- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
я се снимай с тях да ги видя ...Първоначално написано от sarityy
![]()
Grumpy old madman
ЕМ аз попринцип само маркоши неща нося .най-скъпата ми е 500 лв на версачи.Шместо да си шземеш дбе блузи (боклук) от кирков,илиянци за 15 лв,по-добре една за 30-40 лв(маркова).Но до голяма степен си е до социалните възможности на родителите все пак!![]()
А ти от къде си сигурен, че "марковата" блуза за 40лв., наистина е маркова?Първоначално написано от fe6an_alex
![]()
Abe stiga ste se nadpirali edin drug koi ima dunki za 600 lv,koi palto ot marmotIna4e az ne si kupuvam skupi drehi ;]
Ако не си вкусвал дори и капка от любовта, значи си изпуснал много
Най-скъпата ми дреха е едно палто за около 1000 лв, но е кожено.
Момиче съм.
Кое е толкова тъжно?Първоначално написано от Jamalska
![]()
Момиче съм.
Което са убили за палтото ли???Първоначално написано от Jamalska
![]()
![]()
![]()
П.П Палтото ми е подарък от дядо ми и почти не съм го носила. И аз считам за нередно убиването на животинки, с цел да се направи палто или др. дреха! Иначе имам и едно кожено яке, което ми го купи майка ми.![]()
Момиче съм.
Мдам и малка част от кецовете ми е естествена кожа![]()
И наистина е доста нечестно да ги убиват само за дрехи!!!
Момиче съм.
ХОРА, ЗАМИСЛЕТЕ СЕ: Куче ухапе човек-убиват кучето!!! Човек убие куче-1 го аплодират, а на други не им пука!!!И не става въпрос само за кучетата, а и за други животни!!!
![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
..ем имам доста скъпи дрешки.. но най много пари давам за ботушки... не падат под 150.. иначе мисля че една дреха може да промени изцяло вида на човек.. но не е най важното.. ам ако има желание някой за скъпи дрешки няма лошо да си купува
:P :P
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
и аз не бих дала толковаПървоначално написано от Naman07
![]()
Аз пък бих!Само някой трябва да ми даде 600лвПървоначално написано от vuvs
![]()
Относно обиването на животни...Ами онези мърмоти,направени на палто![]()
Убиване и мАрмот.
Горките животинки, и мен ме разплакахте почти. Имаше едно куче пред блока, улично, ама беше толкова любвеобвилно и много го обичах. Умря ми пред очите ;(
Иначе убийте ме, но нямам никакъв спомен колко най-много пари съм дала за дреха...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
хаха мисля че авторката трябваше да добави че + цената за дрехата или там др да се слага и снимка за достоверностщото и аз мога да кайа 1200 ама дали ще е вярно се пак мое мнение
![]()
160 за некви кецове- май имаха и те естествена кожа...баа го...кофти ми стана
120 евро един много готин панталон от picowear ама ми го купи братчеда![]()
ХАХАХАХАХХАХАХАХА СМЯХХХХХХХХХХ!!!!!Как може да си толкова нагла?!?!?!? Това момиче беше от моето училище !! хахахах колко си смешна .. попаднала си на нейната снимка и хоппп готово това си ти така ли ?хахахах я вземи постни една твоя снимка ей така по-отблизо .. мн. ще ми е интересно докъде можеш да стигнеш а аз още днес ще направя всичко възможно ИСТИНСКАТА абитуриентка на снимката да види тия твои простотии!Колко си жалка....Първоначално написано от sexy_glezla
![]()
аа не.Тва не е истина просто,тая е супер тъпа крава.Да не би да си мисли,че е по-велика от всички като си измисля невероятни суми,които не би дала никога ест.
По темата-Най-скъпата ми дреха май е едно яке за 110 пари,пък едни ботуши имам за 130