.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Голям фен

kato e po4nalo da se pylni s temi za viso4ina........

neka i az da popitam kakvo mislite ama savsem 4estno
    Zna4i visoka sam 172-174 i 6te imam bal sled 20 dena dnes si vzeh obuvki gledah da ne sa mn visoki ama ne moa si zema bez tok...Vzeh si edni 5-6 sm za6otot nqma po niski kvo mislite sme6na li 6te sam.AZ se 4uvstam typo 1-vo ne moga da hodq na tok 2-ro 6te se 4ustvam visoka poneje nqkoi momi4eta ot moq klas sa 150
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Ами според мене няма да е смешно.И недей да се чувстваш тъпо,все пак това е твоя бал и не трябва някакви обувки и това че ще си по-висока от другите да ти скапват настроението.А колкото до ходенето ще се упражняваш у вас.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Аз ако съм на твое място ще си взема едни високи нормалки обувки и ще покажа перфектен дълъг бедър като на топ модел. да завидят късокраките като мен
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Град
    ПрИ Теб
    Не трябва нищо да те притеснява в това,че си по-висока от другите ти съученици все пак всеки се развива различно.Трябва да се гордееш,че си такава стройна мадама.Айде приятно на бала
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Недей да се дразниш от тва, че си по-висока от тях, а направи така, че те да ти завиждат за тва.Все пак тва си е твоя ден.Той няма да се повтори.. А относно тва, че не можеш да ходиш на токчета, по-добре се упражнявай, все пак ако и роклята ти е дълга, и тя може да ти пречи на ходенето и в един момент може да стане неприятно.

Така не може да се каже . Трябва да се види . Може да се снимаш и да пратиш снимки за да ти кажем , с риск да се повторя : и супер смешна да си (съмнявам се ) не трябва да си забравяш самочувствието вкъщи !

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Другата година и аз ще си задавам същия въпрос,понеже проблемъ ми е същия
    И все пак,това е твоят бал,покажи самочувствие и не си мисли какво ще кажат другите за теб,не си скапвай настроението с мисли какво ще кажат другите за теб или пък това,че другите са някакви кюфтенца и са 1.50

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Така не може да се каже . Трябва да се види . Може да се снимаш и да пратиш снимки за да ти кажем , с риск да се повторя : и супер смешна да си (съмнявам се ) не трябва да си забравяш самочувствието вкъщи !
    A ti pa s isi slojila snimka na rihanna znae6 li 4e e 1.81-2
    a ina4e po temata bratov4edka mi e 1.76 i na bala i be6e s tok 7-8 sm i to ot tunkite i e model i izob6to ne be6e sme6na a mn krasiva(kazva go mn kriti4en 4ovek xaxa)

perfektna si,ne se pritesnqwai izobshtone biwa da se sramuwash ot towa,che si wisoka
    towa e wse edno sred chernite pateta da slojat lebed i toi da se sramuwa???
    p.p rihanna e 170

Цитирай Първоначално написано от EnriqueIglesias
    perfektna si,ne se pritesnqwai izobshtone biwa da se sramuwash ot towa,che si wisoka
    towa e wse edno sred chernite pateta da slojat lebed i toi da se sramuwa???
    p.p rihanna e 170
    rihanna e 1.80+!!!!moga da ti dam link ot google ili da ti pratq snimka na 1 fr koqto be6e v angliq i se snima s neq da vidi6 kak stur4i,a vuprosnoto momi4e e kolkoto mene demek 1.73-4 i ne e bila s tok4eta(rihanna)

rihanna e 170;)na dosta ot mestata q pishat 173 i s towa sym suglasen,no ne poweche;) s tokcheta 10 sm e po niska ot chris brown-185;)
    a che rihanna moje da e s tokcheta za towa seshtal li si se?;)

Birth Name
    Robyn Rihanna Fenty

Nickname
    RiRi
    Caribbean Queen
    The Barbados Babe
    The New Princess of Pop

Height
    5' 8" (1.73 m)
    Ето 1.73 е точно колкото авторката
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

off aide otvorkovci daite si skypove mn mrazq da sporq za gluposti ...

