- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 10-12, а в сайт за запознанства O.o
Всички знаете целта на сайтовете за запознанства - флиртове, в някои случаи и секс.
Та не мислите ли, че напоследък навсякъде плъзнаха лапета на по най-много 12 години, регнати в тези сайтове?Защо, мислите, ограничението е 13 години?! Защото тогава се навлиза в пубертета - имаш някакъв нищожен опит, но въпреки това някакъв във флиртовете и знаеш какво да правиш в тези сайтове... донякъде. Какво според вас би правило едно дете там, та то се излага, напълно различно е, направо детска градина стават някои сайтове!
![]()
Какво да прави едно дете на 13-14 освен да си начеше патката упражнявайки ръчна гимнастика върху снимките на някоя кака? Какво да прави някоя тъпа путка на същата възраст освен да се зариби с някой педофил?![]()
Така е , не е смешно ми направо е трагично деца на по 10 -11 -12 да си правям профили в сайтовете за запознанства наред с батковците и мъжете и жените над 20. Не че съм кой знае каква моралистка , но аз на тази възраст още с кукли съм си играела , и незнам дали не съм правила и кюфтета от кал в бабината градина ...
Та .. незнам какво биха правили там , явно обществото ги подтиква.
ние и да се възмущаваме и да не се възмущаваме, тва е положението.![]()
![]()
Епа те влизат, за да се правят на готЯни. Ба ли ги, че се излагат, излагат се те, не аз. Пука ми за злетаците, пфхах.
По принцип не ги харесвам особено тези сайтове...
Стават само за запълване на времето.
А за децата на 11-12 год. - нищо ново, просто взимат пример от по-големите.
"МаЛцИнА зАсЛуЖаВаТ СъЛзИтЕ тИ, а ТеЗи, КоИтО
гИ ЗаСлУжАвАт, нЕ тЕ кАрАт дА
пЛаЧеШ."
1вото момиченце дори ми прилича и на по-малка от 14 години ... но не е добре това със сигурност де,не дай си боже да се "запознаят " с някой "батко",който всъщност е чичко и ... не знам не знам![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Не признават никакви ограничения.
Просто се състаряват с няколко години, за да могат все пак да си направят така желаната регистрация в сайта.
Примерно някое 11годишно детенце тръгнало да се представя за 15 годишна кака..
Безобразие..
You are broken, I can fix you...
![]()
Боже, направо онемях като видях тези 2 дечица! Надали родителите им имат представа за снимките! Направо се среснах като ги видях, плашещо е, че от такава крехка възраст стават жертва на тенденциите. Тези двете не са на повече от 11, какви 14...
На второто момиченце ,незнам дали забелязахте ,една от другите снимки е с торта за рожден ден със свещи за 10 годинки. 10 ?!?!!?
OMG![]()
![]()
какви ти 14 , писало се 14 , мале да знаят родителите на тва детенце къде се регистрира ..
Абе няма ли някакъв такъв специален сайт за запознанства , за деца до 14- 15 , да си говорят за училище и компютърни игри и т.н. , а не да се регистрират там където непознатите търсят секс и педофилите търсят точно такива като тях.. Малеее мале тцтцтц
![]()
![]()
Тези сайтове са просто супер за такива деца по цял ден могат да висят пред тези компютри вместо да излезат малко навън и да поиграят на нещо от колкото да киснат по цял ден в къщи и да са като някфи зомбита![]()
Моля влизайте ТУК
Явно младежите вече от рано се насочват към "правилната посока" на общуване!Ама разберете ги,как после ще признаят,че са на 13 и нямат гадже!Ох,колко жалко!Извинявам се за иронията,но просто по-добре да се смеем,отколкото да плачем за деградиращото поколение!Иначе кой ще ни пише теми от сорта-"Нямам гадже,на 13 съм,помогнете!" или подобни,ами много ми е странно,явно съм много изостанала,но определено,когато съм била на 12-13 не съм си мислела за гаджета,камо ли за секс,както ни съобщават понякога тук толковагодишни индивиди!Искат да пораснат бързо и не разбирам защо искат да се откажат от късното си детство.Смешно е,като започнат да се изживяват като много по-големи и зрели,правят секс и самочувствието им се уголемява правопропорционално на загубата на реална и умна представа за света!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
оф аз отдавна вдигнах ръце от тези сайтове, пълни са с извратеняци. Ама така е като родителите не се грижат за собствените си децата, ние нищо не можем да променим. Страх ме е да си помислям вече какво поколение идва...
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Izob6to ne si gi predstavqm sled nqkolko godini teq de4ica..6tom sq sa zapo4nali da si slagat snimkite v internet prestavqm si sled nqkoq dryga godina.Na tqxnata vuzrast izob6to ne s1m znaela ko predstavlqvat teq saitove za zapoznanstva..am kakto i da e.....tooo za tqx si e de![]()
haa az na tqhnata wuzrast neznaeh kakvo e internet kamo li saitovete za zapoznanstva...makar che imam reg vuv flirt4e
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Там е проблема.На мен нет ми пуснаха в 8кл и въпреки това продължавах да хайманосвам по града,дори да играем пред блока...а на тях като им купят комп в 1ви клас и айде момченцата как да е геймърчета стават,момиченцата обаче се запиляват в нета и...айдееПървоначално написано от nefchi_bs
+1Първоначално написано от Black`Wings
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Не зная какво друго да кажа, освен как родителите могат да допускат такова нещоНякои са станали толкова безхаберни за децата си... на 10 им купуват компютър, предполага се, че трябва да има и някакъв контрол- все пак това са деца, безотговорни и неразбиращи опасностите в интернет. Като нищо могат да попаднат на някой педофил така.
Да си правят профили,ама поне да се обличат.То да ти омръзне да гледаш 12 годишни лигли,снимали се по сутиени,прашки и някои даже и без тях.Брррр
senza te la vita e' dolore...
Едно е сигурно- смешно е. Правят го за гъзария- едното като се регне, казва на останалите си съученици, на тях им става интересно и те се регват и така.Сигурно им е приятно да им викат какви сладури са. И от тези ограничения няма особен смисъл, защото винаги можеш да кажеш, че си и на 30 год.![]()
Родителите нямат винаги особен контрол на децата си, защото те прекарват по 6-7 часа на ден в училище, а самите родители най-често са на работа. Детето на едни познати на наще е 6 клас и направо паднах като го видях в един такъв сайт, защото родители му са тооооолкова консервативни и строги, толкова го възпитават и не му кажат да каже една лоша дума, а ако го видят в сайта сиг ще го набият. Така че влиянието на приятелите си казва думатаПървоначално написано от Duvessa
![]()
И те ще поумнеят (надявам се)
в лимпа.бг намерих следното нещо: момиченце на 12 години най-много, облечена в много къса пола, грим и т.н. Беше получила коментар от мъж на 36 () години, че е сладурче.. тц, без коментар.
Докато някой педофил не ги из**е няма да мирясат..![]()
Аз съм много против тези сайтове !Наистина , вече всяко момиченце под 15 има регистрация в такъв сайт . И между другото има много злоупотреби със снимки и тн . Никога не съм си и пом исляла да се регистрирам , защото не ми се струва кой знае колко удачно пияни батковци да ме коментират и да пишат неща от сорта на :" Ша ти скъсам путката от секс !" Ужас ... Простотията по хората ходи !
![]()
![]()
![]()
![]()