.
Отговор в тема
Страница 22 от 40 ПървиПърви ... 1218192021222324252632 ... ПоследнаПърви
Резултати от 526 до 550 от общо 993
    Цитирай Първоначално написано от fti4ka
    повече от 50лв за дреха не си спомням да съм давала.. важното е да ми харесва, а не колко струва..
    Мдаа

Повече от фен
    оф аман от тъпата българска завист......като нямаш и почваш да злобееш...великия гений на завистта,затова няма да се оправим

Цитирай Първоначално написано от sexy_glezla
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Цитирай Първоначално написано от Crazy`Witch
    sexy_glezla имам странното чувство,че си някое 11..хм мах 13 годишно лапе,дето е гледало прекалено много филми.Мисли си там,че имаш нещо или по-скоро,че си нещо и си трай.Нас не ни вълнуват твоите глупости.Плюс това познавам много хора,които наистина ги имат парите,ма не се хвалят на ляво и на дясно,а това дето ти правиш са комплексарски истории.Айде мн поздрави от мене.

До колкото разбрах е мой набор 89 за което съм доста учудена. Мисля че трябва да се отвори специална тема за нея и да и отделим още по специално внимание понеже е мнооооого специален човек в този форум като се има на предвит, че и на малкото и пръстче не може да й стъпим.
    89..хмм,много лапешки акъл има.11 годишните разсъждават по-добре.А иначе със сигурност не можем да и стъпим на малкия пръст,ама по броя на малкото мозъчни клетки(ако изобщо са останали такива).
    ami zavijdaite si kolkoto 6tete maloumnicite ste vie.I da ne misli6 4e mi dreme koi poznava6 i koi ne axaxaxaxaxax plus tova ne hodq da se hvalq kakva roklq sam imala.Ama ti mai ne moje6 da 4ete6.TEMATA E ZA TOVA.Taka 4e patki takiva moje samo da si gledate rabotata.A az 6te si har4a parite za kakvoto az iskam i pet pari ne davam za tapite vi komentari.Zavistnici dolni.
    Колко ти завиждам.. И внимавай как ми говориш,че ако ще баща ти президента на америка да е,няма да има думата.Ясно ли ти е?
    ne ne mi e qsno selqnka takava.Moje da zapla6va6 nqkoi drug,pri men zaplahite efekt nqmat axaxaxxa Ne me poznava6 taka 4e mn vnimavai,hi4 ne mi se pravi na mn oborotna 4e selqnkite kato teb mn lesno gi postavqm na mqsto axaxaxxa Koi znai kakva si mijiturka izvan foruma a tragnala da mi se natqga pfuuuu pisna mi ot kompleksirani selqnki
    Селянка е на майка ти дъщерята.И така може да говориш на някоя тъпа лигла като тебе,не и на мен.А и вземи да се научиш да пишеш,като си с такива големи претенции.Да знаеш,че в българския език има препинателни знаци.
    6te si pi6a kakto iskam,qsno li ti e i 6te nari4a6 selqnka sebe si ne mene.Koi znae ot koe provincialno grad4e si i tragnala da mi se pravi na mn vajna.Vajna moje da si na selo,drugade edva li axaxax Lele ti si adski kompleksirana i ve4e stava6 sme6na s napadkite si.Li4i si 4e te e qd na men axaxaxxa Pove4e dori nqma da napravq truda da ti otgovorq na tapite komentari,za6toto imam malko pove4ko mozak ot teb.Ti si napadai kolkoto si iska6.Nito 6te stane6 po umna,nito ni6to axaxa
    пхахааааааааааааааааххххх ххххххххххххххххх бати смешната е тая sexy_glezla пффф некфа много жалка хах а ако нямаше пари с какво щеше да се похвалиш ако не е тайна?
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Единственото нещо,за което ще дам повече пари са кецовете..Но понеже темата е за ДРЕХИ-50лв. мисля,че беше...някви дънки..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    http://www.sexyglezla.snimka.bg/album.php?album_id=267091
    За тази рокля повече от 100-150 лв не бих дала.......И цветт е гаден да му се невиди!

sexy_glezla това , че някой е от село или провинциялен град не означава "селяндур".Изглежда ти доста повече се доближаваш до това определение- сама го показваш с думите и разсъжденията си.Не го казвам с цел да те обидя - просто обобщавам факти.

очила --> ReyBan 390лв. кецки --> 220 лв ... иии дънки 340лв. най - много ... повече НЕ !

тази тема трябваше да се изтрие още в началото

Цитирай Първоначално написано от indecent
    темата е култова бе...

вчера дадох 400 кинта за чорапи

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    темата е култова бе...

купил си любимите ми..

Цитирай Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
    темата е култова бе...

купил си любимите ми..
    ее останаха само от евтините, нека те е яд

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
    темата е култова бе...

