- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съмнявате ли се че гаджето ви е с вас заради секса?
Да скрих се в ЛОМ и в село МЛАДЕНОВО... Мистър шанаджия и си вярва че е такъв BOBI ONE 6te go durpa DJUGAN kato si doide...Първоначално написано от x3eme
k***a moje da kaje6 na maika si dri6lio ne na men,zastupvam se mnogo qsno ne sum kato tebe bukluk ili si bukluk ama si na vurha na buni6tetoПървоначално написано от x3eme
i geee kak se razbere6 s prosti hora.pak izbuva6 kompleski s drugi a
[/quote:a58487aaeb]
Imalo e i takuv moment taka sum i kazval za kvo da kriq ama mi e vse edno az gledam men si. Tam plqmpai si puk ne mi dreme na koi kvo sum vikal kakvo sum izbival no skoro tvoite zubki 6te izbiq ama tva e drug vupros ne mi se spami ve4e temata...![]()
k***a moje da kaje6 na maika si dri6lio ne na men,zastupvam se mnogo qsno ne sum kato tebe bukluk ili si bukluk ama si na vurha na buni6tetoПървоначално написано от poltergais
i geee kak se razbere6 s prosti hora.pak izbuva6 kompleski s drugi a
[/quote:275863d307]
Imalo e i takuv moment taka sum i kazval za kvo da kriq ama mi e vse edno az gledam men si. Tam plqmpai si puk ne mi dreme na koi kvo sum vikal kakvo sum izbival no skoro tvoite zubki 6te izbiq ama tva e drug vupros ne mi se spami ve4e temata...[/quote:275863d307]
zubkite 6e im izbie![]()
![]()
![]()
lelelelele abe bati moje li da se pribera togava be strah me hvana
Не е с мен заради секса, чака ме 5-6 месеца, докато правим секс и сме си заедно вече година и нещо... нямам такива съмнения спрямо него![]()
Той много често ме пита дали съм готова и имам чувството че мн му се...и времето ще покаже дали ще ми постави някакви условия(смисъл:Или правим секс или късаме?) Ако ме попита нещо такова бих предпочела да се разделим![]()
+1 :}Първоначално написано от Made_of_Pain
PhxAh NE ABSURD! pak i nii nqmame vazmojnost da go pravime mn 4esto taka 4e..nqma za kvo da iska samo zaradi tova da e s mene..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Ami..Spored men..Ima mnogo milioni takiva momcheta..Poznavam dosta i sum haresvala takova momche..NO NI6TO NE SE E SLU4VALO..tui kato lesno se razpoznavat..
Otnostno tovadali moq priqtele takuv..Ne!..pone az sum ostanala s tova v pe4atlenie..Ne mislq,4e iska ot men smao sex.. i mi go pokazva dostatu4no dobre...Bih se razo4arovala ako e taka,no SUM UBEDENA,che ne e ... no edva li nqkoq ot izluganite momi4eta ne e bila i tq de..NO VSE pak...OBOJAVAM MOITO MOM4E.. i znam,che toi me obi4a i me kara da se 4yvstvam strahotno ! TOVA ISKAM,tova mi dava toi i tova mi e dostatu4no ...!... ObICHAM GO :P
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
Mne..za6toto me 4aka 6 meseca predi da go napravim..i ne mi se misli kakvo mu e bilo na beb4u![]()
Believe in yourself.
Its a classic line baby
I just wanna be friends
But baby my friends dont have the keys to my mercedes benz, no
I think i know what you mean
You wanna talk and such
Tell me all your problems
But we dont fuck
Aint that right
I had plenty of friends before i met you
I dont need no more
So now i thinks its time you started headin out for that door
and even though i feel real bad tonight
Please pack your shit
And take the first train out of my life
Kid Rock - Run Off To LA
за тези който не им се четат текстове на английски - няма да поставам ултиматом, ами направо ще я зарежа![]()
Do you speak Salsa? .......
Досега не ми се е слу4вало да заподозра нещо такова, но пък и аз откакто правя секс, не мога да стоя дълго време на сухо. В смисъл... искам си го и не мисля, 4е бих карала мом4ето, с което съм в съответния момент да 4ака особено дълго...
![]()
Робинята на Quench
Ne!Toi e dosta simpati4en i inteligenten,ima vuzmojnostta da bude s mnogo momi4eta,stiga da go pojelae!Ne mislq,4e e s men,za da ubiva vreme i da zadovolqva seksualnite si potrebnosti!O6te pove4e,4e poiska da proputyvam 3000km,za da sme zaedno i da se obi4ameПървоначално написано от van4encetyYyY
![]()