- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кои МОм4ЕТА смятате за готини.
ИзВИнЯВАМ се ако темата се повтаря, но просто искам да разбера.4ел сам доста от темите не сам видял такава да но да е единствена.
МОми4ета кажете мопя ви кои мом4ета харесвате.И от снимка ми кажете може ли да се разбера да ли едно мом4е е сексапилно.![]()
Не съм сигурен, но мисля, че темата е в грешен раздел. Д
+1 ..Първоначално написано от b0b1_7urb070
![]()
Желязна Девица
Бахти кво значение има...всеки има различен вкус..
oФ ХОРА пуснах темата 6от в си4ки теми(по4ти) се говори за сексапил.А никои него уто4нява.
jenite si mislqt che mogat da razberat ot snimkata edno momche kakvo e ama posle kyt se zapoznaqt s nego i go vidqt 4e e nqkyv nadutko bez pokritie ili adski prost osyznavat che nesa chak tolkova dobri v razgadavaneto na lichnosti ot snimka![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
+1Първоначално написано от LoLiPoP4o`
сега някои хора са фотогенични други не...пък и има PHOTOSHOP и секи 2-ри го ползва![]()
![]()
![]()
Nyamam opredelen tip + tova ne v1n6niyat vid opredelya![]()
vsqko momi4e manira razli4ni mom4eta za gotini![]()
СпоРТНОТО ТЯло е много важно нали?![]()
4аровната усмувка са6то нали![]()
Да не говорим за на4ина на обли4ане![]()
КОи мом4ета недосъпните или достъпните?
всеки има различен вкус ако на някой едно моми4е/момче му харесва не е гаранция че на друг също ше му хареса
venci=]
AZ sum edin SEX kupen ot SAVIMEX
Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
+1 nqkoi moi fr haresvat muskulesti,nqkoi po zakraglenia az naprimer ne obra6tam golqmo vnimanie na van6nostta...parvoto mom4e v koeto se vlubih ne be6e hi4 hubav no az go haresvah zaradi samiq nego!
![]()
И аз когато се влюбих за 1ви път не беше в момче което е цялото напомпано от мускули..точно обратното.За мен е важен характера на даденото момче а не как се облича и как изглежда тялото му![]()
Аврора на темата да се научи да пише на БГ а не 4 и 6!!!![]()
![]()
Всяко момиче има собствен вкус но едвали харесват някакъв задръстеняк, аз харецвам стройни високи момичета с средно големи .... да речем Б
Az haresvam visoki,ob6titelni,mili maje,koito umeqt da se darjat galantno s edna jena.Ot snimka bih mogla moje bi da si izgradq parvo vpe4atlenie,no ne znam dali 6te e obektivno.
OOOOOFF BOJEE .... TVA NZ ..PRSOTO DA SI SEKSAPILEN OZNA4AVA DA PRIVLI4ASH NQKOGO SEKSUALNO..NE ZNA4I DA SI HUBAV ILI NESHTY TAKOVA..PONQKOGA E NUJNO SAMO HUBAVI O4I..4AR..TQLO..RAZLI4NO E PRI VSEKI 4OVEK..ESTESTVENO 4E MOJE DA SE OPREDELI NA SNIMKA..AKO ISKASH PRIMERI..MN IMA..VLEZ V IMPULSE I SE POROVI..POVE4ETO SA MOMI4ETA..AMA I MOM4ETA IMA DOSTA...E NAPRIMER VZIMAM NAPRIMER 'COSH' NE E NQKAV KRASAVEC AMA PAK ZATOVA IMA GOLQM 4AR SEKSAPIL..TQLO ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
+1Първоначално написано от momi4e_bez_du6a
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Всяко момиче харесва различни типове момчета.Не може да се определи точно един тип,който се харесва на всички момичета..защото просто няма такъвВсеки излъчва сексапил по неговия си собствен начин,на някои това се харесва..на други не и така
![]()
***You are always in my heart...You are always on my mind...***
horata izlizat razli4no na snimki.edni izlgejdat po-dobre na snimka,otkolkoto v deistvitelnost.haresvam sredno visoki mom4eta - okolo 180 sm,tumna kosa, o4ite bez zna4enie,za men sa vajni rucete,gurba i korema...moje da ne e muskulest,no da ima stegnato tqlo...ponqkoga seksapilut idva ot 4ara na mom4etoseksapil moje da ima i v pogleda i v deistviqta...dvijeniqta...ne e zaduljitelno na vun6en vid da e sexy, za da izlu4va seksapil
![]()
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
q haresvam hubavi momi4eta![]()
всяко момче съдържа сексапил![]()
аз като момче мисля,че характера на даден човек е най-важното
I"m Lonely ...