dobre,izwinqwai samo po lichna karta q pishe 173 inache ne e tolkowa

nali to4no tva kazah gore 4e ne e bila s tok4eta .. est 4e nqma da pi6at 1.80 v saitovete taq e umrqla ot sram

specialno e zwunnala na wsichki saitowe w sluchai che trugnat da q pishat 180.. dreme i dori da beshe tolkowa;)
    a w edin ot saitowete prowerqwat w registrite(kolko se wodi po lichna karta)
    taka che ne e 180+;)kato zastane do chris brown s tokcheta 10 sm e po niska..;)

da we dobre vie ste se snimali s neq znaete kolko e to4no kazah vi pi6ete skypove na ls nqma da sporq za gluposti

Цитирай Първоначално написано от www
    a ina4e po temata bratov4edka mi e 1.76 i na bala i be6e s tok 7-8 sm i to ot tunkite i e model i izob6to ne be6e sme6na a mn krasiva(kazva go mn kriti4en 4ovek xaxa)
    Да бе , 2 метра . Около 170 см е висока , но не мисля , че това има нещо общо с темата , чиято същност не е точно в това дали ще е смешна (за 2-ри път казвам ,че това почти не е възможно ) , ами в това както и да изглежда да си има самочувствие !

Цитирай Първоначално написано от www
    Да бе , 2 метра . Около 170 см е висока , но не мисля , че това има нещо общо с темата , чиято същност не е точно в това дали ще е смешна (за 2-ри път казвам ,че това почти не е възможно ) , ами в това както и да изглежда да си има самочувствие !
    +1 . А ако става дума за това дали си смешна ... Ти си с височината на модел така , че и да искаш не може да изглеждаш смешно с висока елегантна обувка , която ти подчертава хубавото краче !

ох, мила кво ти пука? ходи си на токчета , кефи се и изобщо да не ти дреме! и кво като имало момичета по 1 и 50 от класа ти....това изобщо не е хубаво! кефи се , че си висока и стройна , не е вярно , че всички си падат по миниончета! аз самата не съм много висока , и искам да съм по-висока , но нали знаеш , всеки иска това , което няма

tova sa gluposti,za6to da si sme6na?!vajnoto e ti da se 4uvstva6 dobre

Аз пък те съветвам да си вземещ равни обувки. Така хем ще ти е удобно, хем ще си на нивото на другите и няма да ти е неудобно. А на мен едната от най- добрите ми приятелки беше с равни обувки на бала и да ти кажа доста умело ги беше съчетала с роклята. Казвам ти го, защото ако в момента си мислиш, че е тъпо с равни обувки и официална рокля, да ти кажа, че не е така. Но все пак ти си решаваш. Твоя воля. Успех.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Еми не мисля,че някой който не те е виждал може да ти каже дали ще си смешна,но все пак,ако става въпрос за височината,не би трябвало.Имам приятелка,която е колкото теб висока (173см.) и си ходи на 4-5 см.токче и изглежда супер. Ама тя има страхотно тяло и най-вече не й пука,така че бих казала всичко друго за нея,ама не и че е смешна.Иначе друг е въпроса,че аз съм 163 и като обуя токчета се чувствам странно,макар че ставам около 1.70,ама то е щото не съм свикнала

Не вярвам да си смешна,ако се научих как да ходиш.Аз съм 174-5 и винаги ходя на средно висок ток,просто такъв ми е стилът на обличане,а и не харесвам равни обувки.И страшно много се кефа Това не мога да го разбера-вместо те да се комплексират че са нисички,ти се притесняваш,защото си висока

Град
    някъде там...
    Спокойно де, какво му е смешното?Няма такова нещо!
    Те хората си купуват обувки с токчета 10см, само и само да изглеждат по високи, а ти се притесняваш!Ами нищо че си 1,73 тъкмо с високите обувки ще си около 1,80! Какво е значението дали другите са високи или ниски?Важното е ти да се чувстваш добре!
    Ами ти избрала ли си си кавалер за бала?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си