- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещо ефикасно против пъпки..
Kажете ми нещо по евтино за пъпки,някакъв крем или нещо друго,но да е нещо което сте изпробвали върху себе си и знаете че има ефект със сигурност...![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ммм,ама колко струва?Първоначално написано от varnen4e
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
зелената серия на "Elea", гела за почистване и крема май бяха по около 5 лв
Salicilov spirt![]()
Dаа това го знам,мн изсушава кожата и няма голям ефект,мажа се с тфаПървоначално написано от enola
![]()
при мене в близката аптека е 11 лвПървоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
![]()
Ами аз преди като имах повече пъпки постоянно се купувах разни продкути, докато не отрких "моя", а именно салицилов спирт и крем Бочко. Но на теб щом спирта не ти помага особенно, пробвай с някакви други неща. То всяка кожа е различна и й помагат различни неща.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Пробвай серията на Clean & Clear, аз съм мн доволна, за пъпките особено Clean & Clear Advantage , пробвала съм и салициловия спирт, но мн изсушава кожата.
Кремче Витасин от аптеките, струва 3 и нещо и е чудесно, миризмата обаче не е особено приятна.![]()
аз ще ти предложа две неща ти си ги виж в магазина и сама си прецени..зна4и има нов по4истващ гел на евелин и гарниер 3в1
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
amiii i az imam toq problem i v u4ili6te postoqnno mi se podigravat za p1pkite po licetosega si vzeh na ELEA - siniq gel - biva go
ako iska6 probvai ve4er predi sqgane da si maje6 liceto s rozova voda i sulfatiazol - pri men se poiz4istiha
![]()
да не са цици, че да ги стиска.Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
А тая розова вода колко струва и кфо представлява и как се използваПървоначално написано от parkourgirlss
![]()
ако в момента имаш пъпки , вземи като съветчета мненията по-горе...а за да предотрвратиш появата на пъпки използвай гарниер 3 в 1 , хем ще ти махне черните точки (ако имаш) , хем ще ти почиства кожата (в крайна сметка черните точки и пъпките се появяват при мазна ,непочистена кожа с запушени пори) а и ще го ползваш като маскамн е ефикасно аз съм страшно доволна
![]()
silna rakia, spirt, krem zdrave ... protivoza4atu4ni!!!
Ама нали се сещаш , че на всеки кожата е различна и един продукт действа различно на всеки човек , бе мила ! Ти за козметик чувала ли си ? Ако да -можеш да го посетиш . Там ще ти се помогне ! Пуууууууу , аман от недосетливи хора , бе !![]()
![]()
![]()
Мдааа тръгнах.. Както и да е,мерси за мненията ви,ще си купя нещичко и ще пробвам да видя има ли ефект!Първоначално написано от dark_sw
![]()
Купих си крем Здраве,да се мацотя с него...И евентуално тия дни ще си взема зенерит,в аптеката ми казаха че много помагало,имало и антибиотик в него и си е цяло лекарство![]()
Определено козметика много ще помогне, но въпреки всичко...
Аз например ползвам лосион за почистване на черни точки на Ейвън, гел за премахване на черни точки с ексфолиращи частици, пак на Ейвън и Бочко, ако ми е зачервена. Иначе трябва да се ходи на козметик да ти почиства лицето и да внимаваш да не си пипаш лицето с мръсни ръце.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Вместо да ни разпитваш, кой какво ползва и от какво е доволен, иди на дерматолог. Не хапе!
Така яко ще ти лъщи лицето от тоя Зинерит....Първоначално написано от monityY
Толкова много "цели лекарства" има, а ти точно на това си се спряла.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Защо,да не би да не помага.. Ддз.. Иначе за дерматолог отдавна се каня да ходя и може да отида ..Но преди тфа туко виж съм попаднала на подходящ продукт и може да не се наложи..Тааа какво за зенерита ?Първоначално написано от kalpazanka
Аз имам едни от Ейвън и ми помагат.Преди около може би 2 седмици имах едни лосиончета "Акне Тоник" и "Амрита" и двете са евтини,продават ги в аптеките.Първото много ми помогна,а второто пише,че можело преди да се намажеш с него,да си изтискаш пъпката,ако е гнойна,и после да се намажеш с него.До 24 часа няма и следа от пъпка или белег.