- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Въвеждане на забрана за ползването на GSM-и в училище
Тфа според мене няма как да стане,защото никой няма да си даде телефона и да си го вземе чак накрая на часовете...и защо пък наще телефони да пречат като на даскалите телефоните им звънят почти във всеки час и винаги излизат и си говорят...![]()
![]()
Да, и на нас ни се карат постоянно за телефоните и даже ги зимат и не искат да ги върнат докато не дойде родител, пък на учителите телефоните постоянно им звънят в часовете ам на тях никой не може да им каже нищо.Първоначално написано от CocainCocktail
Айде, стига бе!!!![]()
![]()
Не стига, че и униформи ще ни въвеждат, сега и телефоните събират!!!
Няма Да Стане Тая
На учителите телефоните си им званят в час, вдигат си спокойно, като се наприказват може и внимание да ни обърнат!!!
Нещо много си позволява Вълчев!![]()
![]()
![]()
Пък и кой ще си даде телефона чак до края!
Не виждам кой ще се примири с такива неща!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само гледат да ни направят гадно нали!?!?
Иеееп ...правилата се създават, за да НЕ се спазват нали така![]()
![]()
+1Първоначално написано от DiOr_girl_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Боже колко си права!!!![]()
Hahaha 6tom daskalite mogat da si govorqt po tel-a v 4as,za6to i nie da ne mojem...![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Даааа бе ... ще си дам тел-а знаете ли кога никога ..да дойдат да ми го вземат от рацете ... ако има оптимисти ..
много странни неща ги мисли тоз министър май не му е много добре
![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ха-ха! Поредната първоаприлска шега на министъра на образованието с малко закъснение!Но нека му простим ,че и той е човек и той забравя!
Сега сериозно! Кой ще е този учител където ще ми вземе gsm-a?
Представете си нещо лошо да се случи да умре ваш роднина или нещо подобно (да пази господ) ,как родителите ви ще се свържат с вас?После разбира се ,че пак учителите са виновни ,но не са виновни те ,а министъра! Проблема на България е един ---> НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!
Стига и това с униформите няма да стане! Няма да я облека ще ме накажат ли ? Стига не живеем в комунистическо време ,а сме демокрация= на свобода ,право на ЛИЧЕН избор!
П.П. Не се притеснявайте нищо няма да стане ,ще бъде както по-старому.Ние българите само говорим ,но до тук!:P
Успехчета на всички!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от ice_cream_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Първоначално написано от Insatiable
абсолютно си права.какво да не почнат да ти претърсват![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХАХАХАХхахаххахахах... dream on
The Spark
те ще земат да забранат и мастурбацията в час вече.....![]()
Sennen Goroshi - нови методи
Тъпотии само ви плашат...в университета при нас професорите лафят по телефоните си повече и от нас,по време на лекциите![]()
da,da 6te imat da vzimat........![]()
![]()
Абсолютна тъпотия... те даскалите си ползват телефоните повече от насна тях що не им намалят заплатите тогава, а???
![]()
![]()
![]()
Ами всъщност е възможно,в нащо даскало вече мина заповед ама никои не я спазва,секи си вади GSM когато си поиска и дори и учителя да види нищо не казват,такаче и да има такожа нещо,никои няма да ги спазва!![]()
Аз скоро завършвам, ама както и да го погледнеш, това е глупост.
Те учителите си ползват телефоните, ще ми взимат моя.
Могат да си мечтаят само![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
В часовете пречат да, съгласна съм че в днешно време никой не се съобразява с нищо. За часовете може да ги забранят, ама междучасията да ги дават.
Кога ми се приработи, седам и чекам да ми мине!
![]()
ха-ха-ха...нямат никакво право да пипат личните вещи...И закон да издадат,не вярвам,че няко й ще си даде ГСМто
Окей,съгласна съм да си изключваме звука,ама да ги събират и после да ми ги връщат..
London Tipton
На един мой приятел са му го взели по време на състезание по БЕЛ.
Хм.. не бих се чувствала много сигурна, ако го дам на даскала и после всички се блъскаме да си ги приберем... По-скоро няма хич да го нося.Ама те даскалите също си ги ползват... пф.
В Германия съществува такава забрана.
Това го говорят от доста време ,но нищо не е станало..да се надяваме да не стане..![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Бе немогат да ми пипат личните вещи.....секи си има права.
;]