- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Последната ви покупка
аз пък в4ера си взех един гланз за устни brooklin ..за 2.50 лв![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
Последно като дреха си взех една блузка за скромната сума от 20 лв,хаха,от един Аутлет от Сф,много е сладка,керемиденооранжева е,с някакви пайети,леко елегантна и с нея приличам на момиченце,а като козметика един глац,червило и някакъв лосион от Ейвън за около 10 лв,някаква промоция беше!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
последно си взех...хм това значи вчера...хм...ми нов гарниер 3 в 1 , защото ми беше свършил , едно стикче против изпотяване на rexona и една пяна за коса на нивеа...![]()
Ако говорим за дрехи - един бял сутиен и едни черни , изчистени дънки по крачето . А ако говорим за козметика - серум за сухи краища !![]()
две блузкиедна черна и една зеленка
не знам за колко са,все пак бях с мама ;D
шОkолuзupaнаааа
√
xaux pfFf az sy6to0 si wzeh taka bluzka ama za 20 lw ...Първоначално написано от nefchi_bs
Последната козметика беше крема на Garnier за потъмняване на кожата и някакъв дезодорант на Rexona,а последните дрехи бяха бяла риза с черно коланче,една цикламена блузка с къс ръкав и още една сиво и жълто надолу като балонаа и мн се чудя къде ги намирате тези дрехи по 8-12 дори и 20 лв?!
![]()
козметика и една зелена чантичка от Avon за 55/60 лв![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Последната ми покупка мисля, че беше една чантичка. 16лв е.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ами мн як сутиен розов с черно
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ами кво си купих последно, ми т'ва беше тази седмица...ризка- 15 лв.-мн е сладка (от Метро), дънков гащеризон-18 лв. (после го видях същия за 35,99 лв.), обувки-12 лв.-сладки са (разбира се от безмитният магазин а тях ги видях за 20 лв.) и дезодорант Frank- около 5 лева е!
Опп.. забравих чоропогащник- 6 лв.- фигурален!
една синя блузка мн сладка от скай сити за 5 леваа бтв некво намаление ли има в теранова, че толкова евтини блузки си зимате
![]()
теранова никога не е било скъпо,но в момента има да.....Първоначално написано от Spider4eto
аа моита покупка е гуменки за 50 лв. червени(до найка на славейков един магазин)![]()
Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi
!ервена блуска с голи рамене и къси ракави за 20 лв. Високи отворени чехли за 87 лв. Ем от сити центъра си взех един сребърен пръстне с камъчета за 20.90 лв. и висулка за синдйирчето си, с подобни камъни за 9.90 лв..![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
ми от дрехите едно екип4е на адидас..но не помня то4но цената може би 100-150 лева..а ина4ее днес си взех лак и о4на линия ...![]()
Лилав панталон - 60 лева.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
- xaux pfFf az sy6to0 si wzeh taka bluzka ama za 20 lw ...
ahah ot koq terranova q vze moqta e ot burgas
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
edna bqla rokli4ka i edno sateneno ele4e tip biustie.
pudra (manhatan )greben4e(nqkvo si ) za ttopirvane i kotektor(miss sporty) zaaa nz kolko beshe okolo 20 lv ;]
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
За дрехи - сутиен, една блуза.
Козметика - спирала.
Дрехи - една бяла блузка и обувчици
Козметика - крем & активен лосион на acne out, пудра, зелен, жълт и лилав лак.
mi toku 6to se vra6tam otpazar s maika mi i si kupih dve mn sladki bluzki i belio nqkvi evtini bqha bluzite ama sa mn gotinki
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Ами нови обучки от естествена кожа - 70 лева (взех ги миналата седмица) , ангунг Reebok - 200 лв и блузка - 28 лв.