.
Отговор в тема
Страница 10 от 40 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 993
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    е, тениска от 6 лв..
    можеш да си намериш една хубава риза за 25-30 лева, гарантирам
    пък и колко пъти си виждала един и същи артикул с огромна разлика в цената обаче, просто заради името на "бутика" и наема, който плащат...
    Знам, а още по-жалкото е , че много от тези стоки са по-фалшиви и от гей-самоличността на Азис. Тук споменах конкретно тениска от шест лева, защото момичето по-горе каза, че най-скъпите й прашки са 30 стотинки, та това ме притеснява.
    Не са ми най-скъпите прашки толкова, а най-удобните. Масово давам за прашки 2 лв.....

А обриви не съм получавала от бельо или дрехи. Изключвам зимните пуловери, които са от естествена вълна и боцкат.
    И, да 1 саненена ношница/пижма е поне 2 пъти по-скъпа от памучна такава. не знам за вас, но сатенените ми нощнички седят в гардеробаи събират прах, а памучните се скъсвам да нося.

Kupuvam ot vsqkakvi magazini , bez da robuvam na marki imam d1nki ot 17 leva taka i ot 160 , bluza ot 3,80 do 70 leva i ne mi dreme !

Мега фен
    Град
    Utopia..
    експлойтед, и все пак спомена леко за парфюма?

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    аб рокля 300 лв ако това не се смята: дънки за 60 лв, а за обувки давам най-много 80 лв (и то за ботуши) а тея очила за по 400лв пфу няма кирия. ако ще давам толкова пари за очила то ще е за специални за PC

tq izob6to pusnala li e snimka na vaprosnite danki i ako e na koq stranica e?

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    тениска за 115 лв. , която ми е подарък.
    аксесоарите не ги броим.
    слънчевите ми очила бяха над 200, но тва е щото имам проблеми с очите.
    алелуя.

Град
    при мама
    Нямам намерение да чета цялата тема,защото я намирам за мн безмислена.
    Е сори,но това не е време за реклама.
    Не го казвам,защото няма с какво да се изфукам(както някой др хора писали в тази тема)а прсото защото не съм такъв човек.
    сори за тези хора който мислят,че поста ми е тъп.
    ;]

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    според теб каква е реалната цена на тези прашки, за да стигнат 5-6 лева до крайния потребител ?
    ами грубо казано .. 30 ст.
    По този въпрос не съм се замисляла, а и не съм запозната с надценката на стоките от текстилната промишленост. Но в края на краищата не е ли по-добре 5 лв за прашки, отколкото 50 лв на преглед след време за гинеколог, заради проблеми венерически проблеми?
    Прашките ти тежат около 15-20 грама...
    Произведени са от 40% полиамид, 40% микрофибър и 20% еластан.
    имат едно малко етикетче, където ги пише тези неща + някое лого и заради няколкото различни буквички на етикетчето тези 20 грама плат става от 2 на 80 лева...

ако имаш венерически проблеми, не обвинявай прашките си, а този който ги сваля...
    Хубаво е човек да обича да изказва мнения,като звучи оригинално , ценя това качество у всеки, но следващият път, когато пожелаеш да го направиш, проучи внимателно ситуацията, поразсъждавай и след това "стреляй".
    Най-напред ще уточня ,че всичко, което споменах по-горе не са "наизустени реплики чути от улицата", а дори най-малката подробност е следствие от многократните разговори с дерматолози и гинеколози ( и тъй като виждам ,че си в заядливо настроение съм сигурна, че в главата ти се върти "посещава често дерматолог, сигурно има проблеми, а се преструва ,че разбира и дава напразни съвети", не, леля ми е квалифициран дерматолог в София и неведнъж съм водила тази дискусия с нея - още една причина да отстоявам тезата си ).

Не мисля да споря до безкрай, и старите хора са казали "Вари го, печи го, Тодоран си е Тодоран", тъй че не мисля, че след това мое коректно мнение, твоята гледна точка ще се промени, правя го единствено, заради повечето посетители на форума, които са все още навлизащи в тийнейджърска възраст и попиват всичко, каквото прочетат или чуят. Мисля, че тук е уместно да вметна един подходящ цитат от книгата "Скритият лекар в нас" от 2006-та година, който гласи следното:

Бикини тип “прашка”
    Най-често те са направени от синтетично влакно - и както всички други гащички от неестествени материали, способствуват за възникване на гъбична инфекция (кандидоза).
    Има и още един „подводен камък", който се причинява от кройката им - раздразване и даже алергична реакция на интимните части...

