- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съмнявате ли се че гаджето ви е с вас заради секса?
много момичета често попадат на неподходящи момчета. това е проблемат че уж ни обичат но стигаме до един момент когато ТОЙ твоята любов ти казва или ще правим СЕКС или искам да скасаме. Ти си изправена пред дилема вапреки своята крехка възраст заради този човек да загубиш ле девственоста си още когато не си напално обедена че си готова,или да го изпратиш от своят живот с надеждата че следващият няма да те разочарова! Момичета вие сте вашето мнение е важно ,нека сега споделим своите проблеми!![]()
![]()
БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо
Явно и мозакът ти е бил крехък...
Абсолютно не. Утре ще се изкажа по-обстойно.
Не ми се е случвало, защото засега съм била с 1 момче в живота си и когато го предупредих, че съм консервативна относно секса и може доста да се отложи първият ни път, той каза, че винаги би ме чакал, докато стана готова, независимо колко време ще отнеме...
И все пак, ако някой ми заяви подобно нещо, не смятам да му се моля или да правя нещо против волята си за човек, на когото явно не му пука за мен - какво чувствам, какво искам... А и к*рви колкото искаш, може да отиде да им се радва на тях. Аз ще си избера да се отърва от такъв негодник и няма да съжалявам...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
NE ,ne mislya, za6toto tova mejdu nas e 100% lubov /da znaya ,4e nyama kak da s1m sigurna ,oba4e . . . abe nyama zna4enie ,sega ne mi se obesnyava/. . .
Do sega ne s1m bila s takova mom4e . . . aaa vs16tnost s1s sega6niyat mi predi da tr1gnem se vijdahme 2-3 dni samo za sex![]()
![]()
![]()
![]()
Не е с мен само заради секса. но пък ако не правим 10 години секс, едва ли би стоял с мен.
До сега не съм имала подобна връзка, никой не ме е насилвал за нищо и не е бил с мен само заради това![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Аз никога не съм се съмнявала в това.Все пак не съм правила секс с него,ако му беше за секса,да ме е зарязал до сега![]()
offline forever!
Abe neznam priatelq ti kazva drugo 4e si pravite dosta redoven sex vse pak go poznavam ili toi luje ili ti (sorka 4e pi6a na latinica)!!!Първоначално написано от princesa_viki
![]()
Разбира се,че не е с мен само заради секса.Познаваме много добре и знае,че не съм такъв човек.Още в началото на връзката ни си говорихме,че може и да не станат толкова бързи нещата в това отношение и той ме разбра.С неговото търпение го направихме чак на първата година.
Ами не мисля,че е с мен само заради секса!![]()
Че кога го е казал това?Първоначално написано от poltergais
offline forever!
Да случвало ми се е и опасенията ми се оказаха вярни но той се мъчи в продължение на много време и си остана на сухоа когато разбрах какво е целял получи и един ритник
Не е важно кога и на кой го е казал важното е че и аз бях там като го е писал и казвалПървоначално написано от princesa_viki
![]()
Браво на тебе тогаваПървоначално написано от poltergais
Замисли се на кого вярвам
![]()
offline forever!
Imam si daje i hronologiq e nqmam si zapis na tva det e govoreno ama vse edno vie si znaete (devstvena grunci nali ti go e vkaral vednuj ai stiga se pravi na nevinna sme6na si )Първоначално написано от princesa_viki
Преди имах такива съмнения,но той успя да ми докаже обратното![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Смешник си ти.Кво се бъркаш къде не ти е работата.Заври си оная работа в мацката,да се укротиш малкоПървоначално написано от poltergais
offline forever!
Опа не се изнервяй деПървоначално написано от princesa_viki
![]()
![]()
А що се отнася до тва къде да си го завирам си го правя нямам проблеми
Тя поне го искаше и си беше много хубаво
![]()
Жестоко е сгрешила ми се струва.Как си я излъгал не знамПървоначално написано от poltergais
![]()
offline forever!
Първоначално написано от poltergais
ooo 6u6i i az taka 6e vikam kato ti go mu6na analno brat,sex si pravil ai 4estit 1 april![]()
napulni si nosa s barut i baaam v stenata nee vijdam ina4e kak 6e se oprai6 6u6i
![]()
Е как лесно не съм я лъгал мекушавке просто тя го искашеПървоначално написано от princesa_viki
О глупаче ти за какво ми е да лъжа следкато тя не е детенце което да чакам, да реши кво иска...
![]()
Я мойта курва е тука къв кеф сладур. Застъпва се за аверката си колко сме влюбени и загубениПървоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
be tebe ne te li e sram na neq da vika6 maku6avati kade kura mi kato ne e nadurven e po trurd ot tebe abe molq ti se skrii se nekade
6u6i
![]()
kurva moje da kaje6 na maika si dri6lio ne na men,zastupvam se mnogo qsno ne sum kato tebe bukluk ili si bukluk ama si na vurha na buni6tetoПървоначално написано от poltergais
i geee kak se razbere6 s prosti hora.pak izbuva6 kompleski s drugi a
![]()