.
Отговор в тема
Страница 15 от 40 ПървиПърви ... 511121314151617181925 ... ПоследнаПърви
Резултати от 351 до 375 от общо 993

Не знам за другите но аз постоянно си купувам дрехи на италиянски марки като Gucci,D&G и т.н но аз съм все пак съм момче и съм но 14 и съм направен за работа.Всяко лято след като завърша училище отивам да бачкам и мама и тате не ми дават парички а аз си изкарвам за 3-4 месеца 4000лв.После за 3 дена в Моловете и си отиват

Цитирай Първоначално написано от zodaka
    Не знам за другите но аз постоянно си купувам дрехи на италиянски марки като Gucci,D&G и т.н но аз съм все пак съм момче и съм но 14 и съм направен за работа.Всяко лято след като завърша училище отивам да бачкам и мама и тате не ми дават парички а аз си изкарвам за 3-4 месеца 4000лв.После за 3 дена в Моловете и си отиват

da 14 i raboti6 ot 10 godi6en i izkarva6 po 4000 ... kvo moje da raboti edno hlape i da izkarva za 3 meseca 4000 ?

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Цитирай Първоначално написано от indecent

da 14 i raboti6 ot 10 godi6en i izkarva6 po 4000 ... kvo moje da raboti edno hlape i da izkarva za 3 meseca 4000 ?
    Ем освен да е курва няма начин иначе.
    Ама като ви гледам пиковете ми става ясно колко са ви Италиански дрехите
    I Love
    Vania
    Kabakova

Град
    Boston, United States
    140
    I Love
    Vania
    Kabakova

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    2,70
    mindscan

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    150 някъде...

Голям фен Аватара на taamara
    Балната ми рокля - 415 лв.

абе капиталистчета, амоз а пари ли живеете и мислите.
    кво значение има колко е скъпа дрехата или да се фукате с парите на ваще или на тъпкача.
    Войни на Тангра

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    110 лв. мисля че е нормално за 14 годишно момиче..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Puky
    110 лв. мисля че е нормално за 14 годишно момиче..
    az daje mislq 4e e mn za 14-godi6no momi4e,razbira se srednostatisti4esko,ne da6terq na milioneri
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Изобщо не давам много пари за дрехи, най-много 85 лв за ботуши съм давала. Не ми се струва редно да хвърлям оргомни суми за парцалки, които ще нося 3 месеца...
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Цитирай Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
    Темата се казва "Колко пари е най - скъпата ви дреха?". Не разбирам защо при споменаването на по-висока сума за определена стока, се пробужда завистта у вас и злобните коментари са на лице. Вярно-не всеки може да си го позволи, но тези, които държат на марковото, не означава , че са безгръбначни.

От друга страна защо тези , които не могат да си позволят по-голям лукс, наричат останалите глупави, задето "хвърлят" пари. В края на краищата всеки нормален, който разполага с достатъчно излишни пари би предпочел марковото, като в случая не е задължително да се прекалява и всеки ден да купува, но да речем поне всеки сезон да си обновява гардероба.
    +1010101010101010101010101001

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    ^ А защо, подяволите, изобщо трябва да има такава тема? Не е ли, за да може горната госпожица да се фука и да си избива комплексите, мислейки се за нещо повече с анзузите си?
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Голям фен Аватара на Devilka
    И какво работиш?

Не си купувам скъпи дрехи, защото не виждам смисъл. Важното е да ми хареса самата дреха. Най- скъпата ми е пола за 50 лв, намалена от 70. И ботуши за 100.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Фен
    Град
    BapHa
    mIiIiIi eNa SiNq TeNisKa Na adidas kyqty be6e 100 leva iii eni byty6ki za 90....tfa e..

Град
    Boston, United States
    и скъпа кфито и дрехи да си купуваш,
    не забравяй че без парите на тати нищу не струваш
    I Love
    Vania
    Kabakova

em po princip neiskam da si zimam tolkova skupi dre6ki..vupreki 4e mn obi4am da sum moderna vseki den s razli4no predpo4itam da sa ot obiknovennite magazin4eta..ina4e imam dosta skupi drehi..botu6i 110 .. dunki i qke ob6to bqha 180 ... edna mini-pola kolkoto kolan be6e nqkude 60-70 lv (maika mi q zabolq surceto mn e qka poli4kata vse o6te si q nosq ) abe ima i dr ama ddz sq ne se se6tam ))))))))))

Obuvchici( pantofki ) za 180lv na Replay, vse pak gi vzeh ot Veneciq
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Град
    Sofia
    Абе ко се правите ся тука на големите богаташи , сигурен съм че повечето хора от тук си купуват дрехи в рамките на 15-40 лв. Няма смисъл да се правите на много интересни.Намирал съм анорак който на пазара струва 30 лв. после отидох в един магазин на центъра и го виждам за 60лв..Неможете по никакъв начим да ме убедите че дрехите които са по скъпи от 100 лв. са по красиви от тези които са за 20-40 лв. Пък и давам пример .Купуваш си маратонки за 300 лв. ОК. А аз примерно ако ги имам тия 300 лв. , ще си купия 15 чифта маратонки за по 20 лв. и ще и ходя всеки ден в различни маратонки, ще съм разнообразен, няма да ходя с един чифт обувки 1-2 години.

И аз нямам финансовата възможност да си купувам скъпи дрешки...Засега най-много пари съм давала за ботуши-70 лв. ,а за дреха дънки-50лв от ТераНова

280lv za ochila i 150lv za danki
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от BoRe
    Напълно съм съгласен. Ако почнат работа за 300лв на месец ще видим дали ще си дадът парите, за който са блъскали, за едни очила или дънки.

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Цитирай Първоначално написано от WTF±
    Цитирай Първоначално написано от BoRe
    Напълно съм съгласен. Ако почнат работа за 300лв на месец ще видим дали ще си дадът парите, за който са блъскали, за едни очила или дънки.
    А за какво?

На 15-16-17, та дори и на 18-19 все още живееш с родителите си и не ти с еналага да се издържаш сам.
    What you give is what you get!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си