.
Отговор в тема
Страница 19 от 40 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 993
    някой хора си мислят , че ако си копуваш по скъпи дрехи си по готин .... според мене не е така мойта най скъпа дреха е около 150 лв ...

Добре, аз това не мога да разбера защо е направена тази тема. Само да си избиваме комплексите?!

Цитирай Първоначално написано от sexy_glezla
    nqkoi ot vas moje i da sa vijdali takava roklq,iz spisaniqta ili neta.Roklqta mi e absoliutno sa6tata kato na Teodora Andreeva ili po izvestna kato pevicata Andrea
    http://www.bgwallpapers.net/wallpaper583.html
    Хахах ! Не знаех , че Андреа се казва така ...
    А колкото до роклята - не ми харесва никак и не бих дала 25 000 лв. за нея , най-малкото , защото не струва толкова .

cooool ne e vajno na teb dali ti haresva ili na nqkoi drug.Vajnoto e 4e na men mi haresva.Plus tova nikoi ne vi kara da si kupuvate skapi ne6ta.Az sam re6ila 4e 6te dam pari za skapa roklq na edna ot nai-dobrite ni dizainerki i to4ka.Ne moga da razbere kakav vi e problema s moqra roklq.Temata ne sam q puskala az vse pak.kakto vijdam foruma e za da se pi6e v nego i da se otgovarq na postavenite temi.A az to4no tova pravq.
    Istinski 4ovek e samo onzi,koito 4uvstva i 4ujdata bolka!!!

25 000 за 2 парчета плат

Мега фен
    Град
    София
    ^ Да ама андреа(wtf!?) има същата
    По дрехите посрещат...

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    хахахах четох четох и се смях...Добре ве 600 лв за цаки и като се събуди кво?! Сори,ама прекаляваш с цифрата,не мислиш ли?? От 1 месец близо съм във Франция(ха не съм в Париж,вече съм смотана и проста ) и в момента тука има намаления,които продължават до средата на август(ако не се лъжа) И...така..искам да си купя жаки,затва влизам в оптика където има само маркови(Chanel,Guci,D&G,Ray Ban,Dior etc...)И си харесах едни на Ray Ban ..но какво?!Струваха само 125 евро...ебаси простата съм..прегледах мнооогооо модела и най скъпия стръваше някъде ъм 25о евро(в оптиката намаления няма ) така че...с тея цаки за 600...някъде другаде...

по темата: Миналото година бях дама на абитюренска и тогава дадох мн пари за роклята(не успях да намеря по евтина ) роклята струваше към 200 или 300 лв (и все още си я нося нъц нъц) И наскоро си купих едни дънки(летни) за 50 кинта,а преди седмица-маратонки на Reebok за 45 евро...И това най скъпите неща в моя гардероб...Мноу съм проста и ограничена,нали?

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

sexy_glezla, що не я смъкна още по-надолу роклята да ти се видя цялото зърно Цветът е отвратителен, а в модела и кройката няма нищо оригинално Ако беше минала покрай мен заедно с 3-4 свои съученички абитуренти със сигурност нямаше да ми направиш впечатление Особено нюанса... бежово-повръщано... определено струва 25 000

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Е,добре,но защо са тези злобни коментари?Нито сте и плащали вие роклята,нито ви е искала мнението.

Цитирай Първоначално написано от mil4eto_
    Е,добре,но защо са тези злобни коментари?Нито сте и плащали вие роклята,нито ви е искала мнението.
    мда права си

mil4eto_ и аз не съм ти искала мнението дали ти или тя искате моето
    Темата е направена, за да се пише в нея и да се коментира, независимо дали на теб, на нея, или на някой друг му харесва поста на предишния. Капиш? Всеки си има предпочитания, всеки разсъждава по различен начин... като не е искала да и обсъждат роклята да не беше пускала снимка... според мен е ужасна, а цвета е отблъскващ... на теб като ти харесва... купи си. И хиляди за парцали не давам...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    хахахах четох четох и се смях...Добре ве 600 лв за цаки и като се събуди кво?! Сори,ама прекаляваш с цифрата,не мислиш ли?? От 1 месец близо съм във Франция(ха не съм в Париж,вече съм смотана и проста ) и в момента тука има намаления,които продължават до средата на август(ако не се лъжа) И...така..искам да си купя жаки,затва влизам в оптика където има само маркови(Chanel,Guci,D&G,Ray Ban,Dior etc...)И си харесах едни на Ray Ban ..но какво?!Струваха само 125 евро...ебаси простата съм..прегледах мнооогооо модела и най скъпия стръваше някъде ъм 25о евро(в оптиката намаления няма ) така че...с тея цаки за 600...някъде другаде...

