- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шопингът..като успокоение
Пазарувам когато имам нужда от нещо.Не провеждам въпросната шопинг терапия,защото не виждам какво успокоение бих намерила в излишно изхарчени пари,които така ли иначе не изкарвам аз.Плюс това рядко си купувам нещо от града в който живея.
то с тея магазини след всеки опит за "шопинг" имам нужда от терапия![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Най-много да се ядосам още повече, защото мнооооого трудно си намирам дрехи. А и освен това съм скъперница и си стискам паричките...много мразя да харча ама много![]()
Обожавам да пазарувамА и мен наистина много ме успокоява.Винаги,когато ми е супер гадно излизам да пазарувам и винаги ми се повдига настроението,като си купя нещичко
![]()
Не е задължително да е скъпо,и едно лакче да е пак се радвам.Или отивам да си оправя ноктите![]()
шОпинГа е НаЙ яКУтУу неЩуу...ВинаГи рАЗтоВаРва....ОсОбеНУу АКо си КуПиш и неЩу МнОгуу гОтинКо и дА ти посВа ДОбре ..веЧи ТогАВа,кВото и дА ти има....щЕ ти сТане по ДОбре![]()
![]()
![]()
![]()
+2Първоначално написано от xhuxhu
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Когато пазарувам винаги забравям лошото,защото като си купя нещо ново се чувствам по уверена разтоварвам се когато губя време в разглеждане на женски неща с най - добрата ми приятелка.И когато се харесам в нещо новичко малко или много ми идва настроението.Найстина помага!
Ако ше пазарувам го правя самичка винаги,с друг се изнервям,а той два пъти повече![]()
И в много малко случай ме успокоява,даже не успокоява ама,да го кажеме`доставя удоволствие...иначе се изнервям :д
Мда бе.Първо колкото мразя,мразя,мразяааааааа да пазарувам.Второ,че ако си милионер да.Иначе-от де пари?Не можете да ме убедите,че това помага.Предпочитам разходка сред природата
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
За мен тва е няква измислица,измислена от лигла без работа.
Какво успокоение, аз като тръгна по магазините ми идва да пребия няколко продавачки. Тия са ужаснииии
ne ne me yspokoqva, za6toto izlizam s jelanie da namerq ne6to tursq navsqkude ne namiram to4no tova, koeto ISKAM i se vru6tam nervna ot obikalqnee ili ako si kypq ne6tu ne sum dovolna. Otdelno 4e ima takiva ovce ... davam primer - prodava4ka v magazin za drexi.Pitam q ot 1 model dunki 25 nomer ima li, a onaq si cuka po tela. Pitam q vtori put tq si cuka. Pitam treti put za dr 4ift dunki i onaq po4va da pufti i da se nervi maa ei tfa ti e rabotata beee![]()
Мен пък ме успокоява. Преди не беше така, но сега - да. Прави сте като казвате, че така само се харчат пари, но на мен ми доставя удоволствие.![]()
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
ba uspokoqva...kato ne moga da namerq tva koeto tyrsq i pobesnqvam oshte poveche...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Аз мисля че няма момиче което да не обича!Когато пазарувам аз релаксирам и обикновено го правя цял ден.На мен ми помага и според мен на всички ХОДЕТЕ НА ШОПИНГ това е нашета терапиа след тежки ДНИ![]()
Е аз мразя. И кфо не съм ли момиче? ХахПървоначално написано от mUsIK_aLl_THE_TIME
![]()
Еми, да, доставя ми удоволствие, но за мен е много глупаво да пазаруваш напук на нещо или когато не си в настроение. xD Именно когато се чувстваш психически неразположен, си способен да вземеш лош избор.
Сдухана ли съм, сама ли се чувствам отивам да си купувя дрехи и веднага се чувствам по-добре![]()