- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
оф аман от тъпата българска завист......като нямаш и почваш да злобееш...великия гений на завистта,затова няма да се оправим
пхахааааааааааааааааххххх ххххххххххххххххх бати смешната е тая sexy_glezla пффф некфа много жалка хах а ако нямаше пари с какво щеше да се похвалиш ако не е тайна?Първоначално написано от sexy_glezla
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Единственото нещо,за което ще дам повече пари са кецовете..Но понеже темата е за ДРЕХИ-50лв. мисля,че беше...някви дънки..
За тази рокля повече от 100-150 лв не бих дала.......И цветт е гаден да му се невиди!Първоначално написано от sexy_glezla
sexy_glezla това , че някой е от село или провинциялен град не означава "селяндур".Изглежда ти доста повече се доближаваш до това определение- сама го показваш с думите и разсъжденията си.Не го казвам с цел да те обидя - просто обобщавам факти.
очила --> ReyBan 390лв. кецки --> 220 лв ... иии дънки 340лв. най - много ... повече НЕ !
темата е култова бе...Първоначално написано от indecent
вчера дадох 400 кинта за чорапи![]()
купил си любимите ми..Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
ее останаха само от евтините, нека те е ядПървоначално написано от Sn1p3r_BaBy
![]()
-отива и си реже вените,за да може Свил да е щастлив-Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
Мислиш за живота ми нали![]()
Та..ся да спра да се лигавя..мисля дали да ти пиша..![]()
мисля за живота ти...
Както решиш, аз съм все още свободен![]()
Ба..как може...
Брат мноу ти се радвам![]()
Отдавна искам да се регистрирам тук и все отлагам момента,но като прочетох темата...Интересно ми е и въпроса ми е към всички които реагираха така остро към sexy_glezla.Какво толкова ви дразни,че МОЖЕ да си позволи рокля от 25 000 лева?Донякъде,без да си кривите душите,поне пред себе си признайте не и ли завиждате?Не че я подкрепям,даже напротив,не ми харесаха някои от коментарите и,но те бяха подтикнати от вас.Темата е за това-Най скъпата ви дреха.Тя каза и ето...женската злоба няма край.Нищо лично,не искам да обидя никой,просто отговорите на момичета които мислех за (!) интелегентни (от доста време следя форума)ме разочароваха,не го очаквах!Макар,че колкото и да говоря(им) винаги ще има подобни нападки и изказвания...
Съгласна съм с Марияяя за всяко едно нещо,което си написала.Аз също бях започнала да пиша по тоя повод,но бях сигурна,че ще бъда нападната и се отказах,за да не влизам в излишни спорове![]()
До къде се стига заради тази женска завист..със сигурност тази злоба освен заради парите,които има и заради това,че е красива,а много добре знаем,че когато някоя грозотия види жена много по-по от нея започва да я плюе хаха
Едва ли някоя от вас,ако можеше да си позволи нейния живот и нещата,които има щеше да е по-различна.И друго последно нещо,едва ли вие,ако бяхте нападнати и обиждани по този начин,по който вие я редихте щяхте да си мълчите,защото не тя започна първа.
sexy_glezla ...roklqta e........![]()
padam si po po-elegantnite i stilni ne6ta a tq e 4ist ki4!!!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Радвам се,че поне един човек разбира.Първоначално написано от simonchety
![]()
Pravi ste i dvete,az li4no nqmam ni6to protiv momi4eto,ne i zavijdam,naprotiv,vuzhi6tavam se na vuzmojnostite i,naistina e krasiva-tova e fakt,no prosto samite i komentari bqha nqkak si v super qruk kontrast s klasata,koqto bi trqbvalo da pritejava momi4e na takova nivo(v kulturen aspekt)Първоначално написано от Марияяя
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Добре,само 1 нещо не можах да разбера.Значи ние се опитваме да и кажем нещо и всички айде...завиждаме.Да,темата е за най-скъпата ни дреха,но не може във всяка една тема да повтаряш: Аз имам пари,аз съм безсмъртна.Просто не става.Плюс това колкото и пари да имаш,в главата като нямаш нищо просто е супер смешно да повтаряш колко си велик.А да и аз съм от София,ама не съм повече от останалите.Това е моето мнение,мислете каквото искате.Първоначално написано от Марияяя
![]()
WTF??!Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
![]()
![]()
и кат с чорапи за 400 кинта безсмъртен ли се чувстваш...ебаси
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..