.........

Изкуствените материи не са съвсем подходящи за ежедневно носене. Те са прекалено прилепнали и механичното търкане на плата в най-нежните места може да предизвика дразнене и възпаления...

Следващият път не бързай със злепоставящите мнения от рода на "ако имаш венерически проблеми, не обвинявай прашките си, а този който ги сваля" , най-малкото са неуместни, особено когато не знаеш кой седи срещу теб.
    И за да видиш, че не съм толкова черногледа ще ти кажа, че в едно нещо си прав/а , прашките наистина тежат. 15-20 г.

П.с. Слабо ме вълнува кой какво носи, ако сте решили, че тези прашки от магазините със стоки по левче са ви подходящи и няма да ви навредят, купувайте смело, дори може да се борите за рекорд и да спечелите някой лев. Аз знам какво нося и за себе си съм спокойна, оттук нататък всеки си има глава на раменете.

Хммм, темата ми се струва идиотска, защото не всеки има възможност да си купува дрехи за по над сто лева. И все пак - най-много за ботуши - 70 лв. За нещата, които са ми подарък вече не зная, но може да има и по-скъпи. Иначе не виждам защо да си давам парите за дрехи, само защото са маркови. Много от моите дрехи са от пазара, а не от D&G, но това не ме прави по - смотана или по-тъпа. Не думай, че има хора, които дават цяла заплата за един панталон...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Мега фен
    Град
    София
    Мисля да направя тема "Колко пари ви е най- евтината дреха" и съм сигурна, че отговорите ще са подобни.

Аз съм си за скъпите дрехи, наистина са по-качествени, стига човек да има средства, но ще ви дам пример с една моя съученичка... Значи, миналата година (малко преди края на даскало) тя си купи нова чанта и аз също. Но по-спортен тип, не дамска чанта, моята беше колкото да ми побира учебниците. Нейната за 160 лева, моята за 16 лева... И не я видях да я носи повече. Така че някои хора ги пръскат тези пари за наистина хубави неща, които не носят повторно. А аз за скъпата дреха съм си платила да я нося колкото си искам (не всеки ден ). Та аз се чудех на глупостта й... Човек бързо се изхабява за такива неща. Един път утвърди ли се като богаташ, не се ли появи за втори път с нещо ново и още по-скъпо, явно не струва.. Аз затова го карам по-умерено с цените и съм си купувала нещо най-много за... сто, сто и нещо лева.

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Както бях споменала за очилата...струват толкова,защото преди време имах проблем с очите.Също така имам една приятелка,която не харчи много пари за дрехи и въпрки тава е добре облечена.Тоест в много случаи блузките и (др).изглеждат много-по зле от блузите за 15-20 лева.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз не искам да се хваля с цените на дрехите си... Само ще спомена, че имам дънки, който са от магазин за дрехи 2ра употреба и цената им е 2лв, също така, преди седмица си купих дънки и от Лондон за 56паунда. Не забелязвам разлика м/у тях...

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Хммм...ми май палто за 130...иначе кецовете ми на Etnies също бяха околко 130...Това са ми най-скъпите неща засега.
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Мега фен
    Град
    София
    Pliok0019, какво ти пука, и дънките ти втора употреба най- вероятно първоначално са стрували толкова колкото и скъпите, а и сигурно от едно и също място идват :P

Мега фен
    О, Боже!
    1 215 123 лева ми е най-скъпата дреха!
    Що питаш?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от eleink@
    това е много гадно някакви млади момичета да говорят че не дават много пари за дрехи .. ако не давате за дрехи за какво да давате .. ? може да имаш скъп парфюм и какво от това като го сложиш на някаква парцалка за 10 лв. Съжалявам не искам да се заяждам но би трябвало да се замислите защото още по-гадно е че като си родите деца и те ще станат като вас някакви за по 5- 10лв и накъде отива света ?! Аз не казвам някакви за по 600 лв дрехи ама не може с дънки за 10-20 лв да се разхождаш по -добре от втора употреба ( ако нямаш възаможност за по- скъпи неща ) поне има шанс да си намериш нещо което няма да го видиш ,вместо да ходиш по пазарите и долнопробите магазини.НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА МЕ УБЕДИ чЕ ИМА СТИЛ И ВКУС СЪС ДРЕХИ ОТ ПАЗАРЧЕТО ХАХА И пак казвам не се заяждам изказвам мнение колкото искате ме псувайте

