.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 150
    пияна-не
    романтично-не ...
    аз мисля, че беше с човека с когото трябваше, защото чувствата бяха силни и взаимни пък и той доста ме чакаше :P
    Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!

Цитирай Първоначално написано от amor`fati
    пияна- da
    романтично-не помня ....

е мн ясно че пейка в парка ама по точно под пейката
    Muay-thai - The ultimate fighting skill

Град
    Варна
    Ако бях пийнала щеше да е по-добре.Бе неща да си спомням...
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Супер фен
    trezvena bqh
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Изключително глупаво е пиян/а да правиш секс.И удоволствието е по-малко и възможността да станат гафове е по голяма.
    Сега по темата...Първият път, когато правих секс не бях пияна,не беше кой знае колко романтично ,защото беше посред бял ден,а и човека не беше кой знае колко добър,ама ...не може да се върне времето назад

небях пиян

много ясно че бях трезва
    * biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от amor`fati
    пияна-не
    романтично-не ...
    аз мисля, че беше с човека с когото трябваше, защото чувствата бяха силни и взаимни пък и той доста ме чакаше :P
    ii pri men be6e ne6o podobno

Град
    from lost paradise
    mm ne ne bqh piqna...ama to edno ebane be6e..hah vkara edvam edvam edin pat i kat vidq kak ne boli mu stana tapo i mu ovqhna xixi...pak i kat pomnq na kfa romanti4na muzika be6e dimmu borgir male male...be6e tragekomi4no..po dobre da se bqh napila

Ne!Be6e petuk,toi me pokani v tqh okolo 4-5 sledobed...i dvamata bqhme s qsen razsudak!

Бях пияна, на един купон в един приятел... с един приятел и ми беше мноого хубаво
    Не иГраЯ По ПравиЛа-нЕ Ми НаЛагАй ТакИва, НямА да Ги СпазВам! Не иСкАй НиЩо От мен-НяМа Да Го пОлУчИш! ЖиВеЯ ДеН За ДеН

Ne bqh piqna,romantichno - moje da se kaje...Abe beshe neochakvano i spontanno...
    A qui

Град
    BurGasSs 8-)
    аз съм девствена и смятам като му дойде времето да се напия...ама не чак така, че да не помня с кого е било и как е било... а просто за да има настроение

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от DjuDjiTo
    аз съм девствена и смятам като му дойде времето да се напия...ама не чак така, че да не помня с кого е било и как е било... а просто за да има настроение
    По-добре недей ри. Ужсно изсушава влагалището. Просто е много гадно.

Град
    BurGasSs 8-)
    .... .... е нз... ама знам, че ако съм трезвомислеща ... съмнявам се, че ще го направя..... в смисъл.. аз го искам само че не ми стиска толкова не за друго... а относно изсушаването... ш го опрайм

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DjuDjiTo
    .... .... е нз... ама знам, че ако съм трезвомислеща ... съмнявам се, че ще го направя..... в смисъл.. аз го искам само че не ми стиска толкова не за друго... а относно изсушаването... ш го опрайм
    Споко то езичето е най-големия Овлажнител :P :P :P

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Не съм била пияна и беше много романтично, дам... Ах, спомени
    >>> House Music <<<

Що пък трябва да съм пиян...за да правя секс....пейки в парка колкото щеш,ама друго си е на голямото легло и хладилника на една ръка разстояние.
    Напълно трезвен без капка притеснение..аз много трудно се спичам от нещо...пълен абсурт..освен ако не ми паднат кака Памела и кака Електра за 3ка,тогава туко виж сам се изплашил.

Изключително важен въпрос.

bqh pila,no ne bqh piqna i ne bih kazala 4e be6e romanti4no.be6e normalno

da parviq pat bqh mnogo piqna tva nema lo6o ama mi se 6te6e da pomnq ne6to

Трезвен!!! Не ми допада алкохола,понякога се налага де
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

em misleh da se napiq 6ot me be6e strah da ne me boli mnogo ama ne pih nz 6o tka reshih ne beshe mn romantichno ama nqa da go zabravq nikoga shot beshe s nai podhodqshtiq chovek

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Абе бая бях подпийнала ама не беше така планувано. Уж щяхме да сме само двамата бла бла ама взеха че разбраха разни приятели че нашите ги няма и донесоха бири и пици и айдеее... Та пийнала бях ама не чак пияна че да не помня какво е ставало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си