- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
Сори че не пиша по темата но тази ме издразни супер мннннного,ще слага чужди снимки![]()
ето това е истинското момиче!!! http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=376819
което никога няма да седне да пише такива простотии и просто не е честно някаква шматка да слага нейна снимка и да лъже хората![]()
![]()
Голяма съм градолестница сички дрехи отиват в контеинера заради петно от сладолет здрани скасани отлепени паиети и т.н. затова не копувам скапи дрешки наи скапите са ми Бутушки за 120 лв които за 4 седмици им ебах маиката от секаде
egati razvitieto deto se polu4i s tazi roklq![]()
Пффф що за тъпа тема....1 път си си купила 1 скъпа дреха и айде да се похвалиш.Не се ли замисляш че тука във форума има и хора с малки финансови възможности?!!!!!!!
Let The BEAT Control Your Body
Простотията у някои хора е безкрайна. Добре, че не е заразна!
По същество:
1. Темата само сее раздори и според мен е добре да се затвори.
2. 25 000 лв. за тая отврат (да не кажа помия)?! Тц тц тц...
3. Като ще се представяме за други хора - аз съм Дядо Коледа и шейната ми струва 100 000 паунда (не си играя с евро аз :P ), а ако ви кажа цената на костюма ми, ще припаднете.
Това от мен. Изяжте се от яд!![]()
Ахаха , ейййй , такава ли била работата , чужда била снимката , чужда била роклята , а 25 000 секси глезлата ги е сънувала и бълнувалаЖалко същество !
По темата аз съм писала де но пак ще кажа - имам едно яке за 60 лв , ботуши съм си купувала за най много 80 - 90 , за дънки и панталони повече от 40 едва ли съм давала.![]()
ahahahahahhahahahahaha i nkraq sexy glezla se okaza porednata koqto luje za drehiПървоначално написано от Allthatshewant
![]()
ne ne ne i pak ne kak moje da sa tooolkos zle teq hora
inache istinskoto momiche e mnogo krasivo naistina :] daje se chudq dali ne e model smisul sudq po snimkite i
![]()
Аз точно за това се намесих защото бяхме от едно училище и ме хвана мн яд понеже тя е над тия неща а някаква пикла се възползва от снимката й и говори глупостиПървоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
![]()
Нашите не са от заможните и нямам възможност да пръскам пари за дрехи. И без да си кривя душата ще кажа, че и да имах пари бих ги вложила в нещо много по - различно от парцали. При мен нещата седят точно както каза Слънчице. Съобразявам се с възможностите на родителите си и се опитвам по този начин да покажа някаква отговорност. В началото на месеца ми се хвърлят определена сума пари, най - често 100 лв и си знам, че това си ми е дяла за месеца и нямам право да искам повече. Около 50 - 60 лв са ми пътните, заделям пари за кучешка храна и ветеринар (ако не дай си Боже изникне нещо спешно), защото сама си издържам песчето и това е. Ако ми останат парички ги оставям за следващия месец и като се съберат си купувам по някое парцалче. Смятам, че това е идеалният вариант да научиш детето да си прави сметка и се чувствам по - отговорна. Но за да съм точно по темата мисля, че най - скъпата ми дреха беше едно зимно яке за 45 лв.
Аз най мн съм давал за маратонки - едни на adidas 155 лв,и миналата година едни 200 лв не помна марката.И едни очила за 75 лв на celio*
ta.. na tova 15 godi6no pi6leme ili tam,na kolkoto e da kaja samo,4e roklq za 25.000 lv NQMA na VZ i tova,4e pi6e6 izmislici samo te izlaga i e v tvoi minus- edva li ima6 i 25 lv za roklq...no ina4e paardira6Първоначално написано от sexy_glezla
![]()
700лева за дънки Армани от магазина на Армани ф Италия.Иначе 650лева за очила Adidas от магазина ф Пловдив
аааами 1 гащеризон който беше някъде към 280-290 лв. Него по точно ми го подариха ама бяха забравили да махнат цената![]()
![]()
:P
![]()
ne pove4e ot 70 lv....
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
70 nqkade![]()
Дънки - 150
Не знам.![]()
Ботушите ми за 70 лева, ама те май не спадат към дрехите, така че..![]()
Може би 40-50 лева.
55 kato izklu4im parite za qkeee :} 6tot tam sa pove4ko
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аз нямам възможност да си купавам скъпи дрехи от по 300лв. или да дам 600 лв. за очила!Не винаги най-скъпото е най-готино...Повече от 50-60 лв. не давам за една дреха
![]()
Пффф,като чета какви сте разсипници лошо ми ставаВие нормални ли сте!?!Няква патка ми дала 120лв за гуменки! ГУМЕНКИ!!! Моите тениски и като цяло всичките ми блузи са по 10-20,маааааксимум някой пуловер да е 30,панталоните 40-50лв.Козметика,очилца и газарийки нямам.Най-скъпото са кубинките(60лв),но поне съм сигурна че още години занапред ще ми държат!!! Идиоти!
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Едни фешън чорапки с "малка" дупка на петата за невероятната цена от 43,07 ст. както и едни боксерки леко уцапани от страната на дупето в кафяво ама от фешън магазина ми казаха,че сега модата е такава и те са от невероятната цена от 1 лв и 13,09103 ст