по темата: Миналото година бях дама на абитюренска и тогава дадох мн пари за роклята(не успях да намеря по евтина ) роклята струваше към 200 или 300 лв (и все още си я нося нъц нъц) И наскоро си купих едни дънки(летни) за 50 кинта,а преди седмица-маратонки на Reebok за 45 евро...И това най скъпите неща в моя гардероб...Мноу съм проста и ограничена,нали?
    I az sum vuv Franciq.Na 05.08 prikliychvat.I e spr evtino vsichko. Nai skupoto,koeto sum si kypila ottyk sa obyvki sus 70% namalenie,vzeh si gi za 30 evro.

Мисля че 100лв за анцук Adidas..

Glory,Glory Manchester United!!!

Мега фен
    Град
    София
    Факт е, че въпросната рокля не е нищо особено и като модел и като цвят, но важното е, че на момичето и харесва и се е чувствала добре на бала си. И да ги имам, никога не бих дала толкова пари за дреха, която ще нося само един ден в живота си като с тези пари мога да инвестирам в образованието си например.... ноо "разни хора, разни идеали"

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
    Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    Цитирай Първоначално написано от sexy_glezla
    balnata mi roklq 25 000 leva po princip si padam samo po skapite ne6ta
    Е мойта рокля за нова година е 325 000 лв. ха-ха-ха....
    :P :P Да, да - 25 000, освен ако не е цялата с камъни Сваровски?!? Дай снимка поне да я видим...
    Камъни 'Сваровски' почти само в България са скъпи.На Запад,една гривничка с 10 камъка "Сваровски" струва 10-15 евро. За България всички цени се повдигат,но не мисля,че тази 'скъпоценна' рокля и да е със скъпоценни камъни,ще струва толкова... Освен ,ако камъните не са по килограм единият
    едно камъче 1 лв.. я не се излагайте с тези цени аз дори не съм чувала, че Виргиния има рокли с такива извънземни цени, а и роклята на Андреа не струваше толкова.. много летите във въздуха..
    Love Ickooo

Мега фен
    Град
    София
    ^Цените на Вергиния Здравкова са страшно високи. Братовчедка ми като си търсеше рокля за бала там подобна цена и бяха казали

Една приятелка си взе от нея рокля за бала беше много по - яка и доста по - евтина..
    Love Ickooo

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от Dreamy~~
    Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}

I az sum vuv Franciq.Na 05.08 prikliychvat.I e spr evtino vsichko. Nai skupoto,koeto sum si kypila ottyk sa obyvki sus 70% namalenie,vzeh si gi za 30 evro.

хъх....мерси че ми каза И..да права си в момента всичко марково е намалено страшно много...което си е кеф за мен

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

ami ne si padam po nai skupoto no predi 3 dni si zeh edna mnoy sladka rokli4ka za 480 ama mn e sladka

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Естествено,че на Виргиния има и по-евтини рокли.А това за Сваровски са пълни глупости. Има разлика между гривна на Сваровски и гривна с камъни на Сваровски.

;)

Mоята най-скъпа дреха, те са две с еднакви цени всъщност : яке и дънки Wrangler по 200 лв.Пропуснах и часовника но той не е дреха,а аксесоар но няма значение 170 .
    {Love`Slun40o0o0o0}

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
    аз не чух никого с по-слаби възможности за пазаруване, да каже "Нямам възможност да си го позволя, иначе с удоволствие бих си обновил гардероба стилно и луксозно", а всеки бръщолеви , че не вижда смисъл в "излишното" хвърляне на пари, тези, които харчели били идиоти, и в същото време тези думи никой не ги мисли... [/b][/color]
    Аз, дето съм видяла колко бачкат родителите ми, яаз дето им помагам от 1-ви клас, ценя ужасно много всеки 1 лев. Ако имам повече пари бих си купила кола, жилище, бих пътешестала, но не бих ги похарчила за чанта от 2000 лв. Ако имам излишни пари бих си обновила гардероба със "скъпи" за мен дрехи, които не надвишават 40-50 лева. не ми се струва просто реално за 1 парче плат, независимо кой го е шил и кроил, да дам 4-цифрена сума!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ninito`baby
    Добре, аз това не мога да разбера защо е направена тази тема. Само да си избиваме комплексите?!
    Да!

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Devilka
    Цитирай Първоначално написано от zodaka
    Не знам за другите но аз постоянно си купувам дрехи на италиянски марки като Gucci,D&G и т.н но аз съм все пак съм момче и съм но 14 и съм направен за работа.Всяко лято след като завърша училище отивам да бачкам и мама и тате не ми дават парички а аз си изкарвам за 3-4 месеца 4000лв.После за 3 дена в Моловете и си отиват
    И какво работиш?
    Абе аре моля ти се.... как ще изкарва 4000 да 3-4 месеца. Тва са пълни глупости...
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

nai-mnogo davam pari za obuvki i 4anti
    A cenata e bez zna4enie Vajnoto e da mi e dobre

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си