- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
Обичам те!Първоначално написано от Black`Wings
Е, ти каза това, което аз не можах, тъй като мисълта ми върви гладко, ама изказа - не.
А и освен това другото, което казах също си остава вярно
[quote="Марияяя"]Точно за това те попитах дали ни интересува кой харесваш и кой не...... Ти просто го казваш, защото си даваш мнението, КАКТО И момичето, което не дава 250 за "тая" рокля!Първоначално написано от StEaLtHy_girl
АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ С ТАЯ ТЕМА, БЕ (и аз спирам) !!!!!! Модераторите май само ни се смеят и за т'ва не я заключват....
Мен ми е съвестно да давам мн пари за каквото и да било след като не си ги изкарвам сама. Родителите ми ми дават джобни всеки месец и от тях спестявам за каквото ми е нужно и се старая никога да не искам повече. Колкото преценят толкова ми дават. Като бях на 14 бяха 35 евро. Сега съм на 19 и ми дават 100-150 зависи... Никога не съм се оплаквала и не съм искала повече от това което съм получавала.
Просто не мога да разбера как на някои хора не им е неудобно да харчат толкова безрасъдно и безотговорно пари които не са техни.
Най-скъпата ми дреха е една пола за 50 евро на edc by Esprit. Мисля да си купя едно хубаво палто тази зима и ще ми трябват повече от 100 за това ще съм пестелива следващите няколко месеца
![]()
originalna teniska na BLACK WALL STRET-380
danki na ECKO-180
ii DC kecove ot Garciq -420
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
laomborjini_girl ako wsi4ko towa koeto napisA e istina(iskreno se nadqwam da e taka ) ti prawya ewala =D> dano i zanapred da imash takiwa uspehi...a do tezi "bogatash4eta" za 1000000000lv kecowe potnici dunki ....100% mogat da se oblekat 100 puti po- hubawo za ima nqma 1000lv mogat da idat v nqkoi provincialno grad4e(nqmam predwid Rakitowo ili nqkoi s naselenie 5xuл) i da si kupqt pone 5 4ifta gashti i 5 bluzki (nqma da sa na Converse,Addidas ili dizainerski) ama sa sveji ,udobni wsekidnewni .A otnosno cexy_glezla li kwa beshe ne mi se vqrwa da obli4ash wsi4kite si drehi samo po vednuj ..a ako e taka qwno si moralno obremenena i samo smu4esh ot mama i tati ama nali znaesh kato ostanesh sama i ako jiveesh taka parite wse shte swurshat i kakwo shte ostane?falshiwi priqteli koito nqma te poglednat? lamborjini kaza mnogo prawilno za parite !![]()
"Мила" те наричам , защото съм абсолютно добронамерена към теб . И не си налагам мнението , просто разяснявам нещо , за което видях че си останала с неправилно впечатление.Първоначално написано от Марияяя
Това , че веднага започваш да иронизираш и да се заяждаш , само говори колко си струва човек да се мъчи да ти обяснява неща дето са близко до акъла.
Такам, дойде и моя ред да се изкажа![]()
Съгласна съм с доста мнения както на едната, така и на другата страна.
Наистина тази тема е за това колко струва най-скъпата дреха на всеки от потребителите, имаше не малко потребители с адски скъпи и не малко такива с злобни коментари от сорта на "да ве ще ни излъжеш" и тем подобни. Тук мога да кажа, че женската злоба няма граница и мисля, че всеки здравомислещ човек ще се съгласи с мен, убедена съм, че е имало моменти, в които да завиждате на приятелка примерно, че е успяла да свали 4 кила, а вие не и тем подобни.
Друг е обаче въпроса как възприемаш парите. За жалост секси глезла ги възприема като ценност. Не мисля, че е правилно да обиждаш хората, с по-малки възможности от теб и да ги мислиш за нещо долно, едва ли не 2ра ръка хора, най-малкото тя не си е изкарала сама парите, ами й ги осигуряват родителите. Тя не е допринесла с нищо, за да има правото да казва "Да аз съм нещо повече от вас, защото съм успяла сама да си изкарам всичките пари и да живея добре". Но ми стана малко странно като каза, че роклята й е същата като на Андреа, защото много добре си спомням, че роклята на Андреа струваше доста по-малко, ето ви даже и статия: http://i309.photobucket.com/albums/k...titled-1-3.jpg . Тук ясно се вижда, че роклята е на Виргиния Здравкова и е с камъни Сваровски. И струва едва 3000, много по-малко от 25те хиляди, които спомена секси глезла, аз лично не й вярвам, не от завист, а просто защото мисля логично, няма начин рокля, актуална преди няколко години, сега да струва повече отколкото тогава.
Ае със здраве, с поста си не съм искала да обидя никого![]()
Еми аз нямам рокли за по 25 хиляди или там колкото бяха... но мисля, че най-скъпата ми дрешка е около 80 лева (едни панталонки). За кецове дадох 130 лева!
