.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57

Как да си махна паласките за по-малко от месец ?

За по-малко от месец трябва да махна паласките давайте някакви савети как но без фитнес и диети само не това

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Животът това не са дните които са изминали,
    а дните които сме запомнили.

Е ти с магическа пръчица ли искаш да изчезнат ? Хаповете и мазилата не помагат като плюскаш .

Във фитнес залите има един специален уред за паласки, ама като не искаш ... А всъщност защо не искаш да ходиш на фитнес?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Във фитнес залите има един специален уред за паласки, ама като не искаш ... А всъщност защо не искаш да ходиш на фитнес?
    Това не помага изобщо . Като иска да отслабне да се залови на работа , не става с пръчица

абе ти кфо иска6..4ува6 ли се??без диета без фитнес..самос ядене или иска6 да ги махне6...като си мързел си стой с паласките...оф писна ми от тъпи темиии
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

`1

Aко искаш да свалиш паласките без физически натоварвания за един месец мога да ти препоръчам само едно - секс. В една книжка (Men's Health) беше публикувано проучване, че един месец правене на див и бурен секс по 10 часа на ден ще те оттърве от 4.5 кг. Ако не те устройва ще трябва да се примириш и да потичаш малко или навестиш фитнес залата.
    .:.:: Bobby Was Here ::.:.

Цитирай Първоначално написано от Beb4e__to
    абе ти кфо иска6..4ува6 ли се??без диета без фитнес..самос ядене или иска6 да ги махне6...като си мързел си стой с паласките...оф писна ми от тъпи темиии
    kato ti e pisnalo ot t1pi temi togava 6to otgovarq6 ma da s1m te karala na sila

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    E има некфи мазила за тая работа,ама не съм наясно,ходи разпитай някъде..Ама не вярвам кремовете и тем пдообните глупости да окажат голям ефект.
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

a nqkvi uprajneniq nqma li?
    4uvala s1m ama nz dali e vqrno 4e v1rteneto na obra4 v1r6elo 4udesna rabota

Супер фен
    mi da var6i rabota,ama to 1-to e svarzano s drugoto!ne moje da ne se ograni4ava6 ot hranata ako iska6 a otslabne6 prosto nqma kak
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Фитнеса , бягането , карането на колело и ограничаването от калоричните храни му е майката ...

Голям фен Аватара на Devilka

Re: `1

Цитирай Първоначално написано от Bobby_1st
    Aко искаш да свалиш паласките без физически натоварвания за един месец мога да ти препоръчам само едно - секс. В една книжка (Men's Health) беше публикувано проучване, че един месец правене на див и бурен секс по 10 часа на ден ще те оттърве от 4.5 кг. Ако не те устройва ще трябва да се примириш и да потичаш малко или навестиш фитнес залата.
    Всеки ден по 10 часа?!

ехеее 10 часа мн апък и приятеля ми е извън града май ще трябва да си огранича храната добре а ако можете ми кажете няква диета

Без нивки диети само ще си преебеш тотално метаболизма ! Но ето от мен предложение за ограничения котио ще ти помгонат . Сложи край на колата ... никаква кола дори диетична не пий . Също така и шоколада - колкото по-малко толкова по - добре . Пий преди хранене по една чаша минерална вода и не се нахвърляй на яденето веднага щом седнеш , а яж бавно и уменерено ,защото няма нищо по- лошо от зле сдъфкана храна и корем препълнен до пръскане..

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Без нивки диети само ще си преебеш тотално метаболизма ! Но ето от мен предложение за ограничения котио ще ти помгонат . Сложи край на колата ... никаква кола дори диетична не пий . Също така и шоколада - колкото по-малко толкова по - добре . Пий преди хранене по една чаша минерална вода и не се нахвърляй на яденето веднага щом седнеш , а яж бавно и уменерено ,защото няма нищо по- лошо от зле сдъфкана храна и корем препълнен до пръскане..
    +1 Браво Иве много точно се изрази

trudno ili po skoro newuzmojno kak bez fitnes i dieti shte gi mahnesh?
    i az iskam bez fitnes i da qm kato swinq i da imam plochki..
    mojete li da mi kajete kak?

Без диета може, но без спортуване не

ne s1m kazala 4e nqma da sportuvam a 4e prosto ne v fitnesa ddz nqkvi doma6ni uprajneniq ili ne6to takava

Оффф абе четете всичко бееее Момичето казва,че не иска да ходи на фитнес,а не че няма да прави упражнения и т.н. !!!
    А Енрике има си начини Тъпчеш само салати (няма да ядеш много защото бързо ще се заситиш) и после почваш с коремните преси

Еми аз тичам навънка, доста е ефективно и няма нужда да ходиш на фитнес, също изкачване на стълби е добре за отслабване, но мен много ме болят краката като мина блока 2-3 пъти (8 етажа)

Супер фен
    Добре де ... без диети .. без фитнес .. остават упражненията. Пробвай с бавни наклони или нещо такова нз .. ама да знаеш, че с мързел и без усилия нищо не става

Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
    Оффф абе четете всичко бееее Момичето казва,че не иска да ходи на фитнес,а не че няма да прави упражнения и т.н. !!!
    А Енрике има си начини Тъпчеш само салати (няма да ядеш много защото бързо ще се заситиш) и после почваш с коремните преси
    qwno ne si mnogo naqsno
    muskol ne se izgrajda ot salati

Град
    вАрНаАаА
    еми като не ти се ходи на фитнес прави упражнения пий повече вода спри сладките,мазните храни тестяно пържено чипс изобщо забрави за тия неща и така но ще ти е малко трудно да ги махнеш без диети и фитнес \/ айде и успехчета

добре от днеска съм на диета само кажете някви упражнения които ДЕЙСТВАТ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си