.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)

Въвеждане на забрана за ползването на GSM-и в училище

Току що прочетох една статия във вестника, в която пишеше как преди започването на часовете мобилните телефоните на учениците ще се събират и ще се съхраняват до биенето на последния звънец, след това ще се връщат обратно. Учители се оплаквали, че GSM-ите пречели на дисциплината в часовете (което наистина е вярно), а педагозите предлагат за СМС в час - спиране на стипендията ... Как мислите вие?
    Според мен е меко казано невъзможно .. но знае ли човек
    >>> House Music <<<

Град
    In the middle of Nowhere
    Spored men dari i da go vkarat v deistvie vse shte se nameri nachin da se zaobikalq tova pravilo
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Абсурд да го направят, едно, че е посегателство върху собствеността на ученика и второ как по дяволите ще преписвам от телефона си ?!? Щеше да е хубаво да постнеш(ако има в нета де) точната новина
    След бърза справка с гуугъл -

http://education.actualno.com/news_160635.html

пише само да са изключени.Обаче това с поведението и униформите е по притеснително.

Това е невъзможно
    П.П nefchi_bs подписа ти ме кефи обаче маи трябва да махнеш дто

Hah na daskalite im pre4eli gsm-te na u4enicite!!Mi nie kvo da kajem-po sredata na 4asa telefona na daskalkata i zv1ni...i bilo mn vajno..Blqblqblq.Q da si gledat rabotata tqhnata nqma da q b1de.Vinagi 6te se namirat takiva deto po nqkak1v na4in 6te caknat taq "programka" za neizpolzvaneto na gsm-i v daskalo.

те даскалите по-зле по цял час говорят,а моя като звънне и дай сега да се заяждат. Последната ей-така щеше да си изяде боя. Мн. ме ядоса.

Това си е направо престъпление! Ами ако наистина много спешно те търсят,примерно родителите ти или де да знам,ама се е случвало да ме търсят мн спешно.Една моя приятелка беше избягала от къщи и ми се обади да ми каже,че се качва в автобуса и аз тогава успях да я разубедя.Има много подобни случаи.Да,понякога е много гадно,когато пускат музика,дразнещо е,ама все пак това си е лична собственост.Да им даден ключовете от вкъщи, не искат ли?
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

В моето даскало има табела пред входа "Моля,изключете мобилните си телефони" и когато някоя от директорките види,че има включени телефони просто трябва да пишат обяснения,после ако им е за 3-4 път искат родител...Аз до сега никога не съм го изключвала.Най-много да стане така във всички училища.Иначе мисля,че е много тъпо всички телефони да се събират,щото може да има нещо спешно и...Абе тряа се замислят и ше видат.Не мисля,че ще го въведат това...

Хахахаха......... най-голямата смешка,която бях чувала......тогава защо даскалите по време на час им звънят телефоните и си излизат най-спокойно да говорят.....????!!!???.....
    Това просто НЯМА ДА СТАНЕ!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Това си е невъзможно Няма как насила да ми вземат телефона..
    Дори да ми го поискат, няма да им го дам, като им кажа, че нямам.. какво ще ме джобят ли ?
    А и аз имам два мобилни телефона, ще си дам единия, и пак ще си имам друг и ?
    Пълната простотия...
    А и даскалите много по-често използват GSM-ите си в час, от нас
    А и как за SMS ще ми спрат стипендията ?
    Как ще разберат, ако телефона ми е без звук ?
    Понякога са ми много смешни като се мислят за най-големите...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Ха как ще си дам телефона бе то тела ми струва повече от даскала.Тея нормални ли са
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Голям фен
    Няма как да се случи. Невъзможно е! Може да помолят учениците да си оставят телефоните на вибрация или без звук да не пречат на учебния процес на другите.. а ако има звук на телефона примерно отсъствие за часа или нещо такова. Ама да взимат телефоните звучи абсурдно.

