и "Амрита" и двете са евтини,продават ги в аптеките.Първото много ми помогна,а второто пише,че можело преди да се намажеш с него,да си изтискаш пъпката,ако е гнойна,и после да се намажеш с него.До 24 часа няма и следа от пъпка или белег.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си