- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
hahahahah she me razmajete vip personata ti ne si amaaaa hich bogata moga da ti kaja telefona ti struva 300 kinta .... obicitite ti dva a lastichkata na snimkite 20 stotinki - sichkite bluzi tam ne nadhvarlqt 20 lv zashtoto na nito edna ne vidqh nekaf nadpis na nekoq firma vaobshte :] radvam se che mechtesh ama kat lajesh pone mahni linka.... radvai se pone che mojesh da si pozvolish cosmopolitan ili da obikalqsh magazinite za da vidish kolko skypi sa neshtata i kakvi sa markite ;] ;] ;]
po temata ako se broqt grivni i takiva raboti imam edna za 400 kinta i edin gerdan za gore dolo tolkova mai malko poveche - no tova im e tekushtata cena maika mi gi e vzela predi godini ot afrika i tai kato sa ot slonova kost tam ne sa mnooogo skupi ;]
inache sum davala 150 za maratonki ot adidas
nqkade 80 - 90 beshe edna bluza ot esprit
qketo mi e 130
abe mnogo sa ama ne nadminavat 200 kinta v nikaf sluchai ;]
+1Първоначално написано от BoRe
![]()
П.П. Имам същия ланец,но доста по-дебел![]()
Не обичам да си взимам скъпи неща, единствената по-скъпа дреха ми е едно черно палто за миналата зима, но просто нямаше голем избор и бях принудена да си го взема-120 лв.
besnicata e ebahti smeshnoto lape...Kolkoto i skypi drehi da si vzeme, nqma da stane po-hubava.Nai-mnogo da stane o6te po-grozen mindil..6tom se 4uvstva6 bogoizbrana,kakvo pravi6 vyv foruma s bednqcite ?!
Ebahti privilegiqta bilo da nosi6 samo ancuzi na Adidas..ahxha...I milioni da dade6 za drehi mozakyt ti lipsva i taka 6te e qvno za mnogo dalag period...![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
VIP_PERSON@T@, a teb kato te gledam kakva kopanarka si...prosto se chudq ot kade ti hrumvat takiva izkazvaniq..Gledah saita,koito si poso4ila v rega si v aha.bg..axha..Daje ba6ta ti da izkarva 10000000 na den...Parite ne kupuvat klasa i stil..A ako snimkite sa y vas..xahxali4i si finansovoto vi polojenie...Ne sym predpolagala, 4e "bogatite" hora kato teb hodqt s parcali ot 2-ra upotreba,a i da ne zabravqme opunatite beli 4orapi-klasika...
![]()
Sme6na kartinka...
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
70 лв![]()
ПП:Кво бе пак е нещо![]()
На същото мнение съм....Най много съм давала 140лв за палто и 100 за боти...Но да дам 100лв за блузка преди да започна сама да си изкарвам парите няма да стане...Първоначално написано от chocolate`kiss
![]()
Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!
abe kakvo se zlobite vsi4ki ako ima6 vuzmojnost za6to da ne si kupi6 ne6to po skupo , ama po ka4estveno...imam 4uvstvo 4e nqkoi hora 4ak zavijdat..drugi si poizmislqt malkono..vse pak spoko be narode
po temata :
200lv za maratonki taka de 199 i 90
za palto blizo 300 ne pomnq
botu6i za 200
i ako e za dunki mai pove4e ot 100 ne sum davala ne si e struvalo![]()
`ТвОеТо`бОнБоНчЕ`, гривната за 400лв тая от аватара ти ли е![]()
За ботуши най-много съм дала - 70 лв![]()
.. Не виждам смисъл от по-скъпи дрехи, обувки, прочие. Зависи от дрехата, марки не гледам.. а и често те пък са едни дрехи..
![]()
ami spored men .. ne e vajno kolko pari sa ti drehite .. a dali ti si gi haresvash ... pone az taka misla .. moqta nai-skupa dreha.. e qketo mi-95 lv.. a inache botushite sa mi 120 .. ne si zaslujavaaaa![]()
Май 60-70 лева за едно зимно яке.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
В България беше към 300![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
540 lv za roklq
Ем 100лв за дънки..И си ме е яд още,щото не съм свикнала да харча много пари..И то за глупости..Но нямаше никъде такива каквито исках аз и се прежалих..Добре че наще незнаят че ... Ъъъъ.. Хах..Ако се скъсат ще умра от яд,напрао ше се самоизяяяммм![]()
за ботуши които носих точну 2 пъти-145лв
а за дрехи до 60лв за6тото бързо им се маха модата и си взимамнови
ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"
оФФ предпочитам да си накупя няколко парцалчета отколкото 1 яко и скъпо нещо..Попринцип пазарувам дрехи от Мол-а така че не давам малко пари за дрехи но мисля че е мн тъпо да се ръсиш толкова за нещо което ще го облечеш 1-2 пъти и после или ще се скъса или ще ти писне от него..
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
Някой хора мн ме дразнят вече..имам приятелка която има страшно много пари и може да си позволи всичко което поиска но излиза от тях с по 5 лв и носи съвсем нормални дрехи от ''Красно село'' и вобще не парадира с тва колко е богата..А тука някви пикли са рашили да ми се хвалят колко много пари пръскат за неща които не са от никва важност..
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
+1...........150 кецки за баскет на Nike....Първоначално написано от sky_l
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
Дънки -400лв
Ботуши- 150
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Един слип за 7ооо евро..
7000 ЭuroПървоначално написано от Jоnny
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Беше копринен слип..Първоначално написано от SeXyL[!