- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
Всъщност при интервю за работа е добре да бъдеш стилно облечен, но това е друга тема...Първоначално написано от andyblow
Иначе по темата 175 евро за яке.
Music is your life just keep on dancing!
Най-скъпото ми нещо са велурени дълги ботуши(до коляното), вътре с агнешка кожа - 180 лв.Иначе рядко давам повече от 120 лв за зимни ботуши, просто тези са.. супер![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
За очилата ми дадох около 200 лева.Скъпички си бяха,ама нямаше как..
А дреха..еми,едно яке за 80 лева май.![]()
Просто не бих си простила да дам за дънки,ризки и някакви блузки,които ще ми се скъсат или ще ми омръзнат бързо,много пари.За мен е недопустимо и не виждам как бих дала толкова.
да важно е но ако нямаш изискванията дори и да си с яке за 4000 лева няма да те вземат ....Първоначално написано от JackHerer
I love you when you are around <3 <3 <3 ...
Точно така.. Дадох 70 лв за дънки, като знам че дори да се скъсат или протъркат няма да си личи, защото по принцип модела им е изтъркан и скъсан..Първоначално написано от Colouring
И за яке 135 лв, скоро ми предстои да се бръкна и за нова рамка за очилата..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Яке-280лв.
Ботуши-320лв.
Слънчеви очила- 300лв.
Държа на качеството и когато имам възможност винаги си позволявам по-скъпи неща. Удоволствието при самото им носене не ме спира да дам парите.![]()
To infinity and beyond.
Мии.. най-скъпата ми дреха е.... една дънкова рокля...130лв..май![]()
No BoYs No LoVe ,
No LoVe No SeX ,
nO sEx No PeOpLe ,
No PeOpLe No ScHoOL ,
No ScHoOl No PrObLeMs!!!
12 000 евро за кашмирени терлици на Кавали
25 000 евро за ханцунга ми на Дончо и Гергана![]()
...
100 лева за кецове![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Ботуши за 200 лв ама наистина са хубави нося ги вече 3 година и са като нови!
Пък за очилата подкрепям мнението че трябва да са по-скъпи, за да не ти развалят очите.
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
За слънчеви или за диоптрични става въпрос? За диоптричните е важно да са с правилните стъкла, а не изписвани наизуст и да ходиш често на контролен преглед и при нужда да сменяш стъклата. Да, има стъкла за работа с компютър и прочие, които са си екстра, но аз държа да са фотосоларни и лятото идеално заместват слънчевите очила. И си взех рамка, която не е скъпа, но е стабилна. Вече година и половина нищ й няма, на стъклата-също. Сменяла съм често очила (особено в пубертета) чупила съм рамки и стъкла и просто гледам да не ми е жал. Навремето бях дала луди пари за "френски фотосолар", който изобщо не беше фотосорал, защото не си променяше цвета. Сегашните ми стъкла са по 17 лв, рамката -18 и не ми е жал каквото и да им стане. Стават си тъмни и ми пазят очите.
Прочетох мненията преди мен и видях
че много хора не вярват на тези които
са писали че са дали по много пари за
скъпи маркови дрехи. Зашо се заяждате ??
Мислите го за невероятно! Може да лъжат
но може пък и да е вярно. Една дума имам
за тези които наистина са дали по над 500 лв
за дрехи но не им вярват. Не се занимавйте с тях
(някои просто завиждат) Но всеки е с
възможностите си. Недейте да бъдете злобни!
Трябва да има мир.
И не са важни дрехите ами самият човек! Но
като имаш възможност не е лошо понякога да
си позволиш нещо по-скъпо.
![]()
Не наистина скъпото е по-добро качество от евтиното,
но разбира се, има и изключения. Наистина мисля, че
очилата, каквито и да са, трябва да са качествени!
Пък и скъпи да са и евтини пак трябва да ги пазиш!
Аз имам както скъпи, така и евтини ботуши, които също нося за 3 година но въпреки че са евтини си ги пазя и все още мога
да си ходя с тях и го правя.Все едно очилата, взимаш
си евтини чупиш ги, пак си взимаш и пак ги чупиш и
ето много пари! Каквото и да е трябва да се пази!
Аз съм на това мнение. Но, разбира се, има и злополуки.
![]()
Да така е ! Все пак трябва да се съобразяваме.Първоначално написано от shadows92
Напълно подкрепям мнението ти.
![]()
Не давам много пари за дрехи,май най-скъпото бяха 1 дънки за 100 лева.Не ми пука за марката,колко струва и дали е на мода,стига да ми е удобно.![]()
Хмм. . няма какво да се правя, следя посточнно разпродажбите / м/у постоянно има нещо намалено и то почти във всеки магазин/... таа, често си имам нови придобивки и то на изгодна цена / най-скорошната далавера дънки 170 лв от HYZ си ги купих за 18 и нещо
:P /. А иначе най - мн пари съм давала за ботуши - от порядъка на 150 левта
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от andyblow
Съгласна съм с поста ти, но само да вметна, че Адидас в никакъв случай не е официална дреха. Това са си дрехи за спорт, за фитнес залата, но не и за улицата и е по-скоро селско от колкото "модерно".
А за това как човек би отишъл на интервю ще кажа само "по дрехите посрещат, по акъла изпращат" така, че нито Адидаса, нито палто от норка за 2000$ ще направят добро впечатление.
lili12 разбира се, че има такива хора които не послъгват, но да носиш палто от мармот, раница Louis Vuitton и да те возят с лимузина до даскало, а после да похвалиш шампоан за 2лв. в 5 теми, ми се струва малко нареално
.
Маратонките ми за бягане (Nike, Adidas) - по 140 лв.![]()
Running is my drug and I am overdosed ..