- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Последната ви покупка
Бели червеиДано да кълве!
![]()
Audio ergo sum
1. Маска за коса Garnier Fructis - Reapir and Shine (мирише страхотно)
2. Тоалетно мляко Garnier Naturals
3. Шнола за коса
4. Комплект изкуствени мигли
5. Тампончета за почистване на грим
6. Комплект четки за грим - http://www.toptradeshop.co.uk/fraule...7/mis017_1.jpg - Много му се радвам, отдавна исках да си взема.![]()
Сок FLORINA Портокал - сам си го изпих ;D
Презервативи Durex Safe - сам си ги използвах![]()
2 нашийника с шипове
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Пола, но не каква да е, а Дика.![]()
От намаление само за 10лв., а преди е била 60. Къса е и е черна. Ии шампоан Ревлон.
От къде и за колко си ги взеПървоначално написано от Undying
![]()
Getting a gun has become child's play,but using one is something else
къси панталонки![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Ибей - 13 паунда (около 30 лв).Първоначално написано от PurpleBubble
![]()
http://www.polyvore.com/converse/set?id=11474859
абе да ви питам в Варна виждали ли сте такива конвърс. с такава височина долу горе .... (да не пускам нова тема)
Сладолед и сладурски фибички за коса :P
Getting a gun has become child's play,but using one is something else
Балсам за устни с вкус на шоколад и душ гел, и двете от Avon
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Спагети,чипс,торта,сок,кола ,бира,нескуик,корнфлейкс,ки село мляко,хляб,захар,кашкавал.
последното дънки ми беше на LAGARTO струваше 98 лв ,блузка беше една от тера нова около 10 лв, къси панталони не помня мисля че бяха едни адидаски (шорти) около 50 лв ... мм обувки бяха едни хавански от NEW YORKER .. десетина лева
мм тениската последната мисля че пак беше от тера нова .. 16 лв ,, мм потникаа последния си го взех от адидаса за 35 лв .. банския ми е пак от адидас ( същия като шортите) около 40 горницата и долницата .. чорапи и бельо няма да коментирам
![]()
![]()
[/quote]
пудра на импала антибактериална,лак за коса на диплона , нескафе айс ;д , мин.вода банкя,бисквитки Чизи и кроасан :P
Очила с диоптър -2,00. :P Много си ги харесваам!