.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    Цитирай Първоначално написано от Duvessa
    Не зная какво друго да кажа, освен как родителите могат да допускат такова нещо Някои са станали толкова безхаберни за децата си... на 10 им купуват компютър, предполага се, че трябва да има и някакъв контрол- все пак това са деца, безотговорни и неразбиращи опасностите в интернет. Като нищо могат да попаднат на някой педофил така.
    Родителите нямат винаги особен контрол на децата си, защото те прекарват по 6-7 часа на ден в училище, а самите родители най-често са на работа. Детето на едни познати на наще е 6 клас и направо паднах като го видях в един такъв сайт, защото родители му са тооооолкова консервативни и строги, толкова го възпитават и не му кажат да каже една лоша дума, а ако го видят в сайта сиг ще го набият. Така че влиянието на приятелите си казва думата
    Вярно е, че повечето нямат време за децата си, защото работят. Ти ако знаеш, че прекарваш 10 часа на работа и не можеш да контролираш децата си, сигурно би се замислила дали да им пускаш интернет. На някои деца защо не им влияе мнението на приятелите- сигурно имат достатъчно акъл да се сетят, че това , което правят те не е редно. А това си идва и от възпитанието. Ако родителите имаха време и желание да им обръщат повече внимание, нямаше да ги има повечето от тези "лоши приятели" и щяха да бъдат възпитани деца, които си играят с кукли, а не се регистрират в подобни сайтове за флиртове. Просто обществото ни все повече запада.

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    awe te regove 4e imat ai prejivqva sa.ama te sa snimali po pra6ki nekvi..........
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    И мен точно това ме притеснява...За главни снимки си сложили снимки по сутиени, прашки, прозрачни бодита и т.н. И това е само защото искат батковците да им напишат "сладурче" и на следващия ден да отидат на даскало и да кажат "Знаете ли, аз вече имам 300 коментара" ... това е супер тъпо. Някои ще го осъзнат след време, но други - НЕ ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Явно младежите вече от рано се насочват към "правилната посока" на общуване!Ама разберете ги,как после ще признаят,че са на 13 и нямат гадже!Ох,колко жалко!Извинявам се за иронията,но просто по-добре да се смеем,отколкото да плачем за деградиращото поколение!Иначе кой ще ни пише теми от сорта-"Нямам гадже,на 13 съм,помогнете!" или подобни,ами много ми е странно,явно съм много изостанала,но определено,когато съм била на 12-13 не съм си мислела за гаджета,камо ли за секс,както ни съобщават понякога тук толковагодишни индивиди!Искат да пораснат бързо и не разбирам защо искат да се откажат от късното си детство.Смешно е,като започнат да се изживяват като много по-големи и зрели,правят секс и самочувствието им се уголемява правопропорционално на загубата на реална и умна представа за света!
    +1 Напълно съм съгласен със теб! Но не ли е жалко ,мъничко?Аз като бях на 10 години още играх на жоманка и бягах из блока и се правех на ,,Мишките рокери от Марс'' с още двама приятели! Жалко е на истина и тъпо! Все пак си оставам на тенденцията ,че виновно за това е цялото ОБЩЕСТВО!
    П.П. УСпехчета!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    Така е , не е смешно ми направо е трагично деца на по 10 -11 -12 да си правям профили в сайтовете за запознанства наред с батковците и мъжете и жените над 20. Не че съм кой знае каква моралистка , но аз на тази възраст още с кукли съм си играела , и незнам дали не съм правила и кюфтета от кал в бабината градина ...
    Та .. незнам какво биха правили там , явно обществото ги подтиква.
    ние и да се възмущаваме и да не се възмущаваме, тва е положението.
    дам и аз с куклите съм играла тогава,ма сега са "модерни" , "младо"поколение
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Голям фен Аватара на Ice
    Че те вече и по биберон партита ходят и се напиват и после се бият, само като ги видя в петък вечер като излязат от детската дискотека и като започнат да се "бият" много се смея..Гъзарчета.
    Everything happens for a reason..

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Да бе ебаси.И 50 човека цяла дискотека гонят един-единствен имал неблагоразумието да им каже на въпреки.смешници

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Смешни са. симпли сайд
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от Black`Wings
    Така е , не е смешно ми направо е трагично деца на по 10 -11 -12 да си правям профили в сайтовете за запознанства наред с батковците и мъжете и жените над 20. Не че съм кой знае каква моралистка , но аз на тази възраст още с кукли съм си играела , и незнам дали не съм правила и кюфтета от кал в бабината градина ...
    Та .. незнам какво биха правили там , явно обществото ги подтиква.
    ние и да се възмущаваме и да не се възмущаваме, тва е положението.