Е, ама значи нямам думи! Тоя тъпак само глупости измисля! А па това изречение вече ме е разбило: "Ако не си се сетил да изключиш звука на телефона си, докато разговаряш с министъра, дали имаш навика да го изключиш в клас?" И тоя па като е министър на образованието, кво? Да не е Господ?! Държавата ни е затънала да ушите, тоя ми мисли за некви телефони в час! Аре скрий се!
    Това с телефоните никога няма да стане ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Това си е невъзможно Няма как насила да ми вземат телефона..
    Дори да ми го поискат, няма да им го дам, като им кажа, че нямам.. какво ще ме джобят ли ?
    А и аз имам два мобилни телефона, ще си дам единия, и пак ще си имам друг и ?
    Пълната простотия...
    А и даскалите много по-често използват GSM-ите си в час, от нас
    Понякога са ми много смешни като се мислят за най-големите...

Сичко ОК,ама те според мен могат да разберат,може и някви специялни с-ми да си имат за проучаване........кой ги знае....

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    http://www.24chasa.bg/Default.asp?st...&id=01&iy=2008

И на мен ми е много чудно как ще ми вземат нещо (в случая телефона) .. без аз да им го дам
    >>> House Music <<<

абе да си гледат работата

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Абе тва са само приказки..повечето ''идеи'' на този миснистър си остават..само приказки
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    da da poznai pak dali 6e go dam
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

i bez telefoni shte mojete da jiveete.. v moeto uchilishte e tochno taka..ako se chue telefon na uchenik vednaga se vzima ama vednaga..dori i v mejduchasieto ne trqbva da se izpolzvat telefoni...spored men ne e mnogo hubavo ama v bg s tezi telefoni prekalqvat na edin chas sigyrno na 2-3ma choveka telefonite zvunqt...pone da si gi praqt na vibraciq

Just laying on the beach and having fun...

Да дойдат да ми го вземат.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Оффф тва май ще си остане поредния жалък опит на учители и педагози да ни спрат и да вкарат дисциплина в часовете си. Според мен не са им виновни телефоните, ами сами те ТЕ! Ако те позволяват по-хлабава дисциплина - много ясно, че ще си цъкат сички СМС-и в час. Ако обаче са някви по-строги и с респект - ще са мн по-малко, цъкащите СМС-и в техните часове. Аз понякога си пиша СМС-и в час, ама знам, че дори да ме видят нищо няма да ми кажат, само че в час по химия или история тва никога няма да стане. Проблема не е в телефоните на учениците, а в акъла на учителите! Дори да се вкара тва като правило, пак ще има начини да го заобикаляме, защото сме мн по-хитри, по - изобретателни и умни от учителите си
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Супер фен
    За по-големите училища трудно ще стане това. Пък и винаги може да кажеш, че си го забравил и да го скриеш някъде в раницата или в якето. Никой няма да си предаде телефона за цял ден и ще им се провали идеята.

XaXAxAxAxAXaXaXa lele male..a zabrana za polzvane na gsm za y4iteli 6e izdadat li..xaxa.Vseki 4as na y4itelkata mi po geografiq i zvani telefona pred nas-y4enicite..ama tva e vseki 4as..i to i se obajda ne koi i da e..a sin4eto i koeto e 4-ti 5-ti klas nqkade..pfff i tq my kazva nqkvi takiq ot sorta "Izkapi se i mi se obadi posle" ili "presi4a se na zeleno,a na 4erveno se spira..znai6 mami,ai posle 6te ti se obadq pak"

Predi da izdavat nekfa zabrana..neka 1-vo tapite daskali da si q spazvat..pffff..6e mi zemat telefona i 6e im s4ypa zabite posle..pfff

ах ах в България надали ще стане това.. при мен има забрана и ако на някои му изсвири телефона след часовете остаат се разпраят с учителя .. ужс... и мп3ките са забранени ама за тях не правят толкоа голям проблем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си