.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Помощ за подкожно топче

Predi proeni minuti vidqh ili toest osetih 4e imam malko podkojno top4e blizo do vaginata! Neznam zvu4i dosta stranno tursq i v internet na nikoi drug ne mu se e slu4valo podobno ne6to, kakvo moje da e tova..napravo se poburkah totalno!

Нарушение на т. 7 от правилата! (от Ruthless)

Град
    Русе
    Ми на мен ми се е случвало и ми става пъпка после на това място...Някой косъмче подкожно или аз незнам какво
    ...

Град
    v razvintenata ti fantaziq...
    emi kakto kaza [*Cr!ST!AnO`STyLe*] tova si e podkojno kosam4e koeto se e vazpalilo i se e podylo.imala sam takova ne6to nepreqtno e i boli

Mi nz na vid vse edno nqma ni6to nito pup4ica..ni6to ama na pipane se ose6ta..i ne me boli mojebi mn leki4ko nz..poburkah se kakvi li ne gluposti si mislq vie hodihte li na ginekolog?

za takova ne6to se hodi na kojen lekar, ne na ginekolog. a be golemi vseznaikovci ste, ama znaete kolkoto da ne zaspite! surbi li te? ako surbi ima problem. ako 4ak tolkova se pritesnqva6 otivai na lekar, a ne pi6i po forymite.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Може да си се протрила, опитай се да го пукнеш с игличка и ако потече кръв, я изтискай цялата. На мене често ми се случва

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]Ми на мен ми се е случвало и ми става пъпка после на това място...Някой косъмче подкожно или аз незнам какво
    +1
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    Може да си се протрила, опитай се да го пукнеш с игличка и ако потече кръв, я изтискай цялата. На мене често ми се случва
    a ako trugva cirei? da go pyka s igla! q po dobre ne se izkazvai pove4e...

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    az sushto imam top4e ot skoro no ne e na intimnite 4asti ami na okoto mi na klepa4a predi nqkolko meseca mi se poqvi i mnogo se opla6ih hodih na lekar i mi kaza da ida na operaciq i sig 6te ida lqtoto sled izpitite mi,zashtoto ne moga da go tyrpq ! no inache e sexy
    Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!

Цитирай Първоначално написано от bubenceee
    az sushto imam top4e ot skoro no ne e na intimnite 4asti ami na okoto mi na klepa4a predi nqkolko meseca mi se poqvi i mnogo se opla6ih hodih na lekar i mi kaza da ida na operaciq i sig 6te ida lqtoto sled izpitite mi,zashtoto ne moga da go tyrpq ! no inache e sexy
    Къде ти е това топче на окото, и на мен ми се появи нещо такова, отначало сякаш беше ечемик и ме болеше като мигам, но вече стои цяла седмица и не ме боли а стои като подуто топче. Я разясни твойто какво е. Извинявайте че така в тази тема питам
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

Град
    НякЪде...ТаАм ;)
    няма нищо! Ами мойто също първо беше като ечемик,но в последствие се вдигна нагоре и сега стой направо като топче такова метално и като го натисна доста се уссеща и се вижда! и лекарката ми каза да го манха при първа възможност!аама пък мене не ма боли хич!!!
    Baby..Нека ти се извиня..забравих да се впечатля!!!

В никакъв случай недей да го пукваш с игличка ил ида се опитваш да го изтискаш.Братовчедка ми имаше такова.Трябва да отидеш на лекар ида ти го махнат.Това е косъмче зараснало наобратно ,но не трябва сама с подръчни средства да се опитваш да го махнеш,защото ще си докараш големи проблеми.ОТИДИ НА ЛЕКАР.Никой друг не може да ти помогне

Цитирай Първоначално написано от samonervi
    В никакъв случай недей да го пукваш с игличка ил ида се опитваш да го изтискаш.Братовчедка ми имаше такова.Трябва да отидеш на лекар ида ти го махнат.Това е косъмче зараснало наобратно ,но не трябва сама с подръчни средства да се опитваш да го махнеш,защото ще си докараш големи проблеми.ОТИДИ НА ЛЕКАР.Никой друг не може да ти помогне
    на какъв лекар

Да и на мен ми се е случвало да ми излиза такова топче на члена! След време става пъпка и наистина боли...но минава с течение на времето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си