+1

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    На мен миналата година ми додаха линк към импулс.бг или нещо подобно беше. Всяка 14-годишна пикла се беше нагъзила на 1 чин и си беше показала прашките ... ооо Йеее, колко готини и яки бяха всички ..надявам се разбирате

Град
    Долината На Идиотщината
    всичките момиченца от квартала дето са 95,96 даже и 97 набор ги има в impulse и даже са се изкарали по-големи от мен

Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Явно младежите вече от рано се насочват към "правилната посока" на общуване!Ама разберете ги,как после ще признаят,че са на 13 и нямат гадже!Ох,колко жалко!Извинявам се за иронията,но просто по-добре да се смеем,отколкото да плачем за деградиращото поколение!Иначе кой ще ни пише теми от сорта-"Нямам гадже,на 13 съм,помогнете!" или подобни,ами много ми е странно,явно съм много изостанала,но определено,когато съм била на 12-13 не съм си мислела за гаджета,камо ли за секс,както ни съобщават понякога тук толковагодишни индивиди!Искат да пораснат бързо и не разбирам защо искат да се откажат от късното си детство.Смешно е,като започнат да се изживяват като много по-големи и зрели,правят секс и самочувствието им се уголемява правопропорционално на загубата на реална и умна представа за света!

http://www.sladur.com/new_img/2/4/5/1/0/0/245100.html
    Това е едно комшийче на баба ми и е на 8 години

Абе хора ся ли забелязахте че Импулс-а се напълни с 11 годишни лапета че и коментари от сорта: "Ща скъсам" с ко бе момко
    Fuck you You fucking Fuckers

Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Епа те влизат, за да се правят на готЯни. Ба ли ги, че се излагат, излагат се те, не аз. Пука ми за злетаците, пфхах.
    +1 ( не бе, не бе, те са "ГЪЗАРИ") ... та аз съм на тази възраст (13), какви са тея дето се свалят с 25 годишни 'батковци' и 'каки' ?!

СлОЖи Си РоЗоВиТе ЦаЙсИ И 'Ше МЕ ВижДаШ РоЗоВъЪ!!
    "btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
    да с майка ми... разговора беше следния:
    -Правила ли си секс някога?
    -Не.
    -Сигурна ли си?
    -Да, айде махай се..."

Всички знаем колко е неправилно това и колко теми за това се изписаха,но както виждате никой не си взима поука. Няма смисъл повече да се засяга тази "болна" тема. Нали ние нямаме регистрации там и нали ние не се излагаме? Нека гледаме собствения си живот,който е много по-важен от това коя мърла на 13 се е снимала по сутиен.

напълно съм съгласна с Water_lili
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Re: 10-12, а в сайт за запознанства O.o

Цитирай Първоначално написано от LovePoisoned
    Всички знаете целта на сайтовете за запознанства - флиртове, в някои случаи и секс.

Та не мислите ли, че напоследък навсякъде плъзнаха лапета на по най-много 12 години, регнати в тези сайтове? Защо, мислите, ограничението е 13 години?! Защото тогава се навлиза в пубертета - имаш някакъв нищожен опит, но въпреки това някакъв във флиртовете и знаеш какво да правиш в тези сайтове... донякъде. Какво според вас би правило едно дете там, та то се излага, напълно различно е, направо детска градина стават някои сайтове!
    Тез момиченца се пишат на 14-15 , и си мсилят, че като се снимат по бельо, или се кълчат, изглеждат много големи...Да не говорим че никовете са им от рода на kukli4ka_sex , sexy_12 и прочие...Ка може едно дете да е секси, т' ва е педофилско ...И някакви дъртаци на по 25 + години пишат за тези деца колко са готини, и им правят неприлични предложения...блаааа, на къде отива светът...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Фен
    Град
    botevgrad

,,,,

http://www.impulse.bg/user/EARTHQUAKE a kakvo 6te kajete za tova devoi4e?az ne sum mn po golqma ot neq no ne smqtam 4e roditelite 6te mi pozvolqt da izlqza s tozi grim ot nas.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
    ...Лелелеле...Гледам и не вярвам на очите си! ..."Искам гаджи на 9 годинки" ...

raztvoritel
    Guest
    Nqkoi of has svobodna life e as Sam na13 of grown date mi skaipa so
    Последно редактирано от raztvoritel : 07-29-2015 на 13:22

raztvoritel
    Guest
    Nqkoq ot vas da mi izprati skaipa si az sam na 13 godini

raztvoritel
    Guest
    Prati mi snimka

Честно казано много ми се иска да кажа нещо....хмм...."дълбоко" ,но има голяма възможност всички да скочат срещу мен "как може да изказваш такова мнение та ти си малка?!" и неща от тоя род, та за това ще се придържам към примери
    Аз "съм" в интернет от около 4 години. Kогато бях на 10-11-12 беше песнички от youtube и някакви игрички, които нашите ми показаха Не съм си и помисляла да се запознавам и да търся одобрение и комплименти в интернет... И нямам намерение да си го помислям колкото и "да ме тресе пубертета"
    Последно редактирано от The Reckless : 08-16-2015 на 14:58

Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___ Виж мнението
    Az am a4oski isi tarsy gadji na 9godini.
    obicam da piy bira.
    hodyna na diskoteka silver club.
    are nameretemi gadji 4akam i dae macka hubava bb.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си