- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Проблем заради лъжа
Tuk iskam da spodelq istoriqta si s edin priqtel,no iskam predvaritelno da vi pomolq da ne me kritikuvate 6toto mn dobre znam kakva glupost sam napravil i mi idva da se prebiq ot boi sam
Predi 2 godini az bqh savsem razli4en 4ovek - nqmah priqteli,ne izlizah nikade i dosta visqh pred kompa. Tam ot 4ata se zapoznah s edni priqteli,koito se okazaha vposledstvie mnogo to4ni i do dnes se poznavame. Imenno s tqh e problema. A eto go i nego
Kogato zapo4nahme da izlizame s tqh i nai-ve4e s edin ot tqh predi 2 godini,az se darjah po mn detski i kele6ki i prosta6ki na4in - togava bqh o6te 9 klas. na vsi4koto otgore za6toto tova be6e sre6ta ot 4ata i si misleh 4e 6te se vidime s nego samo nqkolko pati i 6e pieme po kafe i tolkova - i za da izglejdam velik kakto si minavahme pokrai edna kola izlagah 4e takava e imal navremeto i brat mi i toi kaza 'aa,bravo' naistina mi poverva togava. Sa6to mu bqh kazval i 4e brat mi poznava nai-razli4ni vliqtelni hora iz grada (i dvete ne6ta ne sa verni). Dnes izleznahme sus su6tite hora na kafe,ima6e i tehni priqteli koito poznavat po4ti vsi4ki ot grada i tozi priqtel za koito stava vupros me pita pred vsi4ki 4-5 4oveka 'kakvo pravi brat mi' i az vikam 'dobre e' i im kaza 'brat mu navremeto kara6e edno mn qko BMW' i te po4naha da me pitat koi e brat ti i az im kazah i dobre 4e ne go poznavaha ta da me hvanat o6te na momenta v kra4ka. Posle kazah 4e ne e bilo negova sobstvenost a na negov priqtel i toi prosto mu go e daval ponqkoga. Problema oba4e e 4e grada ni ne e golqm i sled kato im kazah koi e i kade raboti moje da razpitat nqkoi i ako toi razbere kvi gluposti sam govoril 6e stane lo6o. A tezi vuprosnite hora poznavat po4ti vsi4ki ot grada i mislq 4e opredeleno 6e se pointeresuvat 6toto vaprosnata kola koqto uj e karal brat mi hi4 ne be6e lo6a,po tova vreme v grada samo nqkolko 4oveka sa imali takava. Ako kajat na brat mi ili na negovi poznati - parvo az 6e stana za smqh (nai-malkiq problem),posle 6e imam problem s brat mi,a i toi pokrai men s negovite poznati,i na6te 6te razberat
Sega osaznavam kolko glupav sam bil togava,ottogava si namerih mnogo priqteli,nikoi ot tqh ne sam lagal za ni6to i vsi4ko e na 6. Sega nikoga ne bih napravil takova ne6to. Kak oba4e da popravq tazi gre6ka i kakvo da pravq tai kato ne6tata stavat naistina seriozni? Ne iskam da gubq tezi priqteli kato hora,nito da imam problemi zaradi tazi luja. 6te 4akam otgovorite vi,pls
spox nqma da trugna da te obvinqvam zashtoto i ti si 4oveshko sushtestvo i ti greshishkato suvet shte ti dam da im kaje6 istinata zashtoto ako razberat ot nqkoi dr 6te stane po losho prosto si priznai greshkata kolkoto i da e trudno i kaji 4e sujelqvash i 4e si smetnal 4e 6te te vzemat za zagubqnqk (primerno bez da se obijdash) i 4e sujelqsh i 4e neiskash da gi gubish kato priqteli pojelavam ti kusmet
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
А си на 18...![]()
Абе човек я се стегни малко бе, притесняваш се за некви глупости за които си излъгал преди 2 години.Алеле кво ви става бе хораи да разберат че си ги излъгал кво ?!? Брат ти ще те счупи ли кво , а че и от вашите се притесняваш да не разберат, че си излъгал приятелите си
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
Кажи на най-добрия ти приятел от тях че си се базикал,за да видиш как ще рейгира и му кажи че като сте се събрали с другите и пак си казал същото,че си го казал защото да не ти се разсърди.
И така ще види че му казваш само на нгео леко по леко и другите ще разберат и нищо.
I az si misleh za tova da im priznaq vsi4ko oba4e ima veroqtnost da me zarejat za6toto po princip sa seriozni hora i mrazqt takiva ne6ta. Ne znam i az kakvo da pravq,oba4e si predstavete otivat na brat mi v rabotata (toi raboti v 1 restorant) i vijdat nqkoi negov kolega i go pitat koi e brat mi (6toto vse pak se poznavat s men za6to da ne se zapoznaqt i s nego,te sa ob6titelni) i vijdat koi e i kato go pitat toi li e karal taq kola. Ili puk dori da ne pitat nego,dostata4no e negov kolega da razbere i da mu kaje. Mn slojno e i nz kvo da pravq. 4akam i drugi predlojeniq
Ми виж направил си грешка...Е голяма раота...Това не е кой знае какъв проблем...Например брат ми..Той е 5ти клас-аз 8ми..Говорил е мн гупости за мен и знам кфо е...Просто викаш брат си оточнява се с онея пичове и толкоз...после да не те ебе ко ше ти каят...дали ше ти реват или не...Важното е че си признал и пред брат си и пред тях истината...брат ти се самнявам да те поушари за това ама тва си е мое мнение![]()
My end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm given time to evade
The end of the road is my end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm haven't time to evade
THE END OF THE ROAD!
Следващия път, като напишеш темата на КИРИЛИЦА ще я прочета.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
I da ne q pro4ete6,nqma da tragna da pla4a,ima dostata4no potrebiteli koito q pro4etoha i vzeha otno6enie,6te vzemat i o6te
Първо - предупреди брат си, ако случайно се видят с него и го питат.
Второ - ако в даден момент отново дойдете на тази тема, отклони я тънко тънко.
Трето - ако те хванат не гледай отново да лъжеш до дупка ами си признай, че някога си послъгал, но не с лоши намерения, а чисто и просто от нямане какво да кажеш си се изцепил и ти е неудобно да даваш подробности нататък, за да не изцепиш тъпотии. Т.е. тънко тънко отново отклоняваш темата, но с лек намек че това, за което си послъгал не е било от особена важност!
И последно ако все пак решиш да споделяш нещо с което да впечатлиш приятелите си - истината винаги е правилния отговор на всичко!
кажи на брат си за лъжата и ако стане дума за нея когато си с приятелите по- добре кажи всичко
успех