- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
Ами най-скъпата ми дреха е рокля за 80 лв., а иначе колие за около 170.
найстна жалка тема, вс дрешки са маркови, стига да имат етикет. излесте малко навън да видите цените на любимите адидас и пума, бенетон или манго- това е масова конфекция за простолюдието, разбира се по- качествени и не толкова скъпи са навън. ако някой от вас се е сдобил с маноло бланик, ив сен лоран или хермес билкин- това са истинските придобивки...вече може да се похвалите. качествените хора са вожни, а не етикетите на дрешките.
86 798 за прашки
Ооооо 56 765 321 за чорапи сребърни с изумруди и диаманти![]()
![]()
![]()
Франи аз в такива магазини не стъпвамПървоначално написано от frani
Но и това, което говориш не е 100 % вярно, защото не само Manolo Blahnik, Yves Saint Laurent и Hermes Birkin са във висшата мода. На върха при обувките определено седят и Christian Loubountin, Valentino, Coach, D&G, Stella McCartney, Dior, a при дрехите Brioni, Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Armani, Versace, Gucci, Dona Karen, Michael Kors, Marc Jacobs, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, John Varvatos и най-вече Louis Vuitton са недостижими като класа.
Иначе при мен:
Кецове Dolce&Gabbana - 800 лв.
Обувки Bally от крокодил - 1500 лв.
Дънки CK - 500 лв.
Суичър Mason's - 400 лв.
Часовник Tissot - ~ 1000 лв.
Пак я изровихте тая безмислена тема
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Направете просто още 1 тема "Коя дреха сте си купили най- изгодно" и толкова. Ебати![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Първоначално написано от amk933
. . .
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Коя ви е най- скъпата дреха... 1 дреха... в случая ботушите...
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Балната ми рокля 580 лева.
Иначе не си спомням, предимно пазарувам от едни и същи магазини ( от малък град съм) и там цените долу-горе са едни и същи.
Прекалих с това "едни и същи "![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
дънки 250 евро.
2х200лв за 2 кожени якета
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
35 лева за маратонки ми е най скъпото иначе тениски - 5-10 лв., яке - 20, гащи -15-20 лв, яке - 25 лв не мога да ви разбера вас![]()
Имам цикламен анцуг аз!Първоначално написано от Canis_Dirus
20лв, купен преди година-две...
Разхождам се с него до банята или до кухнята...
Респект за теб и другите, които носят оригинален адидас!Първоначално написано от Pliok0019
Grumpy old madman
Обувки - 1.50 без ддс и като сложиха ддс-то умрех ...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
дреха - някъде 30 евро за една тениска от Венеция
иначе очила /с диоптер/ ~ 200 лв
якетата и обувките са ми по 70-150 кинта ма нз точно...а и екипите за ски за повечко ма не ги знам не съм си купувала сиг от 3год нещо ги спрех ските...
Очила за 620
Просто аз
очилата не са дрехи до колкото знам..но ще го имам в предвидАз си купих иначе с джобните ми за 1 ден пръстен за 47432545 лева
много яка дреха е
![]()
![]()
Най-много съм давала за ботуши-55лв.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.