.
Отговор в тема
Страница 16 от 40 ПървиПърви ... 612131415161718192026 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 993
    Не купувам скъпи дрехи. Няма смисъл. По-добре да си накупя 3 блузки на по-приемлива цена, отколкото една за няква неземна сума и после да се чудя с какво да я съчетавам. И марки не гледам и т.н... важното е да ми харесва

Хода на чичо ми строителната фирма и поработвам за 5-6 часа и ми дава по 40лв на ден което е около 1200лв на месец.А и не съм момиче а момче

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Толкова глупаво да ми звучи заглавието на темата.. винаги я прескачам и въобще не съм се заглеждал какво се пише тук, но мисля, че ми е долу-горе ясно.. предполагам никой не се интересува кой колко пари е дал за някаква си дреха, а просто иска да покаже колко пари е пръснал той..

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от suitable
    Толкова глупаво да ми звучи заглавието на темата.. винаги я прескачам и въобще не съм се заглеждал какво се пише тук, но мисля, че ми е долу-горе ясно.. предполагам никой не се интересува кой колко пари е дал за някаква си дреха, а просто иска да покаже колко пари е пръснал той..
    аз си взимам пуканки и сокче и я отварям да чета.забавно екато на тъпа колежанска американска комедия

Град
    Инкогнито
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    аз си взимам пуканки и сокче и я отварям да чета.забавно екато на тъпа колежанска американска комедия
    Усещам че имаш нещо против "Американски пай"
    Това да се хвалиш колко пари от на ваще си порахчил е голямо геройство.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    40в.

Имам едни бутуши за 185 ....
    Just haters make me famous! εĭз

Най-скъпата ми дреха е пуловер на DIOR(ама ми е подарък и незнам колко струва)

Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    ехх..хора вижте..реално погледаното е глупост да се дават толкова кинти за такива не6та .. ноо ако имаш пари за6то да не си купиш не6то,от което да ти стане кеф на душата..ина4е и аз съм против мн скъпите дрехи..не си заслужава
    +1 :P А инае мойта най-скъпа дрешка е...едни дънки за 60лв ама пак ми се сториха скъпички.а и за мен не е важна марката

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ем...едни дънки до колкото си спомням .. около 180 лева бяха...
    маратонки .. около 160 имах едни ...
    утре и др ден по магазините .. тай 4е нищо 4удно нова най-висока цена да има
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от glymo14
    Абе ко се правите ся тука на големите богаташи , сигурен съм че повечето хора от тук си купуват дрехи в рамките на 15-40 лв. Няма смисъл да се правите на много интересни.Намирал съм анорак който на пазара струва 30 лв. после отидох в един магазин на центъра и го виждам за 60лв..Неможете по никакъв начим да ме убедите че дрехите които са по скъпи от 100 лв. са по красиви от тези които са за 20-40 лв. Пък и давам пример .Купуваш си маратонки за 300 лв. ОК. А аз примерно ако ги имам тия 300 лв. , ще си купия 15 чифта маратонки за по 20 лв. и ще и ходя всеки ден в различни маратонки, ще съм разнообразен, няма да ходя с един чифт обувки 1-2 години.

абе от къде си сигурен 4е си4ки тука лъжат .. може и да има такива хора ама ... да не е грях да дадеш пове4е от 100 лева за дреха ..
    а тоя пример с маратонките ... 4е кои е казал 4е ония от 300 лева ще ги носиш 1/2 год
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

еми нз те повече барковите са ми подърък но към 180 -200

баахтии що на мен не ми ги подаравят тия за по 500 лева

[quote="Devilka"]Ако се броят очила - 600лв
    Ако не - ботуши - 470 лв[/quo
    ммм .... леко май пресилваш нещата не знам какви ще са тези очила сигурно са позлатени

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Tази ризка за 400 лв.
    Grumpy old madman

Голям фен Аватара на Devilka
    [quote="porcelanova_kukli4ka"]
    Цитирай Първоначално написано от Devilka
    Ако се броят очила - 600лв
    Ако не - ботуши - 470 лв[/quo
    ммм .... леко май пресилваш нещата не знам какви ще са тези очила сигурно са позлатени
    Изобщо не пресилвам.Очилата са Прада и не са от България.

Ами,мисля,че ботушките ми,май бяхя 140 лв.

Цитирай Първоначално написано от glymo14
    Абе ко се правите ся тука на големите богаташи , сигурен съм че повечето хора от тук си купуват дрехи в рамките на 15-40 лв. Няма смисъл да се правите на много интересни.Намирал съм анорак който на пазара струва 30 лв. после отидох в един магазин на центъра и го виждам за 60лв..Неможете по никакъв начим да ме убедите че дрехите които са по скъпи от 100 лв. са по красиви от тези които са за 20-40 лв. Пък и давам пример .Купуваш си маратонки за 300 лв. ОК. А аз примерно ако ги имам тия 300 лв. , ще си купия 15 чифта маратонки за по 20 лв. и ще и ходя всеки ден в различни маратонки, ще съм разнообразен, няма да ходя с един чифт обувки 1-2 години.
    Хах , тези маратонки за 20 лева нали се сещаш , че не са толкова хубави , като тези от 300 лева . Пък и кой ти е казал , че като си вземеш толкова скъпи обувки , ще ходиш с тях 1-2 години .

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Tази ризка за 400 лв.

Цитирай Първоначално написано от BoRe
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    Цитирай Първоначално написано от zodaka
    Не знам за другите но аз постоянно си купувам дрехи на италиянски марки като Gucci,D&G и т.н но аз съм все пак съм момче и съм но 14 и съм направен за работа.Всяко лято след като завърша училище отивам да бачкам и мама и тате не ми дават парички а аз си изкарвам за 3-4 месеца 4000лв.После за 3 дена в Моловете и си отиват

da 14 i raboti6 ot 10 godi6en i izkarva6 po 4000 ... kvo moje da raboti edno hlape i da izkarva za 3 meseca 4000 ?
    Ем освен да е курва няма начин иначе.
    Ама като ви гледам пиковете ми става ясно колко са ви Италиански дрехите
    И аз първо се сетих за жиголо , но може просто да не разбираме сърказъма ...

Мега фен
    Град
    София
    Canis, Mn0gYYYyyyyy e 6li@tkъЪЪъъъъ

Послепис: още ли мерите пишки бе?

Повече от фен Аватара на BoRe
    Град
    Boston, United States
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Tази ризка за 400 лв.
    tfa mom4e li e
    I Love
    Vania
    Kabakova

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от BoRe
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Tази ризка за 400 лв.
    tfa mom4e li e
    да му имам сладките вееееежди...

Супер фен Аватара на iPurple
    Имам едно яке на есприт за 300 лв. А почти всички обувки са ми по 150 лв. имам очила за 350 лв. една блузка за 250 лв. и всички дънки са ми по 100-100 и нещо лв. .... има и още ама ме мързи да ги напиша всичките...

Тениски - 5лв от Billa
    Обувки - 8лв втора опотреба
    Дънки - 10 лв втора рака ...
    .... да ти скъсам задника от бой ... безценно
    МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА , ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ [!][!][!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си