не те псувам, ама ми е тъжно за теб. стилът въобще може да се постигне по много начини, но идва от главата, не от портфейла. а лично аз бих се гордяла някой ден с децата си, ако умеят да бъдат хубави и стилни и в парцалки за 600, и за 6 лева, ако те носят дрехите си, а не дрехите им - тях.

между другото, не мисля, че някой се е затичал да убеждава точно теб, че има вкус хаха.

Цитирай Първоначално написано от elmosGirl8
    Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    o0o0 вернуу бее къде ги изпуснахх о4илата най-мн до 400лв пове4е не си заслужава
    хаха според мен е голяма глизотия дори и 200 лв да дадеш за очила..
    просто смешно ми звучи.. това си е мое мнение де
    най-скъпа дреха оо.. не си заслужава.. като се знам каква съм.. мисля че кецките са ми най-скъпи около 50 кинта....
    +1 най-скъпата ми дреха са дънки за 40 лева...пхаха

Мега фен
    Град
    София
    eleink@, има много по- стойностни неща, които могат да се купят с пари. Но за какво ли наистина трябва да убеждавам някой като теб...

НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА МЕ УБЕДИ чЕ ИМА СТИЛ И ВКУС СЪС ДРЕХИ ОТ ПАЗАРЧЕТО ХАХА
    ха-ха

и ти не можеш да ме убедиш,че имаш стил и вкус,след като ходиш със марков отровно жълт панталон и отгоре цикламена блузка (ама маркова)

ха-ха

Град
    София
    не мога да рзбера защо повечето хора се изхвърлят с луди пари заради един надпис D&G ili Dior, или какво ли още не.. аз лично бих дала повече пари за дреха,която знам,че е качествена. Купувала съм си обувки за по 50 лв и са издажали не повече от 3 4 месеца.. миналата година си купих за 200 лв и съм много доволна от тях. Води се,че по-скъпото е и по-качествено, но трябва да се внимава много,тъи като не се знае този "Диор" дали не е шит в Китай.. всеки според възможностите си,но мисля,че понякога е по-добре да дадеш повече пари за нещо,което ще носиш години, отколкото да дадеш 5 пъти по 50 лв... то нещата се оеднаквяват,че дори 2-рия случай излиза по-солено.. но държа да кажа,че има и много български евтини стоки,които са много качествени. Какво ми пука, ако съм с блуза за 10-20лв, след като ми стои и изглежа като за 50-60лв. :P [/i]

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Най-готино е да изглеждаш перфектно без дрехи!
    Grumpy old madman

hottie
    Guest
    рокля на Диор , подарена ми е от чужбина. Не знам колко струва, но сигурно се сещате Иначе едва ли някога бих дала толкова пари... освен за сватбата ми може би

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Най-готино е да изглеждаш перфектно без дрехи!
    Недей моля ти се, че ще вземе да се пръкне някоя друга малоумна тема, иначе съм съгласна с теб

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    НЕ МОЖЕ НИКОЙ ДА МЕ УБЕДИ чЕ ИМА СТИЛ И ВКУС СЪС ДРЕХИ ОТ ПАЗАРЧЕТО ХАХА
    ха-ха

и ти не можеш да ме убедиш,че имаш стил и вкус,след като ходиш със марков отровно жълт панталон и отгоре цикламена блузка (ама маркова)

ха-ха

Същите отровно жълти и цикламено розови парцали ги има и на пазара....
    колкото до марковите магазини такъв боклук може да намериш само в Теранова и никъде другаде
    Дрехите ми са маркови и никой няма да ме убеди че блуза за 5 лв е по-качествена като материя и кройка откалкото блуза за 40 или 50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си