- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Последната ви покупка
КОЗМАТИКА - лосион аз тяло на ейван с ягода - нз колко струва щото не съм го купувала азот ейван за пъпки едно - май беше 5 лева; балсам на гарниер фруктис за мазна коса-4.60; рексона стик против изпотяване-1.40; течна кола маска на джанкар-1.20 /и тва съм си купила в последните 4 дена/ ДРЕШКИ-3 чифта чорпогащови чорапи /1.80/
едно дънково сукманче-мн е сладко/40 лева/ и тва е
![]()
Потниче от Motivi и черна рокличка...
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Антибактериална пудра на Manhattan![]()
Купих си едни дънки в четвъртък. Но за съжаление нещо твърде много се отпунсаха и сега ми седят ужасно![]()
sandali za bala -176 lv
4anta - 45 lv
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Маратонки на Адидас-130 лв.
Козметика - ъъъ дори не помня кое бе последното нещо което си взех ... не съм манияк на тая тема.
бяла чанта, обувки, които подозрително ми напомнят на галошите на баба, обаче ми трябваха някакви, а тези бяха що-годе симпатични, официален потник или нещо от рода за изпращането, сутиен и прашки - и всичко в последните 4-5 дена и съответно ми се скъсаха нервите
козметика - пилинг маска и маска за коса
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Последно си взех една много сладка сива тениска за 18 лева.![]()
Днес се подложих на 6-часова обиколка на магазините из целия град ...
![]()
![]()
резултата е една ризка за изпрщането , сребърен пръстен с черно камъче и официална лачна чанта за бала за която направих един голяяяяяяяяяяяяям компромис , понеже е няма хубави чанти в тоя град беее![]()
Последната дреха , която си купих бяха едни много хубави дънки . А последният козметичен продукт беше един много хубав гланц от "Ейвън" !
Днес си взех зелено потниче с форма, за която съм информирана от много народ, че е на мода.19 лева ми излезе.
Би било интересно да казвате и какво искате да си купите в скоро време. Аз се надявам да намеря време да си купя пресаи някакъв колан за новия ми черен панталон.
![]()
аз си купих последно бански за лятото![]()
nai nakraq mi dostaviha teniskata na Epica ot koqto ne sum osobeno dovolna...![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
АААА тая чанта е МЕГА добрата,и аз ще си зимам скоро такаваПървоначално написано от zloto
![]()
бели кецове etnies. [;
Докато има слънце на небето,
докато има beat в сърцето.
xixixaz pa si kupih onq den edno lasti4e za kosa ot 10 stotinki
![]()
![]()
![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
малка черна изчистена кожена чанта
сенки
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....