.
Отговор в тема
Страница 17 от 40 ПървиПърви ... 713141516171819202127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 993
    Повече от фен
    hahahahah she me razmajete vip personata ti ne si amaaaa hich bogata moga da ti kaja telefona ti struva 300 kinta .... obicitite ti dva a lastichkata na snimkite 20 stotinki - sichkite bluzi tam ne nadhvarlqt 20 lv zashtoto na nito edna ne vidqh nekaf nadpis na nekoq firma vaobshte :] radvam se che mechtesh ama kat lajesh pone mahni linka.... radvai se pone che mojesh da si pozvolish cosmopolitan ili da obikalqsh magazinite za da vidish kolko skypi sa neshtata i kakvi sa markite ;] ;] ;]

po temata ako se broqt grivni i takiva raboti imam edna za 400 kinta i edin gerdan za gore dolo tolkova mai malko poveche - no tova im e tekushtata cena maika mi gi e vzela predi godini ot afrika i tai kato sa ot slonova kost tam ne sa mnooogo skupi ;]

inache sum davala 150 za maratonki ot adidas
    nqkade 80 - 90 beshe edna bluza ot esprit
    qketo mi e 130
    abe mnogo sa ama ne nadminavat 200 kinta v nikaf sluchai ;]

Цитирай Първоначално написано от BoRe
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Tази ризка за 400 лв.
    tfa mom4e li e
    +1

П.П. Имам същия ланец,но доста по-дебел

Не обичам да си взимам скъпи неща, единствената по-скъпа дреха ми е едно черно палто за миналата зима, но просто нямаше голем избор и бях принудена да си го взема-120 лв.

besnicata e ebahti smeshnoto lape...Kolkoto i skypi drehi da si vzeme, nqma da stane po-hubava.Nai-mnogo da stane o6te po-grozen mindil..6tom se 4uvstva6 bogoizbrana,kakvo pravi6 vyv foruma s bednqcite ?!
    Ebahti privilegiqta bilo da nosi6 samo ancuzi na Adidas..ahxha...I milioni da dade6 za drehi mozakyt ti lipsva i taka 6te e qvno za mnogo dalag period...
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

VIP_PERSON@T@, a teb kato te gledam kakva kopanarka si...prosto se chudq ot kade ti hrumvat takiva izkazvaniq..Gledah saita,koito si poso4ila v rega si v aha.bg..axha..Daje ba6ta ti da izkarva 10000000 na den...Parite ne kupuvat klasa i stil..A ako snimkite sa y vas..xahxa li4i si finansovoto vi polojenie...Ne sym predpolagala, 4e "bogatite" hora kato teb hodqt s parcali ot 2-ra upotreba,a i da ne zabravqme opunatite beli 4orapi-klasika...
    Sme6na kartinka...
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Град
    Montreal, CA
    70 лв
    ПП:Кво бе пак е нещо

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Изобщо не давам много пари за дрехи, най-много 85 лв за ботуши съм давала. Не ми се струва редно да хвърлям оргомни суми за парцалки, които ще нося 3 месеца...
    На същото мнение съм....Най много съм давала 140лв за палто и 100 за боти...Но да дам 100лв за блузка преди да започна сама да си изкарвам парите няма да стане...
    Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!

abe kakvo se zlobite vsi4ki ako ima6 vuzmojnost za6to da ne si kupi6 ne6to po skupo , ama po ka4estveno...imam 4uvstvo 4e nqkoi hora 4ak zavijdat..drugi si poizmislqt malko no..vse pak spoko be narode
    po temata :
    200lv za maratonki taka de 199 i 90
    za palto blizo 300 ne pomnq
    botu6i za 200
    i ako e za dunki mai pove4e ot 100 ne sum davala ne si e struvalo

Мега фен
    Град
    София
    `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`, гривната за 400лв тая от аватара ти ли е

За ботуши най-много съм дала - 70 лв .. Не виждам смисъл от по-скъпи дрехи, обувки, прочие. Зависи от дрехата, марки не гледам.. а и често те пък са едни дрехи..

Град
    L.A. \ Moscow
    за маратонки 230 лв. Puma
    Raise your fist!

ami spored men .. ne e vajno kolko pari sa ti drehite .. a dali ti si gi haresvash ... pone az taka misla .. moqta nai-skupa dreha.. e qketo mi-95 lv.. a inache botushite sa mi 120 .. ne si zaslujavaaaa

Супер фен Аватара на Exothermic
    Май 60-70 лева за едно зимно яке.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    В България беше към 300
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Ем 100лв за дънки..И си ме е яд още,щото не съм свикнала да харча много пари..И то за глупости..Но нямаше никъде такива каквито исках аз и се прежалих..Добре че наще незнаят че ... Ъъъъ.. Хах..Ако се скъсат ще умра от яд,напрао ше се самоизяяяммм

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    за ботуши които носих точну 2 пъти-145лв
    а за дрехи до 60лв за6тото бързо им се маха модата и си взимамнови
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

оФФ предпочитам да си накупя няколко парцалчета отколкото 1 яко и скъпо нещо..Попринцип пазарувам дрехи от Мол-а така че не давам малко пари за дрехи но мисля че е мн тъпо да се ръсиш толкова за нещо което ще го облечеш 1-2 пъти и после или ще се скъса или ще ти писне от него..
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Някой хора мн ме дразнят вече..имам приятелка която има страшно много пари и може да си позволи всичко което поиска но излиза от тях с по 5 лв и носи съвсем нормални дрехи от ''Красно село'' и вобще не парадира с тва колко е богата..А тука някви пикли са рашили да ми се хвалят колко много пари пръскат за неща които не са от никва важност..
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Цитирай Първоначално написано от sky_l
    Цитирай Първоначално написано от ville baby
    170 за маратонки...нямам възможност да си купувам прекалено скъпи дрехи
    +1 samo,4e moite sa 150
    +1...........150 кецки за баскет на Nike....

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

Дънки -400лв
    Ботуши- 150

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

ми едно кожено якенце за 120лв :P

What i fell... what i know...sick and tired...i stand alone...

Град
    Paramour Mansion
    Един слип за 7ооо евро..

Цитирай Първоначално написано от Jоnny
    Един слип за 7ооо евро..
    7000 Эuro

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Град
    Paramour Mansion
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    Цитирай Първоначално написано от Jоnny
    Един слип за 7ооо евро..
    7000 Эuro
    Беше копринен слип..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си