.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Град
    Sofia
    UnderMySkin намирам разлика да,но обикновено повечето казват "имам си приятелка.." а пък други и "имам си гадже.." и за това се зачудих и попитах не беше ли момиче или аз нещо се бъркам

Когато решиш че си готов тогава ....

22 години - ми така си е решила , значи така и е добре . Даже поздрави че не е като тъпите пишлемета дето се ебат на по 12-3 ,,
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

По принцип ако си девствен след 25 се смята, че може да се говори за някакъв проблем и не е лошо да се потърси сексолог, психолог и тн.

Но пък от друга страна имам една приятелка, която направи сефтето на 28 и си е съвсем ОК, още си е с гаджето и тн. Много по-уверена изглежда и се държи.

Познавам и една друга, която се сефтоса на 25 и после за отрицателно време прекара и куцо и кьораво през кревата си - явно да навакса, за което не я съдя...но реномето й сега не е на висота.......

Определено мисля, че липсата на секс след 20 годишна възраст в повечето случаи води до депресии, неувереност, комплекси и тн....независимо дали при момче или момиче.

Но както се казва - свят широк, хора всякакви - не можем да обобщаваме току-така.

А към пича дето на 22 още е девствен - събери 100-ина лева, викни си някоя "светулка", ама не набързо за един час, ами поне за няколко за да можеш хубаво да се отпуснеш (защото като за 1-ви път и след като вече ти е комплекс - гаранция, че няма да ти стане веднага), удари и една-две напитки (не повече, че да не заспиш ) и действай....... ще видиш, че след това самочувствието и погледът ти към света ще са съвсем други.

Но недей да свикваш на "светулки", че ще ти се хване скъпо.

П.С. Ако пък прояваваш би-желания и си любопитен - пиши едно ЛС
    Всеки може да намаже жена си с ягоди и сметана. Бъди българин - НАМАЖИ Я С БОБ И ЛЮТИ ЧУШКИ!!!

Според мен не е болка за умиране. Секи сам си преценява кога е готов и кога и най-важно С КОЙ иска да започне полов контакт... някой се пазят за брак (което аз не одобрявам много, но казах всеки с своите разбирания). Аз съм на 16, както и приятелката ми, и смятаме скоро да направим сефте-то си , но аз й казах когато се чувства готова тогава. Аз съм си убеден, че това е момичето с което искам да направя тази крачка .

нормално е и на 35 да си девствен/а ако смяташ, че не си намерил човека на който да се отдадеш.
    ако се пазиш де, ако не ... шапка на тояга

Ами незнам според мен след 20 години да си девствен още не е много добре .Смисъл за тея неща няма правила,че да кажем нормално,ненормално.Щом момичето си е решило така кои сме ние или който и да е друг,че да и определя.Айде 18,19,20 да го направиш ок,то даже е много по-добре на такава възраст,отколкото на 14-15
    Ама от 20 нагоре...вече си е проблем според мен.

ami kato imame predvit 4e sq po4vat po na 12...na 22 opredeleno NE e normalno..

Ima edin ot selo na 35 e i ne e prai l seks pa ne se uplakva :

ni6to lo6o nqma v tova, jalko 4e ne se sre6tat po 4esto takiva momi4eta

Guest

...

16 е реално...

Град
    РЮАР
    Ми ако си решил от п1рвият ти п1т деца да пра'йш.. изтрай още някоя - друга годинка и напра'о детенце да си имаш..

Фен Аватара на maaster
    Град
    Варна
    О не знам, ама аз на 19 съм си девствен, без приятелка. Нито се пазя нито нищо ... не че не искам ( желанието е огромно, все пак съм и момче ), обаче честно казано вече дори намирам ползи от това, а и осъзнавам, че е добре и да си имаш свобода, пък какво толкова, както се каза всеки човек е различен, така че не смятам, че е нещо ненормално
    www.impulse.bg/skywalker - това съм аз

Град
    Gabrovo
    според мен нормално е да загубиш девственоста си 15+ но нз...
    My end
    It justifies my means
    All I have to do is delay
    I'm given time to evade
    The end of the road is my end
    It justifies my means
    All I have to do is delay
    I'm haven't time to evade
    THE END OF THE ROAD!

Re: Нормално ли е на 22 да си девствен/а?

Цитирай Първоначално написано от palavka
    imam priqtelka na 21 godini..mnogo sladka..i xubava ni6tu i nqma slabi4ka s 4upliva kosa....nqmala si e gadje nikoga i e beter devstvena...kakto i edna druga moq priqtelka koqto puk e na 18 i su6to ne e prail bubi fruti xaxaxa.......do kolko godini e normalno da si devstven spored vas?

т.7
    krem4et0

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НОРМАЛНО !!!!!!!!!!!!!!!!!
    стиа вече с тея тъпи теми ! И 100% ТФА НЕ Е ТФОЯТА ПРИЯТЕЛКА А САМАТА ТИ !!!!!!!!!

My Only Love

Град
    Асеновград, България
    А защо да не е нормално? Много хора предпочитат да не бързат и да изчакат да срещнат подходящ човек, с който си струва да го направят.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    Преди женските са оставали девствени докато се оженят.В днешно време при тия разкрепостени нрави е ненормално според мен.
    Е, ама те на 15-16 са се женели. не е било толкова сложно. сега преди 25 коя жена ще се бракува?

Да, след 21-2 не е добре за организма да не си правил секс. Особено за 1 жена. възможно е твърде болезнен 1-ви път, травми и така нататък. Аз не виждам да съм комплексирана или увредена от това, нито пък наваксвам със секса с много партньори(само с 1).

И все пак да си на 22 и да не си правил секс не е грях. По-добре така, отколкото с аборти, болести, инфекции.
    В крайна сметка аз лично смятам, че възрастта между 18 и 20 е най-добра за старт на полов живот и за 2-та пола. Разбира се днес нещата не са така, като преди ако щете 4-5 години.
    В 10-ти клас нямахме момче от курса, което да е правило секс, а днес моите десетокласници ми се хвалят, че в секса са номер 1, че без него не могат и е най-вжното в живота след парите......

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    А защо да не е нормално? Много хора предпочитат да не бързат и да изчакат да срещнат подходящ човек, с който си струва да го направят.

На колко години ти беше първия път ? .....

My Only Love

Супер фен Аватара на maybelline
    До 17

tctc abe spored men ne e mn normalno pak i 6om sa hubavi4ki teq dfete nz ne moa si go obesnq az sma na 15 i mi se ebe i skoro mislq da go napraq a te na tolkos godini m nzz
    ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}

spored men sled 19-20 nee normalno

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    zavisi ot horata spored men,no v sveta v koito jiveem granicata e nqkude okolo 15 godini. no imam sau4eni4ki koito primerno znam 4e si nqmat priqteli i sa malko po-zatvoreni,vse si mislq 4e te 6te si ostanat devstveni do svatbata si
    няма любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си