- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Поредното глупаво притеснение...
Аз не се притеснявам чак толкова,но приятеля ми нещо полудява и реших за негово успокоение,а и малко за мое,да ви попитам:Вчера правихме секс с презерватив,всичко точно,но след като свали презерватива се пипа по пениса и по ръцете му естесвено е останала сперма.10-15минути се гушкахме и се лигавихме,после обаче ми прави френска и включи и пръстите.Възможно ли е забременяване заради това,че не се е измил и по пръстите му е останала сперма?![]()
napalno e vazmojno ako spermata mu e s takava bronq 4e i pod vlianieto na kislorod da ocelee za pove4e ot kolko 5-10 min sled sex![]()
доколкото знам сперматозоидите живеят няколко сенунди в кислородна среда![]()
ама не си бременна така мисля де..
Искам кремчето и хотиии моля ви се вие се изкажетее![]()
uf kvi sa tezi tapi bazici?
Кои тъпи бъзици?Първоначално написано от bany_land
ni6to mili4ka obarkah temataa kokoto za krem4eta za predpazvane li pita6 ili? sled sex v takava malka izdanka si sloji analgin tam dolo posle badi sigurna 4e i da e imalo ne6to 6te si go ubila ama tova s analgina trqbva da e nai mnogo 30 min sled sex
![]()
Хахахахахахахахахахахахаа , аз до сега не знам за вагина, в която да има вакуум и никакъв кислородПървоначално написано от bany_land
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
govorim za ostataka po prastite we 6mateza vraskata s kisloroda sled kato se e omacal
4eti vnimatelno togava se smei
![]()
абе няма вероятност да си бременна...споко![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
не се е измил ... бах мама му. и не си бременна
Не, не е възможно
Край на темата
В този форум си има търсачка![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love