- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари ви е най-скъпата дреха?
мошно комплексарщина майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Да бе,ей сега ще тръгна да се хваля в интернет колко са ми скъпи парцалките...
Русото не е модерно,всеки тарси палаво но черно!
Night is my daay .. [!]
Стар ник osichKa19
++Първоначално написано от Infinity
.. и не мога да кажа кое е най-скъпото,което съм си купувала,защото не помня.Сега за зимата примерно си взех зимни обувки с непромокаем велур за 200 лв. Вие смятайте скъпо е или не-според мен е г/д нормално. За мен е важно,да е удобно.
Наистина няма значение кой колко пари дава за дрехи... всичко зависи от възможностите на отделните хора и кое им е по-удобно за носене.
12 000 евро за кашмирени терлици на Кавали
25 000 евро за ханцунга ми на Дончо и Гергана Cool![]()
Напълно подкрепям мнението на shadows92.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
не обичам да давам много пари за дрехи мисля че най-скъпото ми е кожено яке за 370 лв не държа на марки и на цени,единственото за което давам много пари са парфюмите между 100 и 200 лв
Май се сещам само за 350 лева - костюм
Ако го махнем идея си нямам, но мисля, че е нещо от сорта на 80 лева ..
дънки Kenvelo - 75лв.. попринцип
не си купевам много скъпи дрехи,
бързо раста и ми стават малки![]()
Ами 410 за едно яке на ROXY
When i get sad.
I stop being sad and be awesome instead.<3
Обувките ми - Gucci .
И за да не изтърсите после някоя мъдрост от рода на "Сънуваш с отворени очи" мога да ви дам доказателсвата,само ми пишете лично съобщение.
Едит:Сега видях ,че темата е за ДРЕХА,затова се поправям.
Най-скъпата ми дреха са дънките ми на Burberry.
250 за кецовете Супра... иначе за дрехи към 100 някъде.. не помня![]()
Съгласна съм с Infinity. Държа на качеството и винаги,когато мога си позволявам скъпи неща(включвам обувки/дрехи/чанти/аксесоари). Пък и много си се кефя първите дни на новите дрехи (ама лошото е,че само първите дни,защото после идва нова дрешка и така.. ). :Д
Преди 2 години носих едно късо якенце като за есента за 60 лв. по принцип, обаче имаше намаление на 30лв. Просто като минахме през касата и неочаквано изписа друга цена.![]()
За дреха нещо не се сещам, само за едни ботуши....А иначе темата не ми допада, да се хвали всеки кой колко пари имат мама и тате
затва и не споменавам цена
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Като махнем роклята за бала, дето сега не мога да проумея с кой акъл съм дала толкова пари за нея, наи-много съм давала за обувки - 130, едни ботушки -100 иии сако за 70.
Кецовете винаги са ми около 150-200 лева..иначе не давам над 100 лева за една дреха..може да се намерят доста качествени и на тези цени.Сега за бала ще се изръся повечко тая година![]()
Believe in yourself.
хаха .. Бански - 80лв![]()
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "