- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
Boje kolko muka ima po toq svqt, Boje! 1000 leva za djinsii ...Първоначално написано от moni_fashion_shopping
Eating isn't cheating - Arnold
еми обичам дрехите,щото те до някаква степен показват човек какъв е..изразяват го по 1 или др начин.Моите дрехи и обувки са хубави ,по простата причина,че винаги кат харесам нещо,да кажем дънки или маратонки,или пантофки винаги са по 100 лв ..просто те ме грабват и ми хващат окото.. не съм имала дреха за повече от 120 лв
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
По принцип не гледам да е нещо марково, а нещо което да ми хареса. Но като сме тръгнали за по-скъпи дрешки да се похваля и аз:
Суичер Umbro - 81 лв, тениска на Адидас за 53(миналата събота си я взех) и вчера си купих една много готина тениска на Levi's за 69. Та в общи линии е това. Не харесвам маркови дрехи на Pumа и Reebok - вече много хора носят такива и не ми се иска и аз да се издокарам с още една като не я свалям от мен :]
Ми аз като се замисля всичко ми е скъпоНе че се хваля просто като тръгвам да пазарувам се изръсвам доста,но предпочитам да е нещо марково качествено отколкото поредния боклук(разбира се има и изключения например Terranova-абсолютно никакво качество,пък колкото ще да е марково
)
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
tt
аь ус ефь пьтнсше
Все още ви водя, дори и след 10 страници..![]()
Мойта пишка ще да е най-голямата![]()
Очила 600 лв? ЛолЗ..
Един си изстърва очилата и вика 'мале, хвърлих 200 лева'
да беПървоначално написано от amatorium
те ако са златни нямя да струват толкова
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
оле оле това ли е най-важно колко е най-скъпата ти дреха....пф......
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Първоначално написано от Boot
Хапсолютно!!! Гле'й к'ви са били симпатяги преди да се сблъскат с безскрупулния свят на модата...
А аз си мислех, че съм разглезена.Ний след две години само приказки за мода сме се научили - ако можеш да си вземеш памучна парцалка, на която пише Cavalli, за 300лв, същата парцалка, на която не пише нищо - за 50лв...то обезателно все някъде я има и за 25лв.
Предпочитам та си взема 10 парцалки за 25лв, от колкото една за 300.
А още повече предпочитам да си купя едно лоу-кост билетче до Париж и от там да си взема парцалка за 15 евро
![]()
Понякога не става дума дали имаш възможност да си купиш някаква глезотия, а дали няма нещо, за което е по-смислено да дадеш тия пари - примерно съм много по-склонна да давам пари за пътуване, от колкото за скъпи дрехи (А аз постоянно си купувам дрехи. Но в крайна сметка като цяло гледам да не злоупотребявам. Родителите ми ми предоставят достатъчно добри финансови възможности да купувам каквото ми е на душата. И все пак, имайки предвид, че не си изкарвам сама парите, не бих тръгнала да се хваля как за дънки давам толкоз, колкото мога да дам, за да изкарам някой курс по нещо или да отида до някой нов град... Като започна сама да се издържам вероятно ще ми е кеф да кажа, че съм дала **** евро за сандали - просто защото явно съм успяла да изкарам такива пари. Докато някой друг изкарва парите, дето аз пилея, предпочитам да си мълча.)
mi edna rolkq 100 lv i obuvkite kam neq 60 lv sega nemoga da se setq za ne6to dr i samo vednaj sam q slagala na svatbata na kaka pf
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
a i dve teniski po pora4ka na Bon Jovi 100 lv ob6to ami kato se zamislq nqmam dreha nad 100 lv
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Napalno sam saglasna s teb. Nqma smisal da se hvalite za koe kolko ste dali poradi protata pri4ina, 4e ne vie ste kihnali mangizite v magazina a mama vi i tati vi! Na men ne mi puka dehata dali 6te e ot 100lv ili 10lv, vajnoto da mi haresva, da e udobna i efektna! Predpo4itam da si dam parite za smisleni ne6ta, kato ekskurziq do qki mesta ili pak nujnite u4ebnici... E, da, davala sam v pove4ko pari za drehi, kato mi haresvat pla6tam sumata daje i da e po-golemi4ka ot normalnoto. Ne mi puka, za6toto az sama si izkarvam parite i roditelite mi ot godini ne sa mi davali pari.Ta za kakvo e tova fukane? Za6toto tazi tema mi izglejda to4no na tova - fukane, koi za koe kolko dal.Първоначално написано от Barbie
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
За дрехи няма значение колко пари ще дам ..
Принципно "рекорда" ми е
99 Евро за Кецове .. а бяха намалени ..![]()
Риза - 95 лева.
Дънки - 170 лева
Суичер - 120 лева
Но няма значение дали носиш скъпи или евтини дрехи ..
Трябва да ти харесват
Принципно в момента съм с кецове за 29 евро ..
Дънки за 75 лева ..
Ризата дето е 95 лева си я нося вече втори ден![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Ае много сте зле уе,повечето които защитавате скъпите дрехи се фукате а тези които ги обиждат - завиждат
И на мен повечето ми дрехи са маркови обаче не доминирам с тях и не обиждам хората които нямат възможност
Първоначално написано от M@ry_J@n3
[/b]
туника от XX by MEXX-101лв
и панталон-94лв![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
Nai-skupite mi pantaloni bqha edni beli na littlebig za 109lv
zimnoto mi qke beshe 266![]()
~Remember,remember...25th of November~
и аз не давам много пари за дрехи.. май най-скъпите ми дрехи си купувах за сватбата на сестра ми - пола 130 лв, ризка 80, обувки 55
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
позьориии![]()
![]()
![]()
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
Ami 170 euro za dunki,kupih gi posledniq put kato hodih na avstriq ... izrajenieto na tate beshe![]()
ami ne mislq che drehite rpavqt choveka,vajnoto e da sa ti udobni i da ti stoqt dobre,ako shte da sa 2 leva tvoi sa si.Moite drehi poprincip vs sa ot chujbina zashtoto mnogo patuvam,a i obicham da sum unikalna.
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *
160лв. - Маратонки Пума
100лв. - Блузка на Пума
120лв. Маратонки Найк
Имам и още блузки на Найк, Адидас, Пума и т.н. ама те са по за 60-70лв. общо взето това ми е по скъпото![]()
П.П не се изхвърляйте с такива цени за дънки и маратонки, защото богатите момченца рядко цъкат из форумчетата![]()
Няма да станете известни като напишете, че имате дънки за 300 евро, а ако някой ви познава, ще му стане смешно![]()
Just do it ...
Useshtam che neshto biesh kum men...Първоначално написано от Presli
Purvo ne sum mom4e...prosto NC
i vtoro tova che pishem vuv foruma kolko ni struvat nai-skupite neshta ne znachi,4e ne izlizame ot nas i 4e paradirame s tova.Da beshe procheta purvo temata posle da plqmpash...
* biтch... your boyfrieнd ωaнтs ме ; ) *