- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
Не знам за другите но аз постоянно си купувам дрехи на италиянски марки като Gucci,D&G и т.н но аз съм все пак съм момче и съм но 14 и съм направен за работа.Всяко лято след като завърша училище отивам да бачкам и мама и тате не ми дават парички а аз си изкарвам за 3-4 месеца 4000лв.После за 3 дена в Моловете и си отиват![]()
Ем освен да е курва няма начин иначе.Първоначално написано от indecent
Ама като ви гледам пиковете ми става ясно колко са ви Италиански дрехите
I Love
Vania
Kabakova
140
I Love
Vania
Kabakova
абе капиталистчета, амоз а пари ли живеете и мислите.
кво значение има колко е скъпа дрехата или да се фукате с парите на ваще или на тъпкача.
Войни на Тангра
110 лв. мисля че е нормално за 14 годишно момиче..![]()
az daje mislq 4e e mn za 14-godi6no momi4e,razbira se srednostatisti4esko,ne da6terq na milioneriПървоначално написано от Puky
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Изобщо не давам много пари за дрехи, най-много 85 лв за ботуши съм давала. Не ми се струва редно да хвърлям оргомни суми за парцалки, които ще нося 3 месеца...
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
+1010101010101010101010101001Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
^ А защо, подяволите, изобщо трябва да има такава тема?Не е ли, за да може горната госпожица да се фука и да си избива комплексите, мислейки се за нещо повече с анзузите си?
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Не си купувам скъпи дрехи, защото не виждам смисъл. Важното е да ми хареса самата дреха. Най- скъпата ми е пола за 50 лв, намалена от 70. И ботуши за 100.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
mIiIiIi eNa SiNq TeNisKa Na adidas kyqty be6e 100 leva iii eni byty6ki za 90....tfa e..
и скъпа кфито и дрехи да си купуваш,
не забравяй че без парите на тати нищу не струваш![]()
![]()
I Love
Vania
Kabakova
em po princip neiskam da si zimam tolkova skupi dre6ki..vupreki 4e mn obi4am da sum moderna vseki den s razli4no predpo4itam da sa ot obiknovennite magazin4eta..ina4e imam dosta skupi drehi..botu6i 110 .. dunki i qke ob6to bqha 180 ... edna mini-pola kolkoto kolan be6e nqkude 60-70 lv (maika mi q zabolq surcetomn e qka poli4kata vse o6te si q nosq
) abe ima i dr ama ddz sq ne se se6tam
))))))))))
Obuvchici( pantofki ) za 180lv na Replay, vse pak gi vzeh ot Veneciq![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Абе ко се правите ся тука на големите богаташи , сигурен съм че повечето хора от тук си купуват дрехи в рамките на 15-40 лв. Няма смисъл да се правите на много интересни.Намирал съм анорак който на пазара струва 30 лв. после отидох в един магазин на центъра и го виждам за 60лв..Неможете по никакъв начим да ме убедите че дрехите които са по скъпи от 100 лв. са по красиви от тези които са за 20-40 лв. Пък и давам пример .Купуваш си маратонки за 300 лв. ОК. А аз примерно ако ги имам тия 300 лв. , ще си купия 15 чифта маратонки за по 20 лв. и ще и ходя всеки ден в различни маратонки, ще съм разнообразен, няма да ходя с един чифт обувки 1-2 години.
И аз нямам финансовата възможност да си купувам скъпи дрешки...Засега най-много пари съм давала за ботуши-70 лв. ,а за дреха дънки-50лв от ТераНова
280lv za ochila i 150lv za danki![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Напълно съм съгласен. Ако почнат работа за 300лв на месец ще видим дали ще си дадът парите, за който са блъскали, за едни очила или дънки.Първоначално написано от BoRe
А за какво?Първоначално написано от WTF±
На 15-16-17, та дори и на 18-19 все още живееш с родителите си и не ти с еналага да се издържаш сам.
What you give is what you get!