.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Град
    София

Пръстите на ръцете - как да премахна...

*предварително се извинявам, ако темата не е за тук, но сметнах, че би трябвало тук да я пусна...*

На единия пръст на дясната си ръка имам някакво подуване, близо до нокътя. Когато пиша него го натъртвам най - много. Казаха ми, че това било мазол, но аз искам да се уверя със сигурност дали е. Заради това питам вас - често го подлагам на протриване, но няма как - пиша с дясната ръка.

Кажете какво е това, ако сте запознати и с какво мога да го премахна, защото го считам за страшно грозно?

as su6to ot mn pisane na lqvata mi ruka sum protrila prusta ma ne e mazol! slagam mu mn krem i gledam da ne go natovarvam mn i da stiskam himikalkata. tvoito ako e mazol moje6 da otide6 na kojen lekar koito da ti kaje dali ima smisul da go maha6 ili da si stoi 6toto vinagi 6te si go ima6! kofti e znam

Посъветвай се със специалист!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами аз го имам абсолютно същото на дясната ръка и си е точно мазол, при мен се получи от това, че като пиша натискам прекалено с химикала и се протърква...И си стои така от както съм тръгнала на училище, но аз гледам много много да не го забелязвам, а и не си личи чак толкова!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    София
    Пф.. значи наистина е мазол... Ама не знам, не ми е много хубаво така, защото като си изпъна пръстите и така, ама точно на средния пръст (понеже него го използвам нещо като облегалка за химикалката докато пиша с дясната ръка) и точно там ми се забива погледа и ааа.. гадно

Благодаря ви (=

Guest

.

мазол е... 100%

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Посъветвай се със специалист!
    +1

Guest
    я дишай, намери какъв да ти е проблема. чудо невиждано, аууууу че гадно! ако толкова ти пречи - сложи лепенка и я носи седмица-две, ще понамалее. или пиши на компютър

ЕЕЕ спохи аз имам мойто намаля,като се старех като пише химикалката да не идва под него и да го побдутва,а в/у него.Лятото ми намаля понеже тогава не хващам химикалка но си го има малко или много
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Hah, i na men mi beshe taka predi Ama sha te posuvetvam da durgish po - leko himikalkata i da ne si natovarvsh prustite i shte ti se opravi . Nqma drug variant, promeni si nachina, po koito q durgish.. uspeh (pone az taka se opravih)
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Мега фен Аватара на SunSmile
    Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Ами аз го имам абсолютно същото на дясната ръка и си е точно мазол, при мен се получи от това, че като пиша натискам прекалено с химикала и се протърква...И си стои така от както съм тръгнала на училище, но аз гледам много много да не го забелязвам, а и не си личи чак толкова!
    +1 аз просто не му обръщам внимание, пък и не е толкова голямо и не прави впечатление.
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    In the middle of Nowhere
    da i az go imam ama kato ne pisha nqkolko dni i minava
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

[quote="st1ka"]Ами аз го имам абсолютно същото на дясната ръка и си е точно мазол, при мен се получи от това, че като пиша натискам прекалено с химикала и се протърква...И си стои така от както съм тръгнала на училище, но аз гледам много много да не го забелязвам

Just laying on the beach and having fun...

Повече от фен Аватара на plamka
    Една приятелка има такова нещо на безименния пръст.. Като израстък и не се маха. Кофти е наистина, отиди на лекар.

az mislq,4e se e polu4ilo ot mnogo pisane,toest ot natovarvaneto i nqma na4in da se mahne

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си