.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    Цитирай Първоначално написано от slivaka
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin_Crazy
    Пиши по-кратко ма, къде се намираш?...няма да ти чета туака цели романи!
    Taq e tolkova tupa ,4e nqma na kade ,vijte i temite da vidite kolko e tupa
    Тъп си ти.

Ако си бременна изобщо тея 2 месеца нямаше да ти идва. Ако толкова се притесняваш иди на гинеколог, коже да не ти идва заради нещо хормонално.

абе нищо ти няма, кво се шашкаш. Дошло ти е цели 2 пъти тва значи, че 2 месеца ти е нямало нищо, не можеш да забременеш просто ей така от въздуха

Щом ти е идвало 2 пъти от тогава неможе да си бременна,но за да се успокоиш си направи тест (вече доста хора ти казаха ) Айде и не се шашкай толкова много :P

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Kaкто отсъдих за теб, че си тъпа?
    Да,точно сега аз небива да говоря затова че небива да си създаваш мнение за човека без да го познаваш,защото точно сега аз без да те познавам също отсъдих че си тъпа

Супер фен
    Град
    Венера
    Цитирай Първоначално написано от a_n_i_t_y941001
    Kaкто отсъдих за теб, че си тъпа?
    Да,точно сега аз небива да говоря затова че небива да си създаваш мнение за човека без да го познаваш,защото точно сега аз без да те познавам също отсъдих че си тъпа
    Ти щото си тъпа, за тва

Mи аз ако съм тъпа ти нз за къде си

Супер фен
    Град
    Венера
    За колкото да те съпроводя до дома за малоумни

dam a tebe treva te vodqt v dom za glypavi i nedorazviti,oba4e ne se razpravqm s teb 4e 6ti razviq o6te poe4e glyposta 6te prifane6 moita,begai

Цитирай Първоначално написано от Devilka
    След като ти е идвало 2 пъти след последния полов акт,защо се притесняваш?НЯМА как да си бременна! Нивото на сексуалната ти култура е нулево!
    Na teb i na vs ostanali kato tebe koito se pravat na tolkova vajni i samo se ebavat: NALI ZATVA SME TYKA WE KIFLI, ZA DA POMAGAME!! Kvo samo se podigravate i se ebavate s problemite na horata?!?! Are zemete se skriite nqkade i si pazete tupite komentari za sebe si!!
    The Prodigy = The legend!

Re: Супер притеснена съм!Моля ви,вижте !

Цитирай Първоначално написано от vaLq_14
    Здравейте!Пише ви едно много притеснено момиче!
    На 16 години съм.Спала съм само с едно момче няколко пъти.Последно беше преди 2 месеца и нещо с бившия ми приятел.Оттогава ми е дошло 2 пъти,но този месец ми закъснява вече с 5 дена.От месеци ..даже година не ми се е случвало да ми закъснява.Винаги ми идва редовно.
    Да отбележа,че ползвахме презерватив.Знам,че ще кажете че не е възможно да е станал гаф,но аз съм страшно притеснена! ;( Защото...напоследък започна да ми става лошо.Отначало не се замислих,но като ми закъсня и се шашнах! Какво мислите?
    ebete se pod put i nadput pa sa 6e butate detskite koli4ki

[quote="JuSt..dO..iT"]
    Цитирай Първоначално написано от Devilka
    NALI ZATVA SME TYKA WE KIFLI, ZA DA POMAGAME!!
    hahahahahahahahahahahaha tva me razbi
    za tva si ima lekari

purvo vajmojno e da si bremena nishto 4e e imalo prezurvativ neisklu4vai varianta ima 97% mai beshe
    no slu4vat se takiva anomali q ot vremeto q ot sexa taka 4e biologi4niq 4esovnik da se oburka spored mene trqbva da se uspokoish
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Spored men ti nqma nishto, no ako se pritesnqvash si kupi edin test

Невъзможно е, щом 2 МЕСЕЦА е било нормално, даже няма нужда тест да си купуваш... освен, ако не се опиташ за книгата на Гинес?

awreeee shmatki zaspali kvo se obijdate koi e typ i koi ne....6tom ste stignali do tam da se obijdate po forumite si4ki ste zle takamm a kolkoto do temata.... Made_of_Pain e prava za nekoi ne6ta..tragnali sex da mi praat a neznaqt posledtstviqta!!! ti kvo sq o4akva6 a macka? da ti kaeme....``da bremenna si`` ili ``ne ne si bremenna``.... ima si testove za taq rabota kupyva6 si i si re6ava6 problemite...kvo ni pita6 nas!! a spored mene nqma kak da zabremenee6 ako ne e svar6il v tewe....tva 4e ti zakasnqva e za6toto si po4nala da vodi6 polov jivot...normalno e da ti e neredovno!!! a do tva 4e ti stava lo6o prosto si se 6a6nala qko osaznaite we horaaaa....obrazovaite se predi da praite sex
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

Град
    У нас

Аз едно нещо не мога да разбера ... нужни ли са 20 страници отговори, след като всички са едни и същи?! "Купи си тест", "Иди на лекар" ... и аз съм съгласна с мацката, която каза, че не знаете какви са последствията от секса, а правите секс ..
    А по темата нека да кажа, че нищо и няма на авторката.Нито тест ти трябва, нито лекар.. И мисля, че вече трябва да ти е дошло, а ако не е - отиди на генеколог, защото може да ти има нещо, но не си бременна спокойно.А за цветната бременност - като прочетеш достатъчно за нея и симптомите, тогава ни разправяй, че сме тъпи ..

За колкото да те съпроводя до дома за малоумни

Made_of_Pain - за пореден път доказваш какъв брилиантен ум имаш ( като повтаряш една фраза в 10 теми ) ..... Незнам но си мисля , че маймуна ще има повече точки на тест за интелигентност от теб
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

spored men e nqkakvo zakasnenie samo 6teti doide

Супер фен Аватара на Sarabi
    Цитирай Първоначално написано от snowwhite_queen
    Възможно е само да си кървяла и да не е бил истинският ти мензис. Направи си тест

Те путките си кървят ей така без нищо, нали знаеш. Винаги на равен интервал, еднаква консистенция, с еднаква продължителност. Ама т'ва не е цикъл, нали знаеш.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

лапнала си топчето

Shpoko macka ima sqkakvi prichini da ti zakasnqva ako si bila bolna antibiotici lekarstva gluposti ..

Ima mnogo prichini,poradi koito da ti zakysnqva...,taka che ne se trevoji...Smqna na klimata,lipsa na redoven polov jivot,stres...tova sa vse drebni raboti ,no vliqqt mnogo.

No na men mi se struva che veche trqbva da ti e doshlo pisala si temata predi 10 dni
    A qui

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Ima mnogo prichini,poradi koito da ti zakysnqva...,taka che ne se trevoji...Smqna na klimata,lipsa na redoven polov jivot,stres...tova sa vse drebni raboti ,no vliqqt mnogo.

No na men mi se struva che veche trqbva da ti e doshlo pisala si temata predi 10 dni
    Saglasen sam s Erica,vapreki 4e sam mom4e sam0 ne se shashkai tolkova,za6toto e izlishno!
    Life is good , but isn't forever !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си