- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
Начина по който и го казвате не е правилен-с нападки и обиди.А това,че отношението и не е на ниво...си е неин проблем!Първоначално написано от Izzy_
sexy_glezla дали ти завижда някой ??? Ако наистина имаш толкова пари, бедна ми е фантазията как са те разкъртвали от ебане за да ги искараш тия пари![]()
А по темата най-скъпата ми дреха е една дълга дънкова пола за 79 лв,
Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?
Изрично каза,че БАЩА и купува ''глезотийките'' както ги нарича тя.Първоначално написано от Enichka
![]()
Това не и пречи да лъже....Първоначално написано от Марияяя
пък и вече май е банната.
![]()
Иначе и аз 25000 за рокля,никога не бих дала.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Това не и пречи да лъже....Първоначално написано от Марияяя
пък и вече май е банната.
![]()
Иначе и аз 25000 за рокля,никога не бих дала.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Правилно! Devilka много се е охарчила...Първоначално написано от Naman07
5лв. от пазара...![]()
![]()
![]()
шегувам се естествено,но не обръщам внимание на подобни неща...!
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Честни казано роклята на глезлата не ме кефи ... без злоба гоказвам просто мнениеиначе мацкате ме кефи супер пиченце
![]()
Хаха. Парадоксалното е, че завиждата на sexy_glezla, а би трябвало да я съжалявате. Предполагам баща й е мафиот просто в България са малцина хората, които могат да си позволят подобен лукс.
Аз лично не мога да завиждам на някой, който няма сиво вещество в главата си
Да обясня на Марияяя или там както е... момичето не спря да повтаря колко скъпа е била балната и рокля... пусна снимка... и ествесвено всеки си казва мнението за нея... според мен не струва и 250 лв., трагичен модел... това, че не харесвам роклята, значи означава, че й завиждам, така ли? Ограничена логика... просто всички тук се опитаме да й налеем разум в главата, да се осъзнае, че златните кюлчета в трезорите на "тати" не са всичко и да престане да повтаря колко е интелигента, докато не взима отношение в нито една друга тема, освен тези, в които се хвали с какъв лукс и какви маркови неща е заобградена... както беше казал някой преди мен хората, които знаят цената на всичко, не знаят стойността на нищо... а именно тя е важна. Нека плува в долари, евро и марки... нека живее в дворец, ако ще... не е нищо повече от мен
Преди 2 години имах съученичка, на която баща й е пластичен хирург във Вашингтон, а майка й отделно ръководеше собствената им автомивка... сега се преместиха всички в Америка, но исках да кажа, че не можеха да си преброят пачките... за тях левчетата капеха от небето със скоростта на светлината... Анита постоянно ходеше на екскурзии, почивки, носеше прекрасни дрехи, но нито веднъж не я бях чула да разправя "за тази туника дадох 1600 лв.", "не ме докосвай, за тези сенки дадох 170 лв." и т.н.... така че не ми обяснявайте как ако съм на мястото на sexy_glezla ще бъда...... арогантна и егоистична кучка, която смята всички провинциалисти за вредни насекоми![]()
На скоро не съм си купувала дрехи
все получавам подаръциЗа мене няма
значение колко струва дрехата важно е да ми харесва.
Маратонки пума 250 лв (уж дизайнерски модел,пък до края на лятото се попиляха отвсякъде...) - още ме е ядИначе дреха - зимно яке 220 лв Адидас ^_-
Когато се раждаш,ти плачеш,а светът се радва.Живей своя живот така,че когато умреш,светът да плаче,а ти да се радваш!!!
Няма нужда да ми обясняваш каквото и да е.Имам си собствено мнение,на което държа и което реших да напиша и нямам АБСОЛЮТНО никаква нужда.Плюс това тя може да пише в АБСОЛЮТНО всяка тема да казва по колкото си пъти иска и нито ти,нито аз може и ''копче'' да и кажем...А това,че не даваш и 250 лева за роклята и,мен не ме касае.За твоята приятелка не мога да коментирам тъй като не я познавам,но едва ли е така,както я представяш.И коя си ти,че ще и наливаш разум?Да те е молила за помощ?И пак-нищо лично към никой!Първоначално написано от Me4TaI_za_Me4ti
Пък ти кво се правиш на всемирен диктатор ебаси както ти имаш мнение така и другите... лол а за тая глезла праите такъв въпрос че напрао .... много важно утре ще гръмнат баща и (да чукнем на дърво... o no) остава на сухо аре стига сички с тая завист верно ...![]()
![]()
пуканка.
Ейй значи...тцтцтцт голяма злоба, голяма завист , голямо нещо.
Едни имат възможност, други нямат!
И повечето вече сте досадни с израза " с парите на тати" , еми нали за децата си ги изкарват тези пари бе! Пффф...
AMAN!
Изкарват или крадат...Първоначално написано от LaPeNcEto0o
"Големите пари" в бг са само на мошенници... тва е факт който мисля сички знаем...
Без коментар!Първоначално написано от ПуКанКа
Точно-ако не за децата,за кой?Първоначално написано от LaPeNcEto0o
![]()
е кат е без коментар кво пишеш "без коментар" ... зле!Първоначално написано от Марияяя
Хахахахахаха, далеч си от истината, Пуканке.
В България доста намаляха тези, които ги гледате по филмите! Вярно е, че доста заможни хора не плащат разни неща, а си взимат парите, НО не слагай всички под общ знаменател! Има толкова много хора, които те самите не си знаят парите, че едва ли ще вземат да се циганят за 1000-2000лв. И ако всички крадяха..то половината цигани щяха да са милионери.
AMAN!
Големи диспути кой повече завижда, голямо нещо! В интерес на истината преди години като я гледах на Андреа повече ми харесаПо темата: нашите не са богати - не че сме бедни, но повече от 40 лв. за дънки не мога да си позволя. Най-скъпото ми е едни зимни ботуши(както на повечето форумци) 59 лв.
П.П. На никой не завиждам, защото съм достатъчно умна да осъзная, че не може мама и тати да изкарват около 5 000 лв.(месечно) и аз, тяхното дете, гордо да разхождам дрешки от Руския пазар в Стара Загора(Старозагорския Илиенци) и това, че не съм от тези деца не мисля, че ме прави "проста бедна селянка"
Пич под крадат нямам предвид да откраднат от пазара чехли за 2 лева... всеки по заинтересован знае каквоимам предвидПървоначално написано от LaPeNcEto0o
![]()
..
хах целта на родителите в неиния слу4аи е да изкарват пари4ки по какъвто и да е на4ин ..ако питате менеа не нещо друго..като например възпитание
ама нмз :P
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
В такъв случай защо да ни интересува, че ти си мислела някой момичета за интелигентни, но вече не ги мислиш заради тази тема??Първоначално написано от Марияяя
И Марияяя аз ще ти кажа нещо за хората, нещо, което е в природата им, колкото и велика да е тя. Когато имаш нещо, което те прави по-щастлив и то е от рода на пари, самочувствие и благоразположението на хората към теб, другите започват да изискват и ум в главата ти, за да проверят дали го заслужаваш (не, че им влиза в работата, но това си е истината), дали няма да се издадеш, че лъжеш, дали няма някаква скрита тайна и дали не могат всъщност да развалят щастието ти, за да се почувстват по-велики. Знам, че това почти не оправдава никой (нито мен дори), но ти казвам защо нещата се случват...
Човека се шегуваше точно заради подобни коментари!Първоначално написано от `noтhИng...
![]()