- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- С коя известна личност бихте легнали?
S si4kite Pevici ot Painera![]()
![]()
ShmurkoTici
Wentworth Millerr i Chad Michael Murray![]()
![]()
![]()
може би САНДРА БЪЛОК - и любимата ми от малък СОФИ МАРСО леле тя е страшнааааааааа СОФИ МАРСО!!!! КАТЕГОРИЧНО такава жена искам да имам за такава бих се оженил!!!!
Xax малее ако ми падне Chad Michael Murrayда му мисли просто .... мн ме радва и Channing Tatum =D> малеееее или Джони Ноксвил
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Christiano Ronaldo
С Милко Калайджиев!Въпреки,че Володя Стоянов и Магапаса не му отсстапват
:P
![]()
andy roddick![]()
:P
Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.
http://www.impulse.bg/user/lady-prada
hmm ne vijdam temata za 1 put i sig sum pisala i sum pisala enrique iglesias sus sigurnost, no sum propusnala artista ot bqgstvo ot zatvora, onq maiksamo ne me karaite da izbiram
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Охоо..естественО ,че с мъжЪт мечта 1 -КристианО РоналдО..мЪжът мечта 2 - Брад Пит...И мъжът мечта 3 -Дейвид Бекъм.. :] ..
![]()
Нерейда ГаяРдо ..Анджелина Джоли И Вики Бекъм..със сигурност НямА да възразЯт..
![]()
![]()
![]()
![]()
If You LoVe Me, don’t KiSs Me...!♥
If yoU KiSS Me, don`t toUch me..!♥
If yoU ToUch me Don`t FucK me..!♥
If yOu fuck me..DON'T STOP..!!!
[b]Reese Witherspoon ; Pen
Определено Paris Hilton![]()
![]()
Eminemне бих отказала и на бекъм, роналдо, рафаел надал, както и новата звезда на уимбълдън григор димитров =) просто мн си падам по спортисти
![]()
Ml1kni be ne iskam da te pitam! Kogato se eba ne p1shkam, napravo vikam! Ku4ka otka4ena, luda, nenormalna, za kvartalnite kopeleta prosto brutalna!.. Sega 6te te ostavq p1rvo v1zduh da si vzemesh.. Dishai! A posle 6te go poemesh!!
randy romance ;D![]()
![]()
xxx
Готина прическа има тоя...Първоначално написано от zebrahead
![]()
![]()