Здравейте на всички! Напоследък ме измъчва един въпрос. Съвсем случайно попаднах на анонимни мнения в интернет относно вкуса на спермата, където различни жени споделяха впечатленията си от семенната течност. За мое учудване 100% от коментарите на нежната половинка бяха, че страшно се кефили в момента на семеизпразването в устата, някои даже стигали до края, когато това се случило. Нито една не се бе оплака, че вкуса е гаден. Когато правим секс с приятелката ми и аз свръшвам в устата й не веднъж ми е показвала, че вкуса на спермата ми е гаден и по никакъв начин не й харесва да го прави, даже напоследък имам чувството, че се отнася с погнуса към това и аз се запитвам, дали нямам някакъв проблем в мен. Нямам сексуални проблеми, поне аз не знам за такива. В качеството си на мъж искам всичко да е перфектно в леглото и да няма такива събития, в които да се чувствам неловко, защото колкото и голям мъжкар да е един мъж винаги се притеснява точно за тези неща, е поне в повечето случаи. Наскоро питах една моя приятелка относно това и тя ми каза, че няма точно определен вкус, а при мен тя е неприятна, а като се има в предвид, че при мен е в повече се получава изключително неприятна комбинация и това разваля цялото удоловствие от половият акт у половинката ми, колкото и зашеметяващ да е бил той преди семеизпразването. Знам, че вкуса на спермата зависи от начина на хранене, но все пак може ли някой да ми каже или поне да се опита да ме упъти на какво може да се дължи това? Как може да се подобри вкуса на течноста на живота? Как може да стане това? Ако има и специалисти в тази област ще бъда много благодарен, ако ми помогнете.