.
Отговор в тема
Страница 27 от 40 ПървиПърви ... 1723242526272829303137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 993
    Голям фен
    Сори че не пиша по темата но тази ме издразни супер мннннного,ще слага чужди снимки
    ето това е истинското момиче!!! http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=376819
    което никога няма да седне да пише такива простотии и просто не е честно някаква шматка да слага нейна снимка и да лъже хората

Град
    Тук
    Голяма съм градолестница сички дрехи отиват в контеинера заради петно от сладолет здрани скасани отлепени паиети и т.н. затова не копувам скапи дрешки наи скапите са ми Бутушки за 120 лв които за 4 седмици им ебах маиката от секаде

egati razvitieto deto se polu4i s tazi roklq

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Пффф що за тъпа тема....1 път си си купила 1 скъпа дреха и айде да се похвалиш.Не се ли замисляш че тука във форума има и хора с малки финансови възможности?!!!!!!!
    Let The BEAT Control Your Body

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Простотията у някои хора е безкрайна. Добре, че не е заразна!
    По същество:
    1. Темата само сее раздори и според мен е добре да се затвори.
    2. 25 000 лв. за тая отврат (да не кажа помия)?! Тц тц тц...
    3. Като ще се представяме за други хора - аз съм Дядо Коледа и шейната ми струва 100 000 паунда (не си играя с евро аз :P ), а ако ви кажа цената на костюма ми, ще припаднете.
    Това от мен. Изяжте се от яд!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ахаха , ейййй , такава ли била работата , чужда била снимката , чужда била роклята , а 25 000 секси глезлата ги е сънувала и бълнувала Жалко същество !

По темата аз съм писала де но пак ще кажа - имам едно яке за 60 лв , ботуши съм си купувала за най много 80 - 90 , за дънки и панталони повече от 40 едва ли съм давала.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    Сори че не пиша по темата но тази ме издразни супер мннннного,ще слага чужди снимки
    което никога няма да седне да пише такива простотии и просто не е честно някаква шматка да слага нейна снимка и да лъже хората
    ahahahahahhahahahahaha i nkraq sexy glezla se okaza porednata koqto luje za drehi ne ne ne i pak ne kak moje da sa tooolkos zle teq hora inache istinskoto momiche e mnogo krasivo naistina :] daje se chudq dali ne e model smisul sudq po snimkite i

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    Цитирай Първоначално написано от Allthatshewant
    ahahahahahhahahahahaha i nkraq sexy glezla se okaza porednata koqto luje za drehi ne ne ne i pak ne kak moje da sa tooolkos zle teq hora inache istinskoto momiche e mnogo krasivo naistina :] daje se chudq dali ne e model smisul sudq po snimkite i
    Аз точно за това се намесих защото бяхме от едно училище и ме хвана мн яд понеже тя е над тия неща а някаква пикла се възползва от снимката й и говори глупости

Мега фен Аватара на babity
    Нашите не са от заможните и нямам възможност да пръскам пари за дрехи. И без да си кривя душата ще кажа, че и да имах пари бих ги вложила в нещо много по - различно от парцали. При мен нещата седят точно както каза Слънчице. Съобразявам се с възможностите на родителите си и се опитвам по този начин да покажа някаква отговорност. В началото на месеца ми се хвърлят определена сума пари, най - често 100 лв и си знам, че това си ми е дяла за месеца и нямам право да искам повече. Около 50 - 60 лв са ми пътните, заделям пари за кучешка храна и ветеринар (ако не дай си Боже изникне нещо спешно), защото сама си издържам песчето и това е. Ако ми останат парички ги оставям за следващия месец и като се съберат си купувам по някое парцалче. Смятам, че това е идеалният вариант да научиш детето да си прави сметка и се чувствам по - отговорна. Но за да съм точно по темата мисля, че най - скъпата ми дреха беше едно зимно яке за 45 лв.

Аз най мн съм давал за маратонки - едни на adidas 155 лв,и миналата година едни 200 лв не помна марката.И едни очила за 75 лв на celio*

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от sexy_glezla
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от sexy_glezla
    nekfo_sladko_bebe to4no roklqta mi e s kamani swarovski i e ot virginiq zdravkova,a tova 4e na vas ne vi se vqrva da ne mislite 4e mi dreme ?i 6te postna snimka i posle pak govorete.A kolkoto do tova 4e nqma da q obleka vtori pat-kakvo ot tova,golqma rabota.Az taka ili ina4e ne obi4am da obli4am edni i sa6ti drehi.Moje da ne q obleka vtori pyt ama na bala si bqh unikalna.Nikoi drug nqma6e takava roklq,koeto si mi be6e i celta.
    А певицата Андреа?

За тези 25 000 бих си купила кола. Ако си земах рокля за бала, поне би била уникална.
    samo moga da ti kaja 4e bala na Andrea be6e mn mn otdavna,taka 4e tazi godina nikoi nqma6e takava roklq,nito pyk 6te ima zavbade6te.A tova 4e ti s tezi 25 000 bi si kupila kola si e li4no tvoq rabota.Az karam skapi koli a ne nqkakvi tro6ki za mizerni pari.Sled kato imam ba6ta koito da mi uagajda za vsi4ko 6te si kupuvam drehi i za 50 000 ako iskam.Tova si e li4no moq rabota.
    ta.. na tova 15 godi6no pi6leme ili tam,na kolkoto e da kaja samo,4e roklq za 25.000 lv NQMA na VZ i tova,4e pi6e6 izmislici samo te izlaga i e v tvoi minus- edva li ima6 i 25 lv za roklq...no ina4e paardira6

290лв
    ~I l0ve Him,He LoVeS Me--End of StorY~

700лева за дънки Армани от магазина на Армани ф Италия.Иначе 650лева за очила Adidas от магазина ф Пловдив

аааами 1 гащеризон който беше някъде към 280-290 лв. Него по точно ми го подариха ама бяха забравили да махнат цената :P

ne pove4e ot 70 lv....
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Град
    BurgasS

Дънки - 150

Не знам.
    Ботушите ми за 70 лева, ама те май не спадат към дрехите, така че..
    Може би 40-50 лева.

160 lv za maratonki
    My life is music !

120 за гуменки

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    55 kato izklu4im parite za qkeee :} 6tot tam sa pove4ko
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

аз нямам възможност да си купавам скъпи дрехи от по 300лв. или да дам 600 лв. за очила!Не винаги най-скъпото е най-готино... Повече от 50-60 лв. не давам за една дреха

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    Пффф,като чета какви сте разсипници лошо ми става Вие нормални ли сте!?!Няква патка ми дала 120лв за гуменки! ГУМЕНКИ!!! Моите тениски и като цяло всичките ми блузи са по 10-20,маааааксимум някой пуловер да е 30,панталоните 40-50лв.Козметика,очилца и газарийки нямам.Най-скъпото са кубинките(60лв),но поне съм сигурна че още години занапред ще ми държат!!! Идиоти!
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Едни фешън чорапки с "малка" дупка на петата за невероятната цена от 43,07 ст. както и едни боксерки леко уцапани от страната на дупето в кафяво ама от фешън магазина ми казаха,че сега модата е такава и те са от невероятната цена от 1 лв и 13,09103 ст

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си