.
Отговор в тема
Страница 20 от 40 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 993
    Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от sexy_glezla
    nekfo_sladko_bebe to4no roklqta mi e s kamani swarovski i e ot virginiq zdravkova,a tova 4e na vas ne vi se vqrva da ne mislite 4e mi dreme ?i 6te postna snimka i posle pak govorete.A kolkoto do tova 4e nqma da q obleka vtori pat-kakvo ot tova,golqma rabota.Az taka ili ina4e ne obi4am da obli4am edni i sa6ti drehi.Moje da ne q obleka vtori pyt ama na bala si bqh unikalna.Nikoi drug nqma6e takava roklq,koeto si mi be6e i celta.
    Най-важното е ти да си я харесваш
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Ne e li nai-dobre da sprete vsi4ki da kazvate koi kakvi o4ila ima,koi kakvi danki i rokli ima,vqrno takava e temata,no Istinskata krasota idva otvatre,i az moje da imam hubavi ne6ta,no ne mislq 4e e dobre edno momi4e da hodi i da razpravq iz foruma kakva bluza za 300 lv si e vzela"Po drehite posre6tat,po yma izpra6tat" Mislq 4e vseki edin ot nas ima ka4estva koito trqbva da se cenqt,vsi4ki sme hora v kraina smetka,trqbva da se yvajavame zaradi samite nas,a ne zaradi porednite o4ila Gucci

Град
    Видин
    Тази тема е свещенното доказателство че на жена пари (и кола) не се дават...
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Тази тема е свещенното доказателство че на жена пари (и кола) не се дават...
    a ti si dokazatelstvo 4e na teb jena ne se dava bazik4e

Повече от фен
    ^Santra^ haresva mi chustvoto ti za humor mnogo qsno che ne vsqka ot teq grivni po racete mi e kum 3- 5 lv ;] grivnata koqto e tolkova skypa ne e ot plasmasa se pak e ot slonova kost i mi e donesena ot afrika kadeto e dosta po-eftino za tova kazah tekushta cena smisul v evropa tolkova struva gore dolu 200 euro ;] ako iskash pishi na lichno shti zema skype i specialno zaradi tebe shte q snimam i shte ti send pica ;]

ne moga razbera za kvo sudite horata nal temata e da si kajat kakvo imat ?
    roklqta za 25000 e qka opredeleno ,no lischno az ne bih gi dala ;]

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз и 5лв.не бих дала,но това си е въпрос на вкус

Град
    Ин дъ мидлъ ъф Ноуер
    нз аз мноу мноу по молове да си избирам дрехи не ходя и винаги съм на мнение че можеш да го намериш на по добра цена на др място :P по темата 320 за 1 яке на том тейлър.тфа лято го видях с намаление 250 парите обикновено ги харча за пиене и момичета
    OK. Fuck it! I lied! It's drum and bass!What you gonna do? "Издавам директива за влизане в Шампионската Лига"- Тодор Батков

Град
    София
    А, аз си карам с парцалки разни, иначе имам гуменки за стотина лева, ама принципно съм мизерник.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    ^Santra^ haresva mi chustvoto ti za humor mnogo qsno che ne vsqka ot teq grivni po racete mi e kum 3- 5 lv ;] grivnata koqto e tolkova skypa ne e ot plasmasa se pak e ot slonova kost i mi e donesena ot afrika kadeto e dosta po-eftino za tova kazah tekushta cena smisul v evropa tolkova struva gore dolu 200 euro ;] ako iskash pishi na lichno shti zema skype i specialno zaradi tebe shte q snimam i shte ti send pica ;]

ne moga razbera za kvo sudite horata nal temata e da si kajat kakvo imat ?
    roklqta za 25000 e qka opredeleno ,no lischno az ne bih gi dala ;]
    Не бе, спокойно- оценявам твоята готовност да жертваш време и усилия да пратиш въпросната снимка, но наистина няма смисъл.

Град
    София

Re: ;)

Според мен,щеше да е по-удачно темата да е : "Колко парички имат мама и тати?". Иначе дрехите ми са до 200 лв. , но все пак,ако нещо ми хареса много, бих си го взела,дори да е по-скъпо.

Мен не ме интересува колко пари и от къде..важното е да си ме кефи мене..

Мега фен Аватара на Pliok0019
    nekfo_sladko_bebe to4no roklqta mi e s kamani swarovski i e ot virginiq zdravkova,a tova 4e na vas ne vi se vqrva da ne mislite 4e mi dreme ?i 6te postna snimka i posle pak govorete.A kolkoto do tova 4e nqma da q obleka vtori pat-kakvo ot tova,golqma rabota.Az taka ili ina4e ne obi4am da obli4am edni i sa6ti drehi.Moje da ne q obleka vtori pyt ama na bala si bqh unikalna.Nikoi drug nqma6e takava roklq,koeto si mi be6e i celta.
    А певицата Андреа?

За тези 25 000 бих си купила кола. Ако си земах рокля за бала, поне би била уникална.

Град
    София
    Избивайте си тука комплексите някои,че нали знаете-само тука сте VIP ... И спрете да сънувате с отворени очи,АДСКИ СТЕ СМЕШНИ!

