- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
някой хора си мислят , че ако си копуваш по скъпи дрехи си по готин .... според мене не е такамойта най скъпа дреха е около 150 лв ...
![]()
Добре, аз това не мога да разбера защо е направена тази тема. Само да си избиваме комплексите?!![]()
![]()
Хахах ! Не знаех , че Андреа се казва така ...Първоначално написано от sexy_glezla
![]()
А колкото до роклята - не ми харесва никак и не бих дала 25 000 лв. за нея , най-малкото , защото не струва толкова .![]()
cooool ne e vajno na teb dali ti haresva ili na nqkoi drug.Vajnoto e 4e na men mi haresva.Plus tova nikoi ne vi kara da si kupuvate skapi ne6ta.Az sam re6ila 4e 6te dam pari za skapa roklq na edna ot nai-dobrite ni dizainerki i to4ka.Ne moga da razbere kakav vi e problema s moqra roklq.Temata ne sam q puskala az vse pak.kakto vijdam foruma e za da se pi6e v nego i da se otgovarq na postavenite temi.A az to4no tova pravq.
Istinski 4ovek e samo onzi,koito 4uvstva i 4ujdata bolka!!!
^ Да ама андреа(wtf!?) има същата![]()
По дрехите посрещат...
хахахах четох четох и се смях...Добре ве 600 лв за цаки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и като се събуди кво?!
![]()
![]()
![]()
Сори,ама прекаляваш с цифрата,не мислиш ли??
От 1 месец близо съм във Франция(ха не съм в Париж,вече съм смотана и проста
![]()
) и в момента тука има намаления,които продължават до средата на август(ако не се лъжа) И...така..искам да си купя жаки,затва влизам в оптика където има само маркови(Chanel,Guci,D&G,Ray Ban,Dior etc...)И си харесах едни на Ray Ban ..но какво?!Струваха само 125 евро...ебаси простата съм..прегледах мнооогооо модела и най скъпия стръваше някъде ъм 25о евро(в оптиката намаления няма
) така че...с тея цаки за 600...някъде другаде...
по темата: Миналото година бях дама на абитюренска и тогава дадох мн пари за роклята(не успях да намеря по евтина) роклята струваше към 200 или 300 лв (и все още си я нося
нъц нъц) И наскоро си купих едни дънки(летни) за 50 кинта,а преди седмица-маратонки на Reebok за 45 евро...И това най скъпите неща в моя гардероб...Мноу съм проста и ограничена,нали?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sexy_glezla, що не я смъкна още по-надолу роклята да ти се видя цялото зърноЦветът е отвратителен, а в модела и кройката няма нищо оригинално
Ако беше минала покрай мен заедно с 3-4 свои съученички абитуренти със сигурност нямаше да ми направиш впечатление
Особено нюанса... бежово-повръщано... определено струва 25 000
![]()
Е,добре,но защо са тези злобни коментари?Нито сте и плащали вие роклята,нито ви е искала мнението.![]()
mil4eto_ и аз не съм ти искала мнението дали ти или тя искате моето
Темата е направена, за да се пише в нея и да се коментира, независимо дали на теб, на нея, или на някой друг му харесва поста на предишния. Капиш? Всеки си има предпочитания, всеки разсъждава по различен начин... като не е искала да и обсъждат роклята да не беше пускала снимка... според мен е ужасна, а цвета е отблъскващ... на теб като ти харесва... купи си. И хиляди за парцали не давам...
I az sum vuv Franciq.Na 05.08 prikliychvat.I e spr evtino vsichko.Първоначално написано от Diablue{F}
Nai skupoto,koeto sum si kypila ottyk sa obyvki sus 70% namalenie,vzeh si gi za 30 evro.
![]()
Мисля че 100лв за анцук Adidas..
Glory,Glory Manchester United!!!
Факт е, че въпросната рокля не е нищо особено и като модел и като цвят, но важното е, че на момичето и харесва и се е чувствала добре на бала си. И да ги имам, никога не бих дала толкова пари за дреха, която ще нося само един ден в живота си като с тези пари мога да инвестирам в образованието си например.... ноо "разни хора, разни идеали"
Първоначално написано от !~*NiKiTyYyY*~!
едно камъче 1 лв.. я не се излагайте с тези цени аз дори не съм чувала, че Виргиния има рокли с такива извънземни цени, а и роклята на Андреа не струваше толкова.. много летите във въздуха..
![]()
Love Ickooo
^Цените на Вергиния Здравкова са страшно високи. Братовчедка ми като си търсеше рокля за бала там подобна цена и бяха казали
Една приятелка си взе от нея рокля за бала беше много по - яка и доста по - евтина..![]()
Love Ickooo
ami ne si padam po nai skupoto no predi 3 dni si zeh edna mnoy sladka rokli4ka za 480 ama mn e sladka![]()
Естествено,че на Виргиния има и по-евтини рокли.А това за Сваровски са пълни глупости. Има разлика между гривна на Сваровски и гривна с камъни на Сваровски.![]()
Mоята най-скъпа дреха, те са две с еднакви цени всъщност : яке и дънки Wrangler по 200 лв.Пропуснах и часовника но той не е дреха,а аксесоар но няма значение 170 .
{Love`Slun40o0o0o0}
Аз, дето съм видяла колко бачкат родителите ми, яаз дето им помагам от 1-ви клас, ценя ужасно много всеки 1 лев. Ако имам повече пари бих си купила кола, жилище, бих пътешестала, но не бих ги похарчила за чанта от 2000 лв. Ако имам излишни пари бих си обновила гардероба със "скъпи" за мен дрехи, които не надвишават 40-50 лева. не ми се струва просто реално за 1 парче плат, независимо кой го е шил и кроил, да дам 4-цифрена сума!Първоначално написано от MaDdNeSs`GirL
Да!Първоначално написано от ninito`baby
nai-mnogo davam pari za obuvki i 4anti
A cenata e bez zna4enieVajnoto e da mi e dobre
![]()