купил си любимите ми..
    ее останаха само от евтините, нека те е яд
    -отива и си реже вените,за да може Свил да е щастлив-

мани не това, има и други начини да съм щастлив

Голям фен
    Град
    Мислиш за живота ми нали
    Та..ся да спра да се лигавя..мисля дали да ти пиша..

мисля за живота ти...

Както решиш, аз съм все още свободен

Голям фен
    Град
    Ба..как може...
    Брат мноу ти се радвам

Град
    Бургас
    Дрехите ми са от всичко по 1 лев

Отдавна искам да се регистрирам тук и все отлагам момента,но като прочетох темата...Интересно ми е и въпроса ми е към всички които реагираха така остро към sexy_glezla.Какво толкова ви дразни,че МОЖЕ да си позволи рокля от 25 000 лева?Донякъде,без да си кривите душите,поне пред себе си признайте не и ли завиждате?Не че я подкрепям,даже напротив,не ми харесаха някои от коментарите и,но те бяха подтикнати от вас.Темата е за това-Най скъпата ви дреха.Тя каза и ето...женската злоба няма край.Нищо лично,не искам да обидя никой,просто отговорите на момичета които мислех за (!) интелегентни (от доста време следя форума)ме разочароваха,не го очаквах!Макар,че колкото и да говоря(им) винаги ще има подобни нападки и изказвания...

Съгласна съм с Марияяя за всяко едно нещо,което си написала.Аз също бях започнала да пиша по тоя повод,но бях сигурна,че ще бъда нападната и се отказах,за да не влизам в излишни спорове
    До къде се стига заради тази женска завист..със сигурност тази злоба освен заради парите,които има и заради това,че е красива,а много добре знаем,че когато някоя грозотия види жена много по-по от нея започва да я плюе хаха
    Едва ли някоя от вас,ако можеше да си позволи нейния живот и нещата,които има щеше да е по-различна.И друго последно нещо,едва ли вие,ако бяхте нападнати и обиждани по този начин,по който вие я редихте щяхте да си мълчите,защото не тя започна първа.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    sexy_glezla ...roklqta e........
    padam si po po-elegantnite i stilni ne6ta a tq e 4ist ki4!!!

Цитирай Първоначално написано от simonchety
    Съгласна съм с Марияяя за всяко едно нещо,което си написала.Аз също бях започнала да пиша по тоя повод,но бях сигурна,че ще бъда нападната и се отказах,за да не влизам в излишни спорове
    До къде се стига заради тази женска завист..със сигурност тази злоба освен заради парите,които има и заради това,че е красива,а много добре знаем,че когато някоя грозотия види жена много по-по от нея започва да я плюе хаха
    Едва ли някоя от вас,ако можеше да си позволи нейния живот и нещата,които има щеше да е по-различна.И друго последно нещо,едва ли вие,ако бяхте нападнати и обиждани по този начин,по който вие я редихте щяхте да си мълчите,защото не тя започна първа.
    Радвам се,че поне един човек разбира.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Марияяя
    Цитирай Първоначално написано от simonchety
    Радвам се,че поне един човек разбира.
    Pravi ste i dvete,az li4no nqmam ni6to protiv momi4eto,ne i zavijdam,naprotiv,vuzhi6tavam se na vuzmojnostite i,naistina e krasiva-tova e fakt,no prosto samite i komentari bqha nqkak si v super qruk kontrast s klasata,koqto bi trqbvalo da pritejava momi4e na takova nivo(v kulturen aspekt)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Марияяя
    Отдавна искам да се регистрирам тук и все отлагам момента,но като прочетох темата...Интересно ми е и въпроса ми е към всички които реагираха така остро към sexy_glezla.Какво толкова ви дразни,че МОЖЕ да си позволи рокля от 25 000 лева?Донякъде,без да си кривите душите,поне пред себе си признайте не и ли завиждате?Не че я подкрепям,даже напротив,не ми харесаха някои от коментарите и,но те бяха подтикнати от вас.Темата е за това-Най скъпата ви дреха.Тя каза и ето...женската злоба няма край.Нищо лично,не искам да обидя никой,просто отговорите на момичета които мислех за (!) интелегентни (от доста време следя форума)ме разочароваха,не го очаквах!Макар,че колкото и да говоря(им) винаги ще има подобни нападки и изказвания...
    Добре,само 1 нещо не можах да разбера.Значи ние се опитваме да и кажем нещо и всички айде...завиждаме.Да,темата е за най-скъпата ни дреха,но не може във всяка една тема да повтаряш: Аз имам пари,аз съм безсмъртна.Просто не става.Плюс това колкото и пари да имаш,в главата като нямаш нищо просто е супер смешно да повтаряш колко си велик.А да и аз съм от София,ама не съм повече от останалите.Това е моето мнение,мислете каквото искате.

темата е култова бе...

WTF??!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    и кат с чорапи за 400 кинта безсмъртен ли се чувстваш...ебаси
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си