.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Пазарувам когато имам нужда от нещо.Не провеждам въпросната шопинг терапия,защото не виждам какво успокоение бих намерила в излишно изхарчени пари,които така ли иначе не изкарвам аз.Плюс това рядко си купувам нещо от града в който живея.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    то с тея магазини след всеки опит за "шопинг" имам нужда от терапия
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на o0ps
    Най-много да се ядосам още повече, защото мнооооого трудно си намирам дрехи. А и освен това съм скъперница и си стискам паричките...много мразя да харча ама много

Обожавам да пазарувам А и мен наистина много ме успокоява.Винаги,когато ми е супер гадно излизам да пазарувам и винаги ми се повдига настроението,като си купя нещичко
    Не е задължително да е скъпо,и едно лакче да е пак се радвам.Или отивам да си оправя ноктите

шОпинГа е НаЙ яКУтУу неЩуу...ВинаГи рАЗтоВаРва....ОсОбеНУу АКо си КуПиш и неЩу МнОгуу гОтинКо и дА ти посВа ДОбре ..веЧи ТогАВа,кВото и дА ти има....щЕ ти сТане по ДОбре

Цитирай Първоначално написано от fa$h!oN b0y
    шОпинГа е НаЙ яКУтУу неЩуу...ВинаГи рАЗтоВаРва....ОсОбеНУу АКо си КуПиш и неЩу МнОгуу гОтинКо и дА ти посВа ДОбре ..веЧи ТогАВа,кВото и дА ти има....щЕ ти сТане по ДОбре

Цитирай Първоначално написано от xhuxhu
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    И аз не съм го прилагала Като имаш нужда от нещо - отиваш и си го купуваш, кво ще си хвърляш парите за тва, че някой те е издразнил
    +1
    +2
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Когато пазарувам винаги забравям лошото,защото като си купя нещо ново се чувствам по уверена разтоварвам се когато губя време в разглеждане на женски неща с най - добрата ми приятелка.И когато се харесам в нещо новичко малко или много ми идва настроението.Найстина помага!

Ако ше пазарувам го правя самичка винаги,с друг се изнервям,а той два пъти повече
    И в много малко случай ме успокоява,даже не успокоява ама,да го кажеме`доставя удоволствие...иначе се изнервям :д

Мда бе.Първо колкото мразя,мразя,мразяааааааа да пазарувам.Второ,че ако си милионер да.Иначе-от де пари?Не можете да ме убедите,че това помага.Предпочитам разходка сред природата
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

За мен тва е няква измислица,измислена от лигла без работа.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Какво успокоение, аз като тръгна по магазините ми идва да пребия няколко продавачки. Тия са ужаснииии

ne ne me yspokoqva, za6toto izlizam s jelanie da namerq ne6to tursq navsqkude ne namiram to4no tova, koeto ISKAM i se vru6tam nervna ot obikalqnee ili ako si kypq ne6tu ne sum dovolna. Otdelno 4e ima takiva ovce ... davam primer - prodava4ka v magazin za drexi.Pitam q ot 1 model dunki 25 nomer ima li, a onaq si cuka po tela. Pitam q vtori put tq si cuka. Pitam treti put za dr 4ift dunki i onaq po4va da pufti i da se nervi maa ei tfa ti e rabotata beee

Мен пък ме успокоява. Преди не беше така, но сега - да. Прави сте като казвате, че така само се харчат пари, но на мен ми доставя удоволствие.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    ba uspokoqva...kato ne moga da namerq tva koeto tyrsq i pobesnqvam oshte poveche...
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Аз мисля че няма момиче което да не обича!Когато пазарувам аз релаксирам и обикновено го правя цял ден.На мен ми помага и според мен на всички ХОДЕТЕ НА ШОПИНГ това е нашета терапиа след тежки ДНИ

Цитирай Първоначално написано от mUsIK_aLl_THE_TIME
    Аз мисля че няма момиче което да не обича!Когато пазарувам аз релаксирам и обикновено го правя цял ден.На мен ми помага и според мен на всички ХОДЕТЕ НА ШОПИНГ това е нашета терапиа след тежки ДНИ
    Е аз мразя. И кфо не съм ли момиче? Хах

Еми, да, доставя ми удоволствие, но за мен е много глупаво да пазаруваш напук на нещо или когато не си в настроение. xD Именно когато се чувстваш психически неразположен, си способен да вземеш лош избор.

hottie
    Guest
    Сдухана ли съм, сама ли се чувствам отивам да си купувя дрехи и веднага се чувствам по-добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си