.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Boot

Пък и съм чувала (това вече не го казвам със сигурност), че може да ти се счупи хрущяла от силата на пробиването.
    Taка е.
    С поредното сравнение-ако забиеш със сила(чук) кол в леда,то ледът най-вероятно ще се разцепи и наоколо,няма само дупчица да има.

az imam i na nosa i na hrushtqla i ima ogromna razlika i ne e wqrno,che kato boli znachi ima problem v dupkata,prosto obicata za nosa se zadurja s edno topche,koeto e na samata obica i e trudno da se izwadi i wkara zaradi towa topche,a na hrushtqla e s wint .....

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Аз на хрущяла имам и такива, които не са с винт
    Адски добре знам какво представлява обица за нос, но при пиърсите си е така - боли ли те - има проблем (говорим след като е минал периода на зарастване)

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    АЗ също имам обички на ушите и там не ме боли, като ги махам, но те все пак не са с топче накрая и няма и как да си ме болят...
    Не мисля, че е едно и също, но не ми се спори..

Повечето(да не кажа всички), когато си махат и слагат обичка ги боли и нослето им се възпалява за 1-2 дена..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Аз се пробих преди има няма 3 месеца..първия месец някъде я мажех с кислородна вода и още едно кремче, но вече спрях

az absolutno nishto ne sym si pravila na nosa spec dori sq razbiram za tazi kislorodna voda i nikoga ne sym imala problemi , samo vednyj na moreto ot vodata se beshe zamyrsila shtoto edna vylna me iznenada

Повече от фен
    Ами когато ти я пробиват ,нали ти слагат по-голяма обичка (медицинска), а сега когато си я сменил вече и носиш по-малка обица с топче наистина ваденето и слагането на обицата е трудно..И аз понякога се просълзявам докато си я извадя,не мислих че ще е така ама съм се объркала
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Cosmo Съвети: Ето нещо, което трябва да запомниш добре - никога не използвай пистолет за пробиване! Той е предназначен само за меката част на ушите, но дори там е по-добре да се използва абокат. Силата, с която пробива пистолетът засяга сериозно деликатната област на хрущяла на ухото и при някои хора се налага дори хирургическа намеса след това.
    За да провериш предварително дали имаш алергия към даден материал за изработка на пиърсинг, можеш да избереш бижуто и да го поносиш около 1-2 седмици на ухото например. Ако нямаш проблем с ухото, най-вероятно няма да проявиш алергична реакция след поставянето на новата обичка. Недей да подминаваш този съвет, а добре го запомни, защото наличието на алергия може да доведе до миграция на обицата и съответно до чисто нов ужасяващ белег.
    При инфекция задължително се свържи с професионалист!

Извадка от Cosmopolitan.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    и аз имам обеца от година и нещо... пробивах се с пистолет, макар 4е е по-добре с абокат.. Пробиването с абокат изглежда доста страшничко, но .. само изглежда така... При пробиването с пистолет то става прекалено бързо и има опастност да бъде защипан нерв или нещо подобно..
    за грижите... още когато се пробих ми казаха да стоя 1- 2 седмици с медицинска обеца, ест казах че сам разбрала и в момента в който излезнах от студиото махнах медицинското огромно копче (което дори пре4еше на нормалното ми зрение) и сложих друга обеца
    мазах го точно 2-3 дни с гентамицин и това беше ... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си