- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си махна паласките за по-малко от месец ?
За по-малко от месец трябва да махна паласките давайте някакви савети как но без фитнес и диети само не това
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Животът това не са дните които са изминали,
а дните които сме запомнили.
Е ти с магическа пръчица ли искаш да изчезнат ? Хаповете и мазилата не помагат като плюскаш .
Във фитнес залите има един специален уред за паласки, ама като не искаш ... А всъщност защо не искаш да ходиш на фитнес?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Това не помага изобщоПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
. Като иска да отслабне да се залови на работа , не става с пръчица
абе ти кфо иска6..4ува6 ли се??без диета без фитнес..самос ядене или иска6 да ги махне6...като си мързел си стой с паласките...оф писна ми от тъпи темиии![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
e kak da stane bez fitnes i dieti![]()
Aко искаш да свалиш паласките без физически натоварвания за един месец мога да ти препоръчам само едно - секс. В една книжка (Men's Health) беше публикувано проучване, че един месец правене на див и бурен секс по 10 часа на ден ще те оттърве от 4.5 кг. Ако не те устройва ще трябва да се примириш и да потичаш малко или навестиш фитнес залата.![]()
![]()
.:.:: Bobby Was Here ::.:.
kato ti e pisnalo ot t1pi temi togava 6to otgovarq6 ma da s1m te karala na silaПървоначално написано от Beb4e__to
![]()
E има некфи мазила за тая работа,ама не съм наясно,ходи разпитай някъде..Ама не вярвам кремовете и тем пдообните глупости да окажат голям ефект.
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
a nqkvi uprajneniq nqma li?
4uvala s1m ama nz dali e vqrno 4e v1rteneto na obra4 v1r6elo 4udesna rabota
mi da var6i rabota,ama to 1-to e svarzano s drugoto!ne moje da ne se ograni4ava6 ot hranata ako iska6 a otslabne6 prosto nqma kak
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Фитнеса , бягането , карането на колело и ограничаването от калоричните храни му е майката ...
Всеки ден по 10 часа?!Първоначално написано от Bobby_1st
![]()
ехеее 10 часа мн апък и приятеля ми е извън града май ще трябва да си огранича хранатадобре а ако можете ми кажете няква диета
![]()
Без нивки диети само ще си преебеш тотално метаболизма ! Но ето от мен предложение за ограничения котио ще ти помгонат . Сложи край на колата ... никаква кола дори диетична не пий . Също така и шоколада - колкото по-малко толкова по - добре . Пий преди хранене по една чаша минерална вода и не се нахвърляй на яденето веднага щом седнеш , а яж бавно и уменерено ,защото няма нищо по- лошо от зле сдъфкана храна и корем препълнен до пръскане..
trudno ili po skoro newuzmojno kak bez fitnes i dieti shte gi mahnesh?
i az iskam bez fitnes i da qm kato swinq i da imam plochki..
mojete li da mi kajete kak?
ne s1m kazala 4e nqma da sportuvam a 4e prosto ne v fitnesa ddz nqkvi doma6ni uprajneniq ili ne6to takava
Еми аз тичам навънка, доста е ефективно и няма нужда да ходиш на фитнес, също изкачване на стълби е добре за отслабване, но мен много ме болят краката като мина блока 2-3 пъти (8 етажа)
Добре де ... без диети .. без фитнес .. остават упражненията. Пробвай с бавни наклони или нещо такова нз .. ама да знаеш, че с мързел и без усилия нищо не става![]()
qwno ne si mnogo naqsnoПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
muskol ne se izgrajda ot salati
еми като не ти се ходи на фитнес прави упражнения пий повече вода спри сладките,мазните храни тестяно пържено чипс изобщо забрави за тия неща и така но ще ти е малко трудно да ги махнеш без диети и фитнес \/ айде и успехчета
![]()
добре от днеска съм на диета само кажете някви упражнения които ДЕЙСТВАТ!!!