- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пияни ли бяхте първия си път ? =]
![]()
xaxa nemoga da 4eta o6te xaxaxa i na kolko si...
AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX
Съвсем трезва си бях![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Доволно почерпен :P :P :P :P :P - тя не![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Ами не бях пияна. Трезвена си бях. Не беше така както си го бях представяла, но сама съм си виновна за това![]()
Бях трезвена, не беше романтично, но беше хубаво, ще го помня цял живот![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
страшна романтика беше, ама друг път...![]()
![]()
бъзикам се... Ами бях пила малко, но не бях пияна... На брега на морето в-ху една дървена маса... беше много щуро, но и много яко... Емоция от където и да го погледнеш...
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Бях трезвена. Само вода бях пила. Леко романтично, но неудобно. Естествено е, че ще се запомни и се радвам, че няма да съжелявам.
малеее аз ще се нашмуля яката тогава.. даже съм чувала че когато си пиян и си по-отпуснат и много лесно се възбуждаш![]()
ami az sam devstvena no...nadali 6te se napiq i 6te se na**a v nqkoq gradinka :P moje bi za6toto sam romanti4ka![]()
![]()
![]()
![]()
мне не бях пияна....беше що годе романтично но само първите минути...после като ти се орави секс въобще не мислиш за романтика![]()
![]()
ПП:аз на важни събития не се напивам....на бала бях най-трезвена и не съжалявам,защото най-добрата ми приятелка легна със един съученик и още милата ми мрънка що не съм я спряла....![]()
![]()
![]()
![]()
"Добрите хора имат ключ към душите на хората."
бившата ^KonI^
Не бях пиян, но беше кофти.
Аз бях леко подпийнала, когато най-накрая успяхме с гаджето да стигнем до секс. Беше голяма трагедия като се пробвахме на "сухо", голям тормоз за психиката
![]()
ще те видим после като се отвориш как ще почнеш да разправяш къде са те къртилиПървоначално написано от no_name_girl
и колко си била пияна като си правила секс с 3 мом4ета на купона в неделя, примерно :P
И двамата бяхме трезвени...а колкото до романтиката- не беше кой знае колко романтично
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Бях с момичето в което бях влюбен и го направихме на брега, а до брега имаше парти и минаваха разни хора и аз от вазбуда свърших няколко пъти и тя беше подивяла направо.![]()
Quod me nutrit me destruit
Не съм го правил още, но смятам определено да съм трезвен, защото за такива неща трябват спомени, а и все пак предпочитам да знам какво правя ... всъщност аз така или инак не пия, но все пак да си кажа![]()
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
Хаха не е задължително като се "отвориш" и да почнеш да се "къртиш" по купони с трима....Първоначално написано от ironi_sky
![]()
А по темата бях изпила само чаша червено вино за кураж!Не съм била пияна и мога да кажа,че според мен беше романтично!
![]()
не бях пияна и беше на некфа счупена пейка в парка![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
az si priznavam 4e bqh piqna![]()
az ne bqh piqna beshe gotino shtoto momcheto mn hubavo me predrazpoloji btw tva se sluchi na 8 mart..haha na denq na jenata stanah jena i moito beshe v hotelska staq...hotel 4 zvezdi hihi gotino beshe
Аз мога!
[bПървоначално написано от palavka
Кво да се прави [/b]![]()
абе явно е от доста отдавна тази практика 6 години ахххахахааха
бях доста пиян около 5-6 бири и седим си ния в една детска градина лафче лафче, нищо не сам очаквал на нищо не сам и се надявал, все пак бях детствен. И по едно време ние сме се награбили блааххх
и презерватив нямахме, бах са в глупака.
както и да е не беше нищо особенно издържах около 20мин някаде.
И на следващия ден като се събудих се чувствах странно, чудех се да се гордея ли или да си казвам басси какво направих.
Минало заминало не съжалявам
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
не бях пиянане беше кой знае колко романтично самия първи тек,но като изживяване това беше една от най-хубавите и незабравими нощи в живота ми
не съжалявам
btw днеска правим половин година точно с това момче :P да ми е честито
![]()
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Бях трезвена и беше ужасно![]()
Everything happens for a reason..