- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
Не купувам скъпи дрехи. Няма смисъл. По-добре да си накупя 3 блузки на по-приемлива цена, отколкото една за няква неземна сума и после да се чудя с какво да я съчетавам. И марки не гледам и т.н... важното е да ми харесва![]()
Хода на чичо ми строителната фирма и поработвам за 5-6 часа и ми дава по 40лв на ден което е около 1200лв на месец.А и не съм момиче а момче![]()
Толкова глупаво да ми звучи заглавието на темата.. винаги я прескачам и въобще не съм се заглеждал какво се пише тук, но мисля, че ми е долу-горе ясно.. предполагам никой не се интересува кой колко пари е дал за някаква си дреха, а просто иска да покаже колко пари е пръснал той..
аз си взимам пуканки и сокче и я отварям да чета.забавно еПървоначално написано от suitable
като на тъпа колежанска американска комедия
![]()
Усещам че имаш нещо против "Американски пай"Първоначално написано от Jamalska
Това да се хвалиш колко пари от на ваще си порахчил е голямо геройство.
Най-скъпата ми дреха е пуловер на DIOR(ама ми е подарък и незнам колко струва)![]()
+1 :P А инае мойта най-скъпа дрешка е...едни дънки за 60лв ама пак ми се сториха скъпички.а и за мен не е важна маркатаПървоначално написано от besnicataa
![]()
ем...едни дънки до колкото си спомням .. около 180 лева бяха...
маратонки .. около 160 имах едни ...
![]()
утре и др ден по магазините .. тай 4е нищо 4удно нова най-висока цена да има
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Първоначално написано от glymo14
абе от къде си сигурен 4е си4ки тука лъжат .. може и да има такива хора ама ... да не е грях да дадеш пове4е от 100 лева за дреха ..![]()
![]()
а тоя пример с маратонките ... 4е кои е казал 4е ония от 300 лева ще ги носиш 1/2 год![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
еми нз те повече барковите са ми подърък но към 180 -200
баахтии що на мен не ми ги подаравят тия за по 500 лева![]()
[quote="Devilka"]Ако се броят очила - 600лв
Ако не - ботуши - 470 лв[/quo
ммм .... леко май пресилваш нещата не знам какви ще са тези очила сигурно са позлатени
[quote="porcelanova_kukli4ka"]Изобщо не пресилвам.Очилата са Прада и не са от България.Първоначално написано от Devilka
Ами,мисля,че ботушките ми,май бяхя 140 лв.
Хах , тези маратонки за 20 лева нали се сещаш , че не са толкова хубави , като тези от 300 лева . Пък и кой ти е казал , че като си вземеш толкова скъпи обувки , ще ходиш с тях 1-2 години .Първоначално написано от glymo14
И аз първо се сетих за жиголо , но може просто да не разбираме сърказъма ...Първоначално написано от BoRe
![]()
Canis, Mn0gYYYyyyyy e 6li@tkъЪЪъъъъ
Послепис: още ли мерите пишки бе?
tfa mom4e li eПървоначално написано от dark_sw
![]()
I Love
Vania
Kabakova
да му имам сладките вееееежди...Първоначално написано от BoRe
Имам едно яке на есприт за 300 лв. А почти всички обувки са ми по 150 лв. имам очила за 350 лв. една блузка за 250 лв. и всички дънки са ми по 100-100 и нещо лв. .... има и още ама ме мързи да ги напиша всичките...
Тениски - 5лв от Billa
Обувки - 8лв втора опотреба
Дънки - 10 лв втора рака ...
.... да ти скъсам задника от бой ... безценно![]()
МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА , ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ [!][!][!]