.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 150 от общо 150

Град
    Пловдив
    bqh napalno trezvena

Ако бях пияна,надали щеше да е останал някакъв спомен,а все пак 1вия път си е единствен..и си е друго..самото изживяване..и не беше кой знае колко романтично на полянка под дървото

sredna rabota i si be6e mn hubavy 6toty be6e nepridvidimo ne sa me pretiskali prosty go pojelah i be6e iznenada za negy pak i za men bqh na gradys ma ne i piqna i to4ny tva me otpusna:}
    BeE Crazy Or laZy
    bEe Hot Or not
    beE ruLy Or unRuLY
    beE lovely or ugLy
    beE seXy oR Not
    ThE Choose is in YouR HanDs...;]~

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    ne bqh piana,ama romanti4no ne e bilo s dvama patlaka tz ne be6e kato se zamislq

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ах...защо не се напих тогава??? Ужасно беше..той не успя да ме възбуди,а аз исках да се възбудя,но просто се бях притеснила,стегнала и т.н..и когато тръгна да влиза...аз се дръпвах инстиктивно...болеше ме изкл ама изкл много..след няколко опита му казах да спре,спря и аз ревнах...ревах доста време,после той се притесни,4е не е направил нещо както трябва,а най-лошото беше,4е аз имах големи о4аквания...но...поне втория път беше велико..беше в романти4на обстановка...аз и той у нас сами...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Много пиян бях...даже прекалено

Ам бях малко замаяна,но пък приятеля ми се погрижи да е найстина незабравимо въпреки,че бяхме насред полята :P :P :P :P :P :P
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

не ви влиза в работата
    http://eroticabukovlak.bulboard.com/
    Луд форум където можете да задоволите жаждата си за спам.

бях трезвена... не беше много романтично, но пък не беше и грешка...

togava to4no mi beshe nailo6oto napivane prez jivota...sled tova taka nikoga ne sam pila nito predi tva ne beh pomirisvala alkohol...moje bi ako ne bqh pila nqmashe i da mi mine prez glavata sex...amm kfo da se pravi...sluchva se

Град
    Варна
    нз.. като го направя ше ти кажа

не-не бях пияна даже доста добре си го спомням.. и даже с това момче все още ходим колко съм щастлива само

Супер фен Аватара на Amateur
    Не бях пиян!

Голям фен
    aaa ne parviq pat ne bqhme

Бях пийнала една бира ако не се лъжа, но при вида на мъжкия полов орган ,наречен пенис, изтрезнях веднага. (не бях виждала на живо до тогава, и се уплаших много )
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    Хасково
    Че защо пък пияна? ама като се замисля какъв ми беше първия път и най- вече с кого, ми се иска да се бях удавила в алкохол и да не помня нищо...

Град
    Хасково
    Че защо пък пияна? ама като се замисля какъв ми беше първия път и най- вече с кого, ми се иска да се бях удавила в алкохол и да не помня нищо...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    ne bqh piqna ... ne be6e i romanti4no vse pak i dvamata bqhme neopitni
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    с0фия
    в тях докато гледахме филма 13-ият призрак и не бяхме пияни обаче беше мн забавно да го праим а отзад некви да крещят и кръв да се лее
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Еми първият ми път беше преди 1 седмица. Не бях пияна, просто се почувствах готова.На 16 съм.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

Еми аз бях подпиинал,но не съм го направил заради алкохола еми просто от многовреме съмго искал и така...

бях трезва като краставичка... а романтика да, имаше... леглото в розиии и навсякъде свещи..
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Цитирай Първоначално написано от neshtastno^vliubena
    ах...защо не се напих тогава??? Ужасно беше..той не успя да ме възбуди,а аз исках да се възбудя,но просто се бях притеснила,стегнала и т.н..и когато тръгна да влиза...аз се дръпвах инстиктивно...болеше ме изкл ама изкл много..след няколко опита му казах да спре,спря и аз ревнах...ревах доста време,после той се притесни,4е не е направил нещо както трябва,а най-лошото беше,4е аз имах големи о4аквания...но...поне втория път беше велико..беше в романти4на обстановка...аз и той у нас сами...
    При мен беше точно както при теб,само че и втория път не помня да е било по-хубаво.

Не, и причината беше, че нямаше да помня нищо, пък и от друга страна държах първият път да е на удобно място - легло!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си