- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Пияни ли бяхте първия си път ? =]
пияна-не
романтично-не ...![]()
аз мисля, че беше с човека с когото трябваше, защото чувствата бяха силни и взаимни пък и той доста ме чакаше:P
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Първоначално написано от amor`fati
е мн ясно че пейка в парка ама по точно под пейката
Muay-thai - The ultimate fighting skill
Ако бях пийнала щеше да е по-добре.Бе неща да си спомням...
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
trezvena bqh
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Изключително глупаво е пиян/а да правиш секс.И удоволствието е по-малко и възможността да станат гафове е по голяма.
Сега по темата...Първият път, когато правих секс не бях пияна,не беше кой знае колко романтично ,защото беше посред бял ден,а и човека не беше кой знае колко добър,ама ...не може да се върне времето назад
небях пиян
много ясно че бях трезва
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
mm ne ne bqh piqna...ama to edno ebane be6e..hah vkara edvam edvam edin pat i kat vidq kak ne boli mu stana tapo i mu ovqhna xixi...pak i kat pomnq na kfa romanti4na muzika be6e dimmu borgir male male...be6e tragekomi4no..po dobre da se bqh napila
Ne!Be6e petuk,toi me pokani v tqh okolo 4-5 sledobed...i dvamata bqhme s qsen razsudak!
Бях пияна, на един купон в един приятел... с един приятели ми беше мноого хубаво
![]()
Не иГраЯ По ПравиЛа-нЕ Ми НаЛагАй ТакИва, НямА да Ги СпазВам! Не иСкАй НиЩо От мен-НяМа Да Го пОлУчИш! ЖиВеЯ ДеН За ДеН
Ne bqh piqna,romantichno - moje da se kaje...Abe beshe neochakvano i spontanno...
A qui
аз съм девствена и смятам като му дойде времето да се напия...ама не чак така, че да не помня с кого е било и как е било... а просто за да има настроение![]()
По-добре недей ри. Ужсно изсушава влагалището. Просто е много гадно.Първоначално написано от DjuDjiTo
.... .... е нз... ама знам, че ако съм трезвомислеща ... съмнявам се, че ще го направя..... в смисъл.. аз го искам само че не ми стиска толкова![]()
![]()
не за друго... а относно изсушаването... ш го опрайм
![]()
Споко то езичето е най-големия Овлажнител :P :P :PПървоначално написано от DjuDjiTo
Не съм била пияна и беше много романтично, дам... Ах, спомени![]()
>>> House Music <<<
Що пък трябва да съм пиян...за да правя секс....пейки в парка колкото щеш,ама друго си е на голямото легло и хладилника на една ръка разстояние.![]()
Напълно трезвен без капка притеснение..аз много трудно се спичам от нещо...пълен абсурт..освен ако не ми паднат кака Памела и кака Електра за 3ка,тогава туко виж сам се изплашил.![]()
da parviq pat bqh mnogo piqna tva nema lo6o ama mi se 6te6e da pomnq ne6to
Трезвен!!! Не ми допада алкохола,понякога се налага де![]()
![]()
![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
em misleh da se napiq 6ot me be6e strah da ne me boli mnogo ama ne pih nz 6o tka reshihne beshe mn romantichno ama nqa da go zabravq nikoga shot beshe s nai podhodqshtiq chovek
![]()
Абе бая бях подпийнала ама не беше така планувано. Уж щяхме да сме само двамата бла бла ама взеха че разбраха разни приятели че нашите ги няма и донесоха бири и пици и айдеее... Та пийнала бях ама не чак пияна че да не помня какво е ставало![]()