Супер фен
    мдааа не съм чел, но ще прочета назад да се посмея от сърце как пикли и лигочи вадят крупни суми за маркови дрехи от китай

сигурно под 1000 лв чорапи никой не носи, щото е селско, грозно и под достойнството

по темата аз имам едни дънки за 70 лв и тва е, и едно яке за около 200 лв но е зимно и топли много хубаво.. тва е, бедна работа деба

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от assd
    мдааа не съм чел, но ще прочета назад да се посмея от сърце как пикли и лигочи вадят крупни суми за маркови дрехи от китай

сигурно под 1000 лв чорапи никой не носи, щото е селско, грозно и под достойнството
    кат се напуша вися тук да се смея.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    А певицата Андреа?

За тези 25 000 бих си купила кола. Ако си земах рокля за бала, поне би била уникална.
    samo moga da ti kaja 4e bala na Andrea be6e mn mn otdavna,taka 4e tazi godina nikoi nqma6e takava roklq,nito pyk 6te ima zavbade6te.A tova 4e ti s tezi 25 000 bi si kupila kola si e li4no tvoq rabota.Az karam skapi koli a ne nqkakvi tro6ki za mizerni pari.Sled kato imam ba6ta koito da mi uagajda za vsi4ko 6te si kupuvam drehi i za 50 000 ako iskam.Tova si e li4no moq rabota.
    Istinski 4ovek e samo onzi,koito 4uvstva i 4ujdata bolka!!!

А певицата Андреа?

samo moga da ti kaja 4e bala na Andrea be6e mn mn otdavna,taka 4e tazi godina nikoi nqma6e takava roklq,nito pyk 6te ima zavbade6te.A tova 4e ti s tezi 25 000 bi si kupila kola si e li4no tvoq rabota.Az karam skapi koli a ne nqkakvi tro6ki za mizerni pari.Sled kato imam ba6ta koito da mi uagajda za vsi4ko 6te si kupuvam drehi i za 50 000 ako iskam.Tova si e li4no moq rabota.
    Ами точно така ти само го каза!
    Ако го няма баща ти ще бъдеш кръгла 0.
    Е не,че сега не си де с тея коментари смешните...

[color=black]Emrine amade kalbim
    İster yak ister sevindir
    G

Цитирай Първоначално написано от bitanem_25.05
    А певицата Андреа?

Ами точно така ти само го каза!
    Ако го няма баща ти ще бъдеш кръгла 0.
    Е не,че сега не си де с тея коментари смешните...
    Kragla nula si ti axaxax Tova 4e ti ne moje6 da si pozvoli6 glezotiiki kakvito az si pozvolqvam si e tvoi problem.Plus tova kakvo si tragnala da mi komentira6 roklqta pri polojenie 4e temata hi4 ne e za tova.Ti si prosto edna zavistliva patka,koqto ne moje da mi stapi i na malkiq prast.

Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    повече от 50лв за дреха не си спомням да съм давала.. важното е да ми харесва, а не колко струва..
    И аз така.... Даже сега се сещам за едни дънки от преди 2г. за 35лв. Повече не съм давала!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    София
    sexy_glezla имам странното чувство,че си някое 11..хм мах 13 годишно лапе,дето е гледало прекалено много филми.Мисли си там,че имаш нещо или по-скоро,че си нещо и си трай.Нас не ни вълнуват твоите глупости.Плюс това познавам много хора,които наистина ги имат парите,ма не се хвалят на ляво и на дясно,а това дето ти правиш са комплексарски истории.Айде мн поздрави от мене.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    хм парадокс...

Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    sexy_glezla имам странното чувство,че си някое 11..хм мах 13 годишно лапе,дето е гледало прекалено много филми.Мисли си там,че имаш нещо или по-скоро,че си нещо и си трай.Нас не ни вълнуват твоите глупости.Плюс това познавам много хора,които наистина ги имат парите,ма не се хвалят на ляво и на дясно,а това дето ти правиш са комплексарски истории.Айде мн поздрави от мене.

До колкото разбрах е мой набор 89 за което съм доста учудена. Мисля че трябва да се отвори специална тема за нея и да и отделим още по специално внимание понеже е мнооооого специален човек в този форум като се има на предвит, че и на малкото и пръстче не може да й стъпим.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

sexy_glezla
    Да знаеш само колко ти завиждам.
    И аз искам чалгаджийска рокля,но твоята май не е такава,защото аз пък знам,че нейната струва 3000лв.
    И да нямам си кола,тати няма парички да ми дава.
    Ама поне си имам мозъче.
    Потърси в нет-а информация за него,защото едва ли знаеш какво е след като го нямаш.
    Айде поздрави и приятно харчене на парите на татко ти,и моля те стига ни цапа хубавия форум.

[color=black]Emrine amade kalbim
    İster yak ister sevindir
    G

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_

До колкото разбрах е мой набор 89 за което съм доста учудена. Мисля че трябва да се отвори специална тема за нея и да и отделим още по специално внимание понеже е мнооооого специален човек в този форум като се има на предвит, че и на малкото и пръстче не може да й стъпим.
    89..хмм,много лапешки акъл има.11 годишните разсъждават по-добре.А иначе със сигурност не можем да и стъпим на малкия пръст,ама по броя на малкото мозъчни клетки(ако изобщо са останали такива).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си