![]()
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
Първоначално написано от sexy_glezla
![]()
![]()
![]()
Абе...може да съм на 13, обаче в главата си имам повече акъл от тебе! А, и ако не си на повече от 12-13 години (колкото мен) не знам защо се заяждаш с хора, които знаят какво е правилното...И аз мога да завиждам за много неща... Например се учудих как една приятелка 2 месеца се хвали с блузата си от Рипкърл за 80 лева...... Има ли значение колко ти струва роклята и това, че си била единствена и уникална на бала си в сравнение с една приятна компания...По-добре с блузата и поличката ми за общо 38 лева, отколкото толкова много пари за алчостта и наперието си. А и не говори за комплекси, че да не те почна аз...
П.П. Мразя мазни кифли като тебе да ми се правят на сочни кроасани!!! <--Мимето...единствена и уникална...също като твоята рокля![]()
![]()
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
moqta mai-sk1pa dre6ka e potnik za 90lv.
По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.
с ръка на сърцето си признавам,че аз прекалено съкпи дрехи нямам.. за какво ми са някакви дънки за по 200-300 лева даже и мнооого повече като има хубавки и за по 20-30-35 даже и по-малконе съм от богато семейство не казвам че нямаме пари но аз си харесвам дрехите независимо че всички не са ми маркови и честно да ви кажа не ми пука мене пък си ме радват
но хайде който има пари да си купува и да си ги носи със здраве но тука има едни така наречени '' пребогати кифли'' които ме изкарват извън нерви научени са да ги глезят и да им купуват каквото искат но ще видят те като излезнат сами рпед живота какво ще правят тогава няма тати няма мама .. няма кой да ти осигури това и онова ... пфууу
![]()
Не се заяждам с теб,нямам нищо против теб,тъй като изобщо не те познавам и нямам представа коя си.Не се опитвай да ми обясняваш кое е правилно и кое не,за теб е така,за мен пък обратното.Не може всички да сме на едно мнение,все пак хора сме.А че съм иронизирала...търсиш си причина за която да се хванеш.Айде със здраве!Първоначално написано от Black`Wings
![]()
Ами за по-качествени ботуши харча около 100 лева, но имам едно зимно яке което е 120![]()
I still get lost in your eyes
And it seems like I can't live a day without you
Closing my eyes till you chase my thoughts away
To a place where I am blinded by the light but it's not right
зимното ми кожухче за 82 левадруго не си спомням по - съпо от това..има едно летни сандалки дето си ги купих маи за 50 лв..тфа ми е наи - скъпото
![]()
na men principno sa mi xiperskupi drexite 6toto sa mi ot milano, paris i amerika, si4ki sa po gore-doly 500-600 lv ina4e botu6ite sa mi na Salamander i sa 1200![]()
Сигурна ли си за ботушите? Понеже един много добър приятел работи в Саламандър и като чуе такава цена ще се опули много яко. Саламандър са по-скоро средна категория и са мнооого далеч от такива цени.Първоначално написано от s3xy...
Но е хубаво да си вярваш и да носиш Дончо и Гергана!
Grumpy old madman
Моите дрехи не са кой знае колко скъпи,но най-скъпата дреха ми е един костюм,който се води от италиански сатен таа за него дадох 130 лева![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ю килд ми дЮд...Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
![]()
Това не го бях чувала, ха-ха-хах...
Оле-ле стана досадно бе - целия форум се изреди да изкаже мнение, ама нищо де, аз няма да чета повече и няма да ми е досадно.![]()
@s3xy... Ти па к'во се надуваш - това не е хипер скъпо (учи се от секси глезла, поне това и го признаваме - знае кое е скъпо). Иначе и аз имам дрехи (или само една пола е, не съм сигурна 'щото не съм била там като е купувано), ама т'ва не е предпоставка да е ХИПЕР скъпо (и то не е)...[/u]
така е ,всички мутри с лъскавите джипове са си изкарали парите с достоен,честен труд!Първоначално написано от LaPeNcEto0o
![]()
алоо,излез от розовия свят
Всичко се връщаПървоначално написано от Taste the rainbow
http://www.dnes.bg/article.php?id=55827
Не съм давала кой знае какви пари за скъпи дрехи,разбира се имам дрехи на Гесс,Том Тейлър,Есприт,Адидас в нормални цени до 100-150лв. разбира се имам анцуг Адидас,който го взех за 260лв.,очилане съм има май голяма фенка купувам си имам около 6 чифта,но не са маркови а от магазини и пазарчета,другите ми две скъпи покупки са часовник на Гучи за 365лв. и часовник за Шанел 320лв. :0 Това е не е кой знае какво ама
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
яке 150лв. на MOTOR![]()