- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой Durex за първи път...
Кой от всичките Durex препоръчвате за първи път ? (Знам, че имаше подобна тема, но неможах да я намеря...)
Extra safe са с повече лубрикант, затова проникването ще е по-лесно. А и май са леко по-дебели, затова може да се позабави еякулацията. Но нека се изкажат по-опитни от мен, не съм правила секс и тези неща само съм ги чувала...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
+1Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
...
Според мен няма презерватив, подходящ за 'първия път'... само недейте със Durex Ultra Thin...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да е класически-да няма оребрения, точки, ала-бала, да не е тънък, да е с лубрикант. Не зная от Дурекс кои е, защото малко съм ползвала марката. Но някой класически ще свърши работа.
Аз използвам Durex Elite, досега нито един не се е скъсал, лубрикант има достатъчно.
Ultra Thin според мен са си най добри... няма значение за първи или не са първи път, ако е презерватив, поне да не намалява чувствителността,... но ако точно това те притеснява, вземи някой с повече лубрикант![]()
http://s6.bg.bitefight.org/c.php?uid=20436
I don't know why I'm so fucking cold?
I dont know why it hurts me.
All I wanna do is get with you.
And make the pain go away.
Why do I have a conscience?
All I want to do is fuck it away!
Първоначално написано от krem4et0
+1
4увал сам 4е наи-добрия вариянт е DUREX EXTRA SAFE.
nqmam opit![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
хах.. и аз нямам.. но предполагам, че стига да не е с разни там екстри ще свърши чудесна работа..
Първи път за момче или момиче....За момче тези,с лубриканта за задържане...хм..как се казваха...Първоначално написано от PK
...за момиче - Elite май са добри...
Stultum est timere quod vitare non potes...
extra safe![]()