.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Кой Durex за първи път...

Кой от всичките Durex препоръчвате за първи път ? (Знам, че имаше подобна тема, но неможах да я намеря...)

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Extra safe са с повече лубрикант, затова проникването ще е по-лесно. А и май са леко по-дебели, затова може да се позабави еякулацията. Но нека се изкажат по-опитни от мен, не съм правила секс и тези неща само съм ги чувала...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Extra safe са с повече лубрикант, затова проникването ще е по-лесно. Но нека се изкажат по-опитни от мен, не съм правила секс и тези неща само съм ги чувала...
    +1
    ...

Според мен няма презерватив, подходящ за 'първия път'... само недейте със Durex Ultra Thin...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да е класически-да няма оребрения, точки, ала-бала, да не е тънък, да е с лубрикант. Не зная от Дурекс кои е, защото малко съм ползвала марката. Но някой класически ще свърши работа.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Аз използвам Durex Elite, досега нито един не се е скъсал, лубрикант има достатъчно.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Ultra Thin според мен са си най добри... няма значение за първи или не са първи път, ако е презерватив, поне да не намалява чувствителността,... но ако точно това те притеснява, вземи някой с повече лубрикант
    http://s6.bg.bitefight.org/c.php?uid=20436

I don't know why I'm so fucking cold?
    I dont know why it hurts me.
    All I wanna do is get with you.
    And make the pain go away.
    Why do I have a conscience?
    All I want to do is fuck it away!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Да е класически-да няма оребрения, точки, ала-бала, да не е тънък, да е с лубрикант. Не зная от Дурекс кои е, защото малко съм ползвала марката. Но някой класически ще свърши работа.

+1

4увал сам 4е наи-добрия вариянт е DUREX EXTRA SAFE.

nqmam opit
    When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    хах.. и аз нямам.. но предполагам, че стига да не е с разни там екстри ще свърши чудесна работа..

Re: Кой Durex за първи път...

Цитирай Първоначално написано от PK
    Кой от всичките Durex препоръчвате за първи път ? (Знам, че имаше подобна тема, но неможах да я намеря...)
    Първи път за момче или момиче....За момче тези,с лубриканта за задържане...хм..как се казваха... ...за момиче - Elite май са добри...
    Stultum est timere quod vitare non potes